Eger bugün mhp denilen partinin afyonlama metodlari milliyetci kesime siringalanmasaydi bugün buralarda kürt barbarligini ve istilasini yazmayacaktik...
Not: Orhun degil,dogrusu Orkun`dur...
TTK
bu sóylemine katilmiyorum.
eger sen MHP yüzúnden bunlari yazmak zorunda kaliyoruz, MHP baska túrlü durus sergileseydi bóyle yazmak zorunda kalmayacaktik dersen, bu suraya cikar; seninde beklentin ve ümidin MHP'dendir, ki onlarin durusu, ve bu durusu yüzúnden bu haldeyiz diyorsun.
Bu ülkede hicbir siyasi parti kürtlere karsi bir durus sergilemiyor, yine kismen milliyetcik sergileyen parti MHP'dir. Mevzuya bu acidanda bakabilirsin.
Bu ülke özal gibi kürtcü húkümetleri yasamistir.
refah-yol gibi israille anlasmalar imzalayip, f-16'larin bilmem ne bilgisayar programlarini israile vermistir. sende bilirsin ki, israil-arap savaslarinda israilin hep yenmesini saglayan ógelerden biriside, araplarin hic jet ve ucak kaldiramamasi olmustur. Biz f-16'larin bilgisayar programlama islerini israile vermekle, yarin birgün olasi bir muharebede, israile karsi bizde ucak kaldiramaz vaziyete gelecegiz.
Kayseri'de senelerdir egitim verdigimiz israilin hava kuvvetleri rozetinde, kartal var, kartal gagasi ile hilali parcaliyor seklindeki bröfeleriyle bizim topraklarimizda egitim almaktadir. Bunlari islamci górünen, yúzsúz milli görüscüyüm diyen, erbakan zibidisi yapmistir.
Bu ülke bilderbergci ecevit húkümetleri yasamistir, bilderberg toplantilarina katilip, kendi parti kurmaylarida kendisine sorunca; neler konustunuz bilderberg toplantisinda? verdigi cevap aynen sudur; "gerekirse partiden istifa ederim ama yinede orda ne konustugumuzu anlatmam, anlatamam.
Bu ülke demirel gibi, 500 yil vakfini kuran ve mason ve siyonistlere sinirsiz hak ve imkanlari cikartan basbakanlari yasamistir.
Bütün bunlari görmeyipte MHP'ye laf sóylemek, söyleyebilmek. gaflettir, delalettir ve hatta bence hiyanettir. Bu hareket öyle veya bóyle, Túrkiye'nin suan sigortasidir. MHP'de cókertildigi an, düzenli bir hareket kalmamis olacak ve bu ak parti olasi bir dönem dha secilme ile, bu aziz devletimizi bólecektir. Türkcü iyi düsünebilmeli, iyi tartabilmelidir.
kliselesmis, kaliplasmis seylerle mevzulara bakarsaniz, bir adim yol alamazsiniz.
MHP'nin yarisi bile kürt olsa, yinede bu orhun abidelerinin parti binasinin önüne dikilmesiyle ve o abidelerde izleyecegimiz yolun ne sekilde izlenmesi gerektigine dair bilgiler mevcuttur denmesi, yeterli bir Túrkcü söylemdir diye düsünüyorum.
Bu yapilan ile, MHP adeta icindeki kürtlere ittirin gidin demistir. Bizim cizgimiz Orhun abidelerinde Bilge Tonyukuk'un dedikleri, Bilge Kagan dedikleridir demistir.
Buda bir öze dönüs hareketidir.
Madem MYHP'yi begenmiyorsun, o zaman oyunuzu dogu perincekemi vereceksin?
yoksa ak partiyemi?
cok tarafli bakiyorsunuz bence.
Túrk Irki sagolsun.