Gönderen Konu: bush'un malum ***  (Okunma sayısı 13083 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
bush'un malum ***
« : 30 Ağustos 2006 »
         Bugün yahudi kardeşlerine destek vermek için MEHMETÇİK'i ateşe atan gafil milletvekili ve bakan bozuntuları bunun hesabını er ya da geç verecektir.asker göndermeye bu kadar hevesli olmalarının sebebi amerikalı babalarına yalakalık yapmak.eğer samimiyetleri varsa kendi çocuklarını göndersinler lübnana.
          BU bozguncu tayfası bunun vebalini ağır ödeyecektir.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
Ynt: bush'un malum p...leri
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2006 »
Çocuklarının yanına kendi yandaşlarını da katsınlar.Mehmetçikten uzak dursunlar

Çevrimdışı mete

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2006 »
Bence barış gücü olarak değilde, savaş gücü olarak gidelim ve topunu akdenize dökelim. Kuzey Iraktan ve Sureyeden başlayıp tağğğğ basra körfezine kadar inelim, şu illet milletlerden sonsuza kadar kurtulalım. Daha öncede oralar bizimdi yine bizim olsun.
Güneş Bayrağımız, Gök Çadırımız olana kadar her yeri alalım. Ve bu Türkün Dünyaya Ahdidir.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2006 »
sayın ırkdaşım Mete Atatürk der ki ''Yurtta sulh cihanda sulh''.yani önce kendi yurdunda barışı ve istikrarı sağlayacaksın sonra dünyaya açılacaksın.bugün bizim için aciliyeti olan mesele lübnana gitmek değil kandile gidip piçlerin kandilini söndürmektir.pkk denen koyun sürüsünü tüketmek birinci hedeftir.ayrıca mehmetçiğin tam anlamıyla bağımsız bir kuvvet olarak değil bm adlı çürük bir yapının altında gittiğini biliyoruz.bu yahudilerin ve hristiyanların mehmetçiği öne sürmeyeceği maşa yapmayacağı ne malum.
           atamız OĞUZ daha deniz daha ırmak dediğinde gücünün ve istikrarının doruğundaydı.
            Allah Türk'ü korusun.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Aslanonur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2006 »
Sevgili mete abim kendi içimizdeki şerefsizlerin soyunu kurutamadan her gün şehit verirken daha dün 6 şehit vermişken taaa basra körfezine inmenin anlamı nedir ?

Tayyip dayının ülküsü panislamizmdir. Bütün müslüman ülkelerini aynı çatı altında toplayıp şeriatla yönetecektir. Fakat Atatürk'ün zamanında kaldırılan dini : islam ibaresinden sonra Türkiye kağıt üzerinde Müslüman bir ülke olarak geçmemektedir tamam tam laik değiliz ama Tayyip'in ülkülerinin içinde de yer alamayız.

Araplar kutsal topraklara sahip diye Osmanlı zamanında vergi alınmazdı özerklik verilirdi ve kutsal yerler temiz,güvenli olsun diye her yıl büyük miktarlarda altın yollanırdı.Sonra ne oldu 1.Dünya Savaşı sırasında bizi satmadılar mı müslüman olmayan ingilizlere halifesini satmadı mı silahlarımızın yerini söylemedi mi ?

Şimdi kalkıyoruz bu Araplara yardım ediyoruz Araplar yemek yerken yemeğe arkasını dönüp tuvalet ihtiyacını gideren bir millet pis adi bir millet.

Her gün şehit verirken oraya gitmemizin anlamı nedir ?

Orada Türkiye tarafından atılan her kurşun benim rıskımdır.

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2006 »
   Amerikalı ünlü politikacı ve para babası George Saros ,4 yıl önceydi galiba ,Türkiye'ye gelmiş ve Sabancı Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada 'Türkiye'nin stratejik konumu nedeniyle en değerli ihraç ürünü askerlerdir'demişti.
   Hadi oradan sen de , Türk askerini analar,bu güzel yurdu düşmalara karşı ,düşmanın her türlüsüne karşı ve dost görünenlere de karşı savunsun,korusun diye doğurmuştur.İhraç ürünü değildir.Atatürk ordusunun askerleri, o sevgili çocuklarımızın her biri bizim gözbebeğimizdir,canımızdır, ciğerimizdir.(alıntı Kemal Yılmaz)

Çevrimdışı mete

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #6 : 06 Eylül 2006 »
sayın ırkdaşım Mete Atatürk der ki ''Yurtta sulh cihanda sulh''.yani önce kendi yurdunda barışı ve istikrarı sağlayacaksın sonra dünyaya açılacaksın.bugün bizim için aciliyeti olan mesele lübnana gitmek değil kandile gidip p...lerin kandilini söndürmektir.pkk denen koyun sürüsünü tüketmek birinci hedeftir.ayrıca mehmetçiğin tam anlamıyla bağımsız bir kuvvet olarak değil bm adlı çürük bir yapının altında gittiğini biliyoruz.bu yahudilerin ve hristiyanların mehmetçiği öne sürmeyeceği maşa yapmayacağı ne malum.
           atamız OĞUZ daha deniz daha ırmak dediğinde gücünün ve istikrarının doruğundaydı.
            Allah Türk'ü korusun.
Bende Lübnana gönderelim demedim. Farkındaysanız Kuzey Iraktan girip güneye kadar gidelim dedim. Ama Lübnan'dada askeri gücümüz büyük olursa işkal kolay olur. Nasıl Amerika abuk subuk sebeplerle Adana'da üstünü kurdu şimdi onları def edemiyoruz, aynen Lübnan'ada göndereceksin ve Amerika gibi birliklerini orada sabitliyeceksinki Lübnan'a (Ki o p...ler zamanında Ermeni soykırımını Türkiye yapmıştır diye bir yerlerini yırtıyorlardı bir kaç sene önce) ve İsrail'e zamanı ve yeri geldikçe atın gemi gibi çüş deme vakti gelince oralardan tutup çekeceksin. Başımızdakilerin oraya asker göndermek isteklerinin sebeplerini tam anlayamadım ama eğer Türk birliklerini orada sabitliye bilirsek ileride kafamızı ağrıtmaları zor olur bu iki it kılıklı ülkenin. Er yada geç İsrail Suriye Lübnan ve Irak bu ülkeleri tokatlıyacağız, her fırsatta kaşınıyorlar. O günler geldiğinde orada eğer sağlam bir ordu birliği tutundurabilirsek, işimiz yarı yarıya kolaylar. Belki size fantazi gibi geliyor ama eninde sonunda Suriye veya Lübnan'la bir birimize giricez. Ama bu aralar K. Irak sırada. Daha önümüzde Hatay meselesi var kimse bu detayı hatırlamıyor. En fazla beş sene içerisinde Suriye'yle savaştayız bundan hiçkimse şüphe etmesin.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #7 : 08 Eylül 2006 »
Mete söylediklerin fantazi değil Türk'ün büyük ülküsünün bir parçasıdır ve elbetteki bizim sayemizde birgün gerçek olacaktır.söylediklerini fikren ve vicdanen arzulamak ve desteklemekle beraber dediğin gibi olmayacağını da söylemek isterim.amerikanın incirliğe gelmesi ve yerleşmesiyle bizim lübnanda varlık oluşturmamız aynı şeyler değil.
          amerikanın incirlikteki varlığı bizim kendi içimizdeki teslimiyetçi hainler tarafından zamanla meydana gelmiştir.oysa şimdi bizden istenen ingiliz komutasında bir grup Türk askeri.
           ayrıca söylediğin savaş diziside çok uzakta olmamakla beraber bu gecikmenin sebebinin teknolojisine rağmen hala kendini Türk'ün karşısına çıkarma cesaretini gösteremeyen yahudi ve hristiyan işgalci zihniyetin ödlekliğidir.
           çünkü atalarımızın kılıcının yabasının orağının izleri onların içlerinde hala yaradır.
           Allah Türk'ü korusun.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
Ynt: bush'un malum ***
« Yanıtla #8 : 08 Eylül 2006 »
Arkadaşlar bu tür başlıklar açarken biraz daha dikaktli olalım. Arkamızdan kuyu kazan çok. Bir kaç etnik özürlü, devşirme serefsizler yüzünden Türkiyeden erişimimiz yasaklanmasın.

Mp3 paylaşımı içinde geçerli.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
Ynt: bush'un malum ***
« Yanıtla #9 : 09 Eylül 2006 »

Orada Türkiye tarafından atılan her kurşun benim rıskımdır.

Birliğin iğneden ipliğe tüm masrafları BM tarafından karşılandığı gibi üstüne her ere 650 dolar net maaş ödenecektir. Yanlış bilgilenmeyelim.
BM nin iğnesi ipliği ayrıca 650 dolar maaşı tek bir mehmetçiğin dahi canının karşılığı olamaz.bunlar hiçbir şekilde lübnan cehennemini cazip göstermeye yetmez.Türk askeri bm denen hristiyan kulübünün vereceği 650 dolar ve iğneye ipliğe muhtaç değildir.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.