Gönderen Konu: RTE den inciler 'askerlik yan gelip ,yatma yeri değil '  (Okunma sayısı 2872 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
  Bir günde 7 şehit veren Türkiye Başbakanı bunu söylüyor .Kuzey Irak'a asker gönderme iznini Amerika'dan alamayan RTE ,Türk Askerini , Sina Çöllerinde, Yemen'de arkadan vuran arap din kardeşlerinin yanına gönderecek, mehmetçiği ateş ortasında bırakacak.Amerika ve İsrail böyle istiyor çünkü.Bunu yaparken de konuşmasının ayarını yine kaçırıyor.Al ananı git lafından sonra , tarih boyunca destanlar yaratan bir milletin evlatlarına askerliğin yan yatmak olmadığını söylüyor.Bu din tacirlerine en güzel yanıtı Atatürk ile vereceğiz.
  Kadriye adında bir teyze ile tanışmıştım yıllar önce ,Kurtuluş Savaşını görmüş, Atatürk ile dans etmiş ayaklı bir tarih.Kadriye teyzemin bana anlattığı bir anı ;
Soğuk bir ekim ayı Cumhuriyet Resepsiyonu için Atatürk kapıda beklenmektedir.Ulu Önderimiz gelir , ama daha kimse ile  tokalaşmadan kapı önünde nöbet tutan iki mehmerçiği yanına alarak içeri girer.Mehmetçiğin birini sağına ,diğerini soluna oturtur.Önce mehmetçiğe yemek getirilmesini ister, onların karnını doyurur ,görev yerlerine gönderirken ceplerine haçlıklarını koyar .Biz Kurtuluş Savaşımızı mehmetçikler sayesinde kazandık, onlar bizim gözbebiğimizdir der ve resepsiyonu başlatır.

Not:Kadriye teyze yaşıyor,

Çevrimdışı Yavuz Han

• Türkçü-Turancı
  • **
Bunun bir gaf olduğunu sanmıyorum.
Türk tarihi; azınlıkların bir kaç hizmetine karşılık binlerce ihanetiyle dolu bir ibret vesikasıdır.

Çevrimdışı EFE

• Türkçü-Turancı
Ağzına TÜRK kelimesini almayan...İslam maskesi altında Amerikan Ajanlığı yapan biri kesinlikle gaf yapmıyor..Kesinlikle aldığı talimatları uyguluyor..Hergün şehit veriyoruz..Askerlerimize saldıran bu pisliklerin bir taneside yurdumuzda içişleri bakanlığı yapıyor.Neden Askerimiz ölüyor diye soruya gerek yok cevabı açık değilmi?

“TÜRK'ler  Hiçbir milleti taklit etmeyecektir. TÜRK'ler ne Amerikanlaşacak ne batılılaşacak nede araplaşacaktır. O sadece özleşecektir.