Gönderen Konu: BÜYÜK DÜSÜNCE  (Okunma sayısı 2925 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daimzafer

• Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
BÜYÜK DÜSÜNCE
« : 20 Temmuz 2006 »
 :turan: :roll:
tum kandaslarımı buyuk dusunceye beklıyorum herkes fıkrını ve yorumunu o konu hakkında yazacak 3 gun boyunca.3 gun bıttıkten sonra hepsını toplayıp bı sonuc olusturacagız.
ılk konu fılıstın ve lubnan yerınde bız olsaydık ne yapa bılırdık konu bu tum ırkdaslarım.aklınıza saglık dusuncelerınızı yazın

Çevrimdışı daimzafer

• Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
Ynt: BÜYÜK DÜSÜNCE
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2006 »
dediğim gibi ilk ben baslıyorum
ALLAH göstermesin fılıstın ve lubnanın yerınde bız olsaydık ne yapardık ne onlemler alırdık.
benım dusune bıldıgım elımde onların gıbı sılah olsaydı duzenlı ordumuz olmasaydı ben kendı capımda bır kac arkadasımla bırlıkte sokak savası yapardım ozellıkle yıkılan bınalara sıper alıp oradan gelen dusman askerıne pusu atardım.hucreler bıcımınde

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Ynt: BÜYÜK DÜSÜNCE
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2006 »
Ben Lübnan Cumhurbaşkanı olsaydım ilk olarak Hizbullahı ülkeden kovardım.Benim kendi ordum var ve Hizbullah da askeri yapılanmaya girmiş.Bir köyde iki ağa olmaz beyler.

Daha sonra Suriyenin Lübnanı kendi toprağı olarak görmesine sert tepki verirdim.Mümkün olduğu kadar Suriyenin Lübnanın içişlerine karışmamasına özen gösterirdim.

İsrail ile karşılıklı saygı çerçevesinde iyi ilişkiler kurardım.

Filistine gelince.Filistin yönetiminde ben olsaydım İsrail desteğiyle bütün aşırı kanat örgütleri kapatır ve üyelerini tutuklattırırdım.Daha sonra da elimde olan topraklarda bir devlet kurmaya çalışır ve israilin toprak bütünlüğünü tanırdım.