Gönderen Konu: Bİr "sanatçı!" üstüne değerleendirme...  (Okunma sayısı 3209 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı çanbaşağa

• Yeni Üye
  • *
Hani ibir kitabı yayımlanmıştı  kandaşlarım...ilk baskısı mayıs 1996'da yapılmıştı... bir şiiri vardı  kitabını ismini verenaktarıyorum...

DOKUZUNDA KAYBOLDU MAYIS'IN,
CESEDİ BULUNDU
ONİKİSİNDE...

KAÇIRILDIĞINADA DA
KAYBOLDUĞUNDA DA
VE CESETKEN DE
YAKIŞIKLIYDI...

AMCAMDI...

bu şiiri yazan "muhterem'in geçenlerde kimle evlerndiğini biliyor musunuz kandaşlar!!

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE İSYANLA BAŞKALDIRMIŞ, BELKİ KEREKÜK'ÜN, MUSUL'UN BUGÜN SAHİPSİZ KALMABINA NEDEN OLMUŞ ŞEYH SAİT DENEN VATAN HAİNİNİN TORUNUYLA...

bir cesedin peşinden koşan bir varlık, koskoca bir ruha kafa tutan bir başka varlıkla, ay yıldızın üstünde tezfgahlarına devam ediyor... BU AİLE İLİŞKİLERİNİ İYİ TATKİP ETMEK GEREKİYOR, SANAT DÜNYASINDA KURULÜAN İLİŞKİLER ASLINDA ÜZERİMİZDE OYNANAN OYULARIN SADECE KÜÇÜK BİR PARÇASI... VAY HATUN ANAM VAY NELER GÖRECEĞİZ DAHA NELER!!! YÜCE TANRI BİZİ DÜŞMAN TEZGAHINDAN KORUSUN!!!!

Çevrimdışı alperhan

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: Bİr "sanatçı!" üstüne değerleendirme...
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2006 »
Saygideger irkdasim,bu haberi bende okudum.Türkiyenin en önde gelen sorunlarindan biride bu derin aile ici evlilikler bunlari dikkatle analiz etmekte yarar var.Aslinda bu it kürt yahudisidir olurmu demeyin olur kürt yahudiler vardir hatta zenci yahudiler bile var.Türkiyedeki yahudilik hakkinda son zamanlarda epeyce kitap yayinlandi bazilari gercekten cok derin ve bilimsel.Türk irkinin önündeki en büyük engellerden biriside bu gizli yahudi sebetayist olusumdur.bu konuda bilgisi olan irkdaslarim bilgilerini bizimle paylasirlarsa memnun oluruz.saygilarimla..

Çevrimdışı alpagatun

• Yeni Üye
  • *
Ynt: Bİr "sanatçı!" üstüne değerleendirme...
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2006 »
Evet kürt yahudisi olduğı doğrudur ayrıca barzani ni babası molla mustafa barzanide ilk kürt haham bası olduğu biliniyor bunlar kanıtlanmış gerçeklerdir
bu bir dergide okumuştum