Aziz kandaşlarım.ben bu sitenin yeni üyesiyim.Türk olarak doğdum Türküm ve Türk olarak yaşayacam inşallah ölene kadar.Benim fikrimce Türk olmak yeterlidir ve Türkçe konuşup Türk Kültürü ile yaşayıp kendini Türk olarak gören ve hisseden herkes Türktür.
Öncelikle;
Türk olunmaz, TÜRK doğulur. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak Türk olmayı gerektirmez. Bu nedenle kafa karışıklığından biran evvel kurtulun. Tam olmanızı istedikleri yerdesiniz. Ama yine de birşeyler sizi rahatsız ediyor ki, bu forumdasınız ve üyesiniz. Neden böyle bir rahatsızlık duyduğunuzu düşünün, gerçek sizin önünüze çektikleri ve düşünmenizi engelleyen perdenin hemen arkasında;
Oğuzun herhangi boyundan olup bugün Türkçe konuşmayıp Türk Kültürü ile yaiamayıp kendini Türk hissetmiyorsa bence Türk değildir.Zenci Mehmet Avroliu bunu yaşıyorsa daha fazla Türktür.Bizler bu kadar iredelersek bu ülkede 36 tane etnik grup var diyenlerin ekmeğine yağ sürmüş olacağız ve insanlarımzın kafasını karıştırmış acaz.
İkincisi; Türk Kültürünü yaşamak yeterlidir diyenler, televole kültürünün Türk kültürü olup olmadıklarını sormuyor uzun zamandır. Arabi ve farsi oryantal dansları Türk gecesi adı altında herkese sunup kültür zehirlenmeleri yaşatıyorlar. Kimliğini kaybetmiş, çorbaya dönmüş kültür şokları ile kim olduğunu unutmuş gencecik beyinler milliyetlerinden ve kimliklerinden uzaklaştırılıyorlar. Ataya saygı ne demektir, Türk Töresi nedir unuttular. Bu nedenle birileri bu ülkede çıkıp ayrılıkçı terör örgütleri kurabiliyorlar ve meclise temsilci yollayabiliyorlar. Bu yüzden Türk Kültürü lafını ve bizim ne yapmaya çalıştığımızı çok iyi düşünün.
Büyük Türkistanı boy boy ayırıp coğrafyalar üzerinde devletler kurdular ve sonra da bir birlerine hasim haline getirdiler diye Ruslara kızıyoruz ama kendimiz daha ince detaylarına girerek kasaba kasaba ayırıp kim Oğuzun hangı boyundandır tartışmasını yapıyoruz. .....................Sanki bilmem nerenin Türkmeni daha fazla Türk de başka bir yerdeki Kırgız daha az Türk gibi.Parçalanmışlık ve tefrika bize zaaften baika bir şey getirmez.Türküz ve o kadarı yeter.Bir kardeşimizin ben hangi boydanım merak ediyorum demesi bunları yazmama mecbur etti beni.Türklük DNA testleri ile belli olmaz günümüzde....................................Bizler Türküz hangi boydan olusak olalım Özümüz bir sözümüz bir dilimiz bir kültürümüz bir tarihimiz bir dinimiz birdir.Tanrı TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
Üçüncüsü; Türk boylarını vermemizin sebebi, unutulanları hatırlatmaktır. Yüzyıllardır üzerimizde oynanan oyunlar sonucunda afyonlanmış ve ne olduğunu, nereden geldiğini unutanlar var. Kültüründen ve özünden kopan milletlerin yaşama şansı yoktur. Birilerinin dediği gibi çok milletli kültürlülük zenginlik değildir, bir milletin fertlerinin çok kültüre sahip olması zenginliktir. Biz boylarımızı ve aralarındaki farklılıkları zenginliğimiz sayıyoruz. Aslolan SOYUMUZDUR, kimliklerimiz ve zenginliklerimiz BOYUMUZDUR. Burada boyunu soranlar ve bilgi alanlar ise boyculuk yapmaya çalışmıyorlar. Sadece Osmanlıdan beri devam eden parçalama ve yoketme çabalarında izlerini kaybedenler tekrar bulmaya çalışıyorlar. Herkesin "Anadoluda ırklar birbirine karışmıştır, saf Türk yoktur söylemlerine inat, var olanı bulmaya çalışıyorlar.
Bu nedenle de bizi boycu ve boylar arası bölücülük yapan kişiler gibi göstermenizden hoşlanmadık. Yine de bunu gerçeği farketme yolundaki bir TÜRK'ün kafa karışıklığıdır ve geçecektir diyerek kapatıyoruz.
Bizler bu kadar iredelersek bu ülkede 36 tane etnik grup var diyenlerin ekmeğine yağ sürmüş olacağız ve insanlarımzın kafasını karıştırmış acaz.
Türkiye'de 36 etnik kökenden insan var diyenlere de katılıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağı ile bağlıyız ama TÜRK IRKINA gen ve kan bağı ile bağlıyız. Burada kastedilen etnik köken boylar değildir. Diğer ırklara mensup insanlardır.
Bu ülkede bir yerleri pontus, bir yerleri dersim, bir yerleri ermeni toprağı diye niteleyenler varken sizin bu konuda aldırmaz davranmanızın mümkün olmadığını da biliyoruz. Türk olmayan hiç kimse TÜRKÜM diyemez. Siz Türk'üm diyorsunuz ve biz size inanıyoruz. Günü geldiğinde kanınız sizi doğru yere götürecektir.
Türklük için bügün ne yapabildim diyebiliyorsa kendine ve elinden geleni yapiyorsa en büyük Türk o dur bence.Türklüğünü dile getiremeyen siyasetçilerimiz var sankı ayıpmış gibi.Allah o günden korusun hepimizi.Bizler Türküz hangi boydan olusak olalım Özümüz bir sözümüz bir dilimiz bir kültürümüz bir tarihimiz bir dinimiz birdir.Tanrı TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
Bu sözleriniz sizin kimliği olan ve sadece kafası karışmış bir Türk oğlu Türk olduğunuzu gösteriyor. Başbuğumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda nefer olacağınızı da gösteriyor. Dileklerinize Türk Irkına mensup olması koşulu ile ilavesini yaparak ve tek din konusu haricinde(
zira bizim için önemli olan Türk olmasıdır. İslam dinine, şaman dinine, hrıstiyan dinine veya başka bir dine mensup olmaları kişilerin din ve vicdan özgürlüğüdür. Biz Başbuğumuzun LAİKLİK ilkesine gönülden bağlı insanlarız ve din konusuna karışmayız) candan ve gönülden katılıyorum, hoşgeldiniz diyorum.