Gönderen Konu: Kürtler Yüzünden İşinden Olan Türkler  (Okunma sayısı 2886 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yavuz Han

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 71
Birileri hâlâ kürt sorununun PKK dan ve 3 5 çapulcudan ibaret olduğu masalını anlata dursun,kürtler boş durmuyor.

Olay İzmirde faaliyet gösteren büyük bir firmada geçiyor.
 bu büyük firmaya 6 ay önce bir kürt  müdür olarak atanıyor.Müdürün firmayı analiz etmesi 6 ayını alıyor.6 ay sonra icraate başlıyor.
İlk büyük icraati ise tamı tamına 60 tane Türk soyluyu işten atmak oluyor.Tabii bu olaya ''işçi fazlalılığı'' gibi sıradan mazeretler buluyor fakat kazın ayağı tabiki öyle değil.

İşten atılan kişilerin ortak özelliği Türk olmaları.
45 yaşında (yani bir nevi en verimli çağında) bir Türk işten çıkarılırken,emekli olalı 15 sene olduğu halde çalışmaya devam eden 60'ını geçmiş bir kürt işten çıkarılmıyor.
Aynı sülaleden olup,o işte kendi halinde çalışan 4 kişi aynı anda işten kovulurken,herkezin şikayet ettiği kürtlere dokunulmuyor....

Bu müdür Diyarbakırın bilmemne köyünden gelipte firmanın başına geçmemiş.ABD de üniversite okuyup çeşitli ülkelerde çalıştıktan sonra Türkiye'ye gelip firmanın başına geçmiş.Ama gördüğünüz gibi kürtlüğünden ve kürt ırkçılığından hiçbirşey kaybetmemiş.
Bu sadece ufak bir örnek.Hergün buna benzer olaylar oluyor.Türkler işinden oluyor,evlere hapsoluyor.
Kürtlerin işlettiği ,fazla meziyet gerektirmeyen işyerlerine bir bakın(benzinci,otoparkçı,oto yıkama,kafe işletmecliği  vs vs ).Tuvaletçisinden muhasebecisine kadar kürttür.Bir tane Türk çalışan yoktur.
Bazılarıda hâlâ kardeşlik masalları söylemeye devam etsin.Başta da dediğim gibi düşman boş durmuyor!


Türk tarihi; azınlıkların bir kaç hizmetine karşılık binlerce ihanetiyle dolu bir ibret vesikasıdır.

 

Çevrimdışı istemihan

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 14
Ynt: Kürtler Yüzünden İşinden Olan Türkler
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2008 »
 Arkadaşlar sadece bu bir örnektir müdür kanalıyla işten çıkarılan TÜRKLER fakat insanların söylemediği ve gözlerden uzak tutalan bir gerçek daha var yeni firmaların kurulması tamamı kürt olan dün hiçbirşeyleri olmayan fakat bugün bir güce ulaşan lara ne diyeceğiz bu paranın hesabını maliye sormuyor soracağıda yok zaten

Çevrimdışı ERGENEKON10_34

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 53
Ynt: Kürtler Yüzünden İşinden Olan Türkler
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2008 »
daha bunlar hiçbirşey değil kürt denen ifrit geldiği her işletmede aynı kuralı uyguluyor ya biz???? yazıktır fakirdir diye acıyoruz!!!!geçen gün ist üniversitesine arkadaşımı ziyarete gitmiştim orada 2 komünistin konuştuğunu gördüm merak edip konuşmalarını dinledim biri diğerine ayne şöyle diyordu:yaşasın halkların kardeşliği kahrolsun ırkçılık diye diye kürtleri palazlandırdık ama onlar hiç bir şekilde ayrım yapmıyor sosyalisti şeriatçısı liberali hep aynı amaç peşinde!!!!!!!