Gönderen Konu: AP (Avrupa P*i)´nin yeni Sartlari....  (Okunma sayısı 3165 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

infazci90

• Ziyaretçi
Kandaslarim!
AP nin yeni "Türkiye Raporuna" göre,Ermeni Soykiriminin taninmasini,Pontus ve Süryani Soykiriminin taninmasini,Yunan Hava Sahasinin ihlal edilmemesini,Kibristan Mehmetcigimizi (onlara göre Isgalci Güclerinin) cekilmesini,DTP nin PKK yi kinamasini,Heybeliada Ruhban Okulunun acilmasini,TCK nin degistirilmesini,Terörle mücadele Yasasinin degistirilmesini,Alevilerin taninmasini,Secim Barajinin düsürülmesini Talep ediyorlar.

Bunlar Isteklerin bir kismini olusturuyor....

Hadi bunlar yetmezmis gibi,Mehmetcigimizde elestiriliyor...

Yani kisaca AB Üyeligi icin Ülkenizi istiyoruz veya Ülkenizi batirmak istiyoruz demek istiyorlar...

Anlayamadigim tek sey...Pontus ve Süryani diye birsey duymamistim bugüne kadar....Onlar Vatanimiza gelmislerde biz onlara Soykirim yapmisizda haberimiz yokmus...(?)

PKK yi elestirmeyip,Mehmetcigi asagilayan bir Toplulukta Isimiz ne???Bunu Hükümet halen anlamadimi???

Vatanimizin ici disi Hainlerle dolup tasmis...buna DUR diyen yok mu???

Yorumlarinizi bekliyorum.

Saygilarimla...

Link : http://www.haberturk.com/newengine.php?haberturk=haber&@=244262&c_id=180

Çevrimdışı Yavuz Han

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: AP (Avrupa P*i)´nin yeni Sartlari....
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2006 »
Hainliğin  bu kadarınada pes artık.Süryanilerin   dünya üzerinde en rahat yaşadığı yer Türkiye Cumhuriyetidir.

Türk tarihi; azınlıkların bir kaç hizmetine karşılık binlerce ihanetiyle dolu bir ibret vesikasıdır.

Çevrimdışı ozerkhan

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: AP (Avrupa P*i)´nin yeni Sartlari....
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2006 »
bu tür karalara gülüyorum.Aklımda tek bir soru var AP*İ'nin bu karalarını türkiyede hangi p**ler ciddiye alıp uygulayacaklar?cevabı: AKP*İ'
Kürşadın narasıyla indik Tanrı dağından.Ruhumuzu kandırdık Orhunun kaynagından.Bu kaynaktan içenlerin yürekleri TÜRK olur.TÜRKE KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!!