Gönderen Konu: BENİ DUYAN VARMI  (Okunma sayısı 11164 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı irfan

• Türkçü-Turancı
Ynt: BENİ DUYAN VARMI
« Yanıtla #10 : 15 Eylül 2006 »
DERDİN Mİ VAR ?Dedim ,beni duyan varmı demişsin ilk önce onu anlayalım!!!!konuyu bu şekilde açarsan alaçagın cevab ne olabilir?
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı bozkurt55

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #11 : 01 Ekim 2006 »
benim anlamadığım bişevar ülkücüleri neden istemiyosunuz?

Çevrimdışı alperatilla

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #12 : 01 Ekim 2006 »
önceliğimiz Türk yurdunda Türkçülüğün ve Türkün tamamen hakim olmasıdır..arabın kürtün falancanın değil bütün türkler bir ordu katılmayan kaçaktır...... YAŞASIN TÜRK ün  iktidarı.

Çevrimdışı alperatilla

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #13 : 01 Ekim 2006 »
TÜRKÇÜLER BİRLİĞİ ADI ALTINDA BÜTÜNLEŞTİRİCİ BİR YAPILANMAYA MUTLAKA GİDİLMELİDİR..KANDAŞLAR İSTERSENİZ BUNA YENİ BİR SİYASİ YAPILANMA DEYİN NEDERSENİZ DEYİN BUNUN AÇILIMIDA TURAN DEVLETLERİ BİRLİĞİNE DOĞRU KISACASI TURAN DEVLETİ OLMALIDIR HEDEF TURAN... İNADINA

Aslanonur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 01 Ekim 2006 »
benim anlamadığım bişevar ülkücüleri neden istemiyosunuz?

Şu an biz milliyetçiyiz dediğimiz zaman ülkücülüğe ve doğal olarakta onların yaptıkları bazı kötü şeylerle oluşan nasihatları dinlemeye mahkum ediliyoruz.

Bugün ülkücüler milliyetçilik ve ümmetçilik karışımı olan İslamitürk sentezi içerisindedir.Bizi bir araya getiren uyruğumuz,ırkımız olmalıdır.Kaç ülkücü Müslüman olmayan bir Türk'e kardeşim der.

Ülkücülerin bu vatana ve millete belki çok hizmeti var ama halkın kafasında ettiği yer kötü.Bu yüzden her türlü milliyetçiye MHP'li olarak bakılıyor.Bozkurtu,milliyetçiliği kendi tekeli altına almış gibi bir izlenim var halk üzerinde.

Bugün 10 kişiye çevirin sorun Bozkurt deyince aklınıza ne geliyo diye 9' MHP der.

Ülkücüler milliyetçi değil Sentezcidir.Asıl Türkçüler bizleriz ve davamızı sonuna kadar sürdüreceğiz.Milliyetçilik,bozkurt vb tanımlar kimsenin tekelinde değildir.Burada suç ülkücülerde değil bu konularda cahil olan halkımızdadır.

BBP ve MHP gibi partilere sahiptir, İslamiTürk sentezcileri ve gerçekten iyi örgütlenmeler gözlenmektedir.

Bizim neden bir siyasal partimiz yok anlamıyorum.Şöyle kafamdaki parti olacak Türkiye'de tek başına hükümet kurar.Pkk itlerinin bile bir yığın partisi var.

Çevrimdışı dukak

• Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #15 : 07 Ekim 2006 »
arkaşlar ülkücü hareketi kendimize bu kadar uzak görmeyelim lütfen. ülkücü hareketin ülkemize ve milletimize önemli hizmetleri bulunmuştur
BUNDAN SONRA İNSAN HAKLARI YOK! ŞEHİT HAKLARI VAR!

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #16 : 07 Ekim 2006 »
arkaşlar ülkücü hareketi kendimize bu kadar uzak görmeyelim lütfen. ülkücü hareketin ülkemize ve milletimize önemli hizmetleri bulunmuştur

:D

Çevrimdışı budun9

• Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #17 : 07 Ekim 2006 »
BİR GİZEMLİ TÜRKCÜLÜKTÜR GİDİYOR ,SİTEYE BİR SELAMUNALEYKÜM DEDİK MERHABA DEDİK KOMİNİSTLERİN YAPMADIĞINI YAPTI  BİZİM MİSAFİRPERVER TÜRKCÜ
YOK İSTEMEYİZ ÜLKÜCÜ FALAN FİLAN
GERCİ O ARKADAŞTA HAKLI ÜLKÜCÜLÜĞÜN İCİNİ BOŞALTIRLARKEN ONUN BENİ BÖYLE HORLAMASI NORMAL
HER NEYSE ANLATMAM GEREKEN BİR HUSUS ÜLKÜCÜ HAREKETİN VARLIĞINDAN KİMLER RAHATSIZLIK DUYUYORSA ORDA BİR ALİ CENGİZ OYUNU VARDIR DERİM ÜLKÜCÜNÜN DÜŞMANI BELLİ DOSTU BELLİ BUNADA BİR TÜRKCÜNÜN CANAK TUTMASI HAYRE ALAMET DEĞİL
NASIL BİR TÜRKCÜLÜKTÜR Kİ ATEİST BİR TÜRKÜ MÜSLÜMANDAN ÖNCE SAYMAK
ZATEN SADECE ÜLKELER DEĞİL AYNI FİKİRDE OLANLARIDA BÖYLE BÖLÜK PÖRCÜK PARCALARA AYIRIYORLAR BU SEFERDE BİRBİRİNDEN FARKLI TÜRKCÜLÜK ANLAYIŞLARI BİRBİRİNİ
 KOVALIYOR ;HERKES ARTIK DİĞER BİR GURUBU HAİNLİKLE VS AYIRICI ÜSLUPLA DIŞLAYICI DAVRANIYOR
SONRADA BU ÜLKEYİ NEDEN TÜRKCÜLER YÖNETİMİYOR DEYİP ŞİİRLER SÖYLEYİP EDEBİYATLAR YAPIYORUZ ,
ADAMIN PAPAZI TÜRKİYEYE GELİP YÜZYILLARIN MEZHEP AYRILIĞINI DÜZELTMEYE GELİYOR GİDİYOR BEN TÜRKCÜ SİTEYE GİRDİĞİMDE AFOROZ EDİLİYORUM COK DÜŞÜNDÜRÜCÜ

BEN SAMİMİ TÜRKCÜLERE SESLENİYORUM YOKTUR SİZDEN FARKIMIZ BU AYRILIKLARA GÖZ YUNMAYIN DÜŞMANLARI SEVİNDİRMEYİN BİR ÜLKÜCÜ GÖRDÜĞÜNÜZDE ONA KUCAK ACIN ODA BİR TÜRK, YOK BİZ MÜSLÜMAN BİR TÜRK İSTEMİYORUZSA SİTE YÖNETİMİ BANA İHTAR VEREBİLİR

BİZLER TÜRK IRKININ YAŞAMASINDA OLUNACAKSA ODUN,ODUN OLUR KENDİMİZİ YAKARIZ
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
« Yanıtla #18 : 07 Ekim 2006 »
Kendini Türk hisseden ve aynı zamanda müslüman olan herkese Türk damgası yapıştırıp, kürtleri bile Türk olarak niteleyen bir düşünceyle Türkçülük nasıl bağdaşabilir.! Kimseyi dışladığımız yok. Türk olan herkesle iletişim kurabiliriz. Ama Otağımız da Türkçü fikriyata sahip olmayanlarıda istemiyoruz. Bu kadar basit.

Üyeliğiniz iptal edilmiştir.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı AttilaHun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #19 : 07 Ekim 2006 »
...NASIL BİR TÜRKCÜLÜKTÜR Kİ ATEİST BİR TÜRKÜ MÜSLÜMANDAN ÖNCE SAYMAK
...

Laf bana ise dediklerimin arkasındayım!

Benim için ateistlik, Hıristiyanlık, Şamanizm, İslam önemli değildir.

Benim için (ve benim gibi düşünenler için) önemli olan tek unsur TÜRKLÜK'tür!

Sizin gibiler için önemli olan TÜRKÇÜLÜK değil, ümmetçiliktir! Aramızda size ve sizin gibilere asla yer yok!

Bundan dolayı tekrar belirtmek isterim ki Şamanist bir Orta Asyalı Türk'ü, Müslüman bir Kürt'e tercih ederim. Müslüman olduğum halde tercihim bu yönde olur! Bu böyle biline!

Yıllardır "din kardeşliği" ayağına yatarak ülkemizi sömürmedi mi diğer milletler? O Müslüman Araplar beslemedi mi PKK'yı bize karşı?

Ülkücüler arasında sağlam tanıdıklarım da var ama birçoğu arkasını sağlama almak için topluluğa karışmak isteyen serserilerden oluşmaktadır. Hatta ülkücülerin arasında bol miktarda Kürt var ki asıl ben sormaktayım, bu nasıl TÜRKÇÜLÜK'tür?

TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR!