Ben dogma büyüme Hollanda'dayim. 40 yasina geldim.
Öncelikle Türkçülük derneklere endeksli bir fikriyat degil. Avrupa'nin hiçbiryerinde Türkçü dernek yok, var gibi görünenlerde muhakkak farkli tavizler içerisindedir.
Malesef bu durumun birçok farkli sebebi var. Ana sebep Ülkücülük adi altindaki olusumlarin Türkçülügü cani istediginde sahiplenmesi, cani istediginde çöpe atmaya kalkmasi ve kendilerinden baska olusumlara varolma sansi vermemelerindendir. Tabiki sadece bu degil daha onlarca ayri sebep var.
Sen Türkçüyüm diyorsan, dernege ihtiyacin yok, bulundugun her ortamda Türkçüye yakisacak tutum ve davranislar içerisinde olursan, Türkçülük üzere yasamayi basarirsan, senden iyi Türkçü yoktur, bundan daha fazla Türkçülük'te yoktur. Malesef son yillarda Turancilik denilerek çok farkli seyleri savunanlar var ve birçogu Türkçü filan degil.
Bugün AKP'de zaman zaman Turan veya benzeri seyleri dillendiriyor, AKP Turanci ise, biz Çinliyizdir, biz Turanciysak AKP Japondur.
Nihal Atsiz kitaplarini okuyup Turanci oldum diye yazmissin, demekki Atsiz Ata'nin haricinde 3-5 kisinin daha kitaplarini okusan, sen Turan'i kurarsin gibi.
Seninle dalga geçmek için böyle söylemedim, fakat bana biraz tuhaf geliyor eger birisi ben 3 tane Atsiz kitabi okudum, evet smdi Turanciyim demek.
Önceden Avrupa Birlikçi miydin ki simdi Turanci olmussun. Turancilik esasen Büyük Türk Devleti kurmak, Birlesik bir Türkistan olusturmaktan ziyade, bugün lehçeleri farkli olup birbirini anlamayan ve yöresel olarak biribirinden çok fazla kültürel farkliliklar gösteren Türk oglu Türk olan insanlarin fikir, gönül, dil birliklerine kavusturmak, olusturmaktir.
Yoksa hiçkimse 2 tane Türk Devleti'nin hudutlarini birlestirmesine izin vermez, dünya savasi çikar denilse yeridir.
Ben incil okudum hristiyan olmadim, tevrat okudum musevi olmadim, Paris Düserken 1-2 okudum sosyalist olmadim, sen Atsiz Ata kitaplarini okuyup Turanci olmussun, aman diyeyim baska kitap okuma seni kaybetmeyelim
Yazdiklarima içerlediysen, hertürlü cevap hakkin bakidir. Iletisim bilgilerimi verir, istersen seninle Hollanda'da yüzyüze de biraraya gelir bunlari daha detayli da anlatirim.
Yani demeyesin ki, sanaldan ahkam kesti.
Bozkurtça selamlar, hürmetler,