Gönderen Konu: TÜRKİSTAN ÇOK MU UZAK?  (Okunma sayısı 6984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
TÜRKİSTAN ÇOK MU UZAK?
« : 02 Ekim 2006 »
             Soykırıma maruz kalan,organları için katledilen,karısı kızı çinlinin tecavüzüne uğrayan, toprarı ellerinden alınan Türkistanlı ırktaşlarımız bizden çok mu uzakta.hala çinden milyonlarca dolarlık mal alan satılmış iktidarına destek olup çin pazarlarında o lanet milleti ihya etmeye devam mı edeceksin?
              artık alma!ırktaşlarını düşün!
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı hun_333

• Türkçü-Turancı
  • TÜRKsen öğün,değilsen itaat et!!!
Ynt: ÇİN ÇOK MU UZAK?
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2006 »
Ben birşey alırken özellikle çin malı olmamasına dikkat ediyorum..
"Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler."

Adalet Bakanı MAHMUT ESAT BOZKURT   

Tarih: 19 Eylül 1930

http://turkcutoplum.azbuz.com

Çevrimdışı ElliyedinciAlay

• Yeni Üye
  • *
Ynt: TÜRKİSTAN ÇOK MU UZAK?
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2006 »
Önce kendi ülkemizdeki pronlemleri bir halledelim, dışarıyadkileri daha sonra düşünürüz bence. Bir tazı iki tavşanı aynı anda kovalarsa ikisini de kaybeder...
Kürşat'ın narasıyla indik Tanrı Dağı'ndan
ruhumuzu kandırdık Orhun'un kaynağından
Bu kaynaktan içenin yürekleri tunç olur.
TÜRK' e kefen biçenin ölümü korkunç olur.

Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz...

Çevrimdışı gok_turk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • turk irki sag olsun
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2006 »
irkdaslarim   bakin  turkiye nin suan bekliyecek hic vakti  yok  hemen  bir lesmeli  diger turk cumhuryetleriyle  turkiyedeki  bu sorunlar  kolay kolay bitmez  haa bide sunu soyliyeyim  ata top raklarina  ata yurdumuza ayak basmayan irkdaslarim  artik onlar dusun sunler  bur da oturup konusuryosunuz arkadasrlar  gidin gorun  ata top raklari
TURAN  ..........................

Çevrimdışı gok_turk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • turk irki sag olsun
« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2006 »
yakin  ya cok yakin cunku turkistan kalbimiz de  haa bide turkistan lilarin yani uygur larin cok meshur 12 mukam denen danslarini izlemek isteyen ler varsa bu adrese tikliyarak izleye bilirlerhttp://www.youtube.com/results?search_query=12+mukam  turk gelenek lerini kaybetmemis  uygur larin enmeshur  dunyada esi yok  bir muzik ziyafeti  burda uygur larin gelenek  elbiselerini  gormek mumkun hemde  bu eser birlesmis milletlerin korunmasi gereken kulturel miras kap samina alinmistir  doguturkistan deyince sizi dogu turkistan havasina cekmek istedim hay di iyi seyir ler http://www.youtube.com/results?search_query=12+mukam

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2006 »
elliyedincialay
            ben Türkistan'a gidelim demedim.bugün gidemeyeceğimizin farkındayım.ama en azından çin mallarını boykatla işe başlayabiliriz anlamında mesaj verdim.destek vermen için oraya gitmen gerekmiyor.ırktaşının düşmanına buradan da zarar verebilirsin.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı gok_turk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • turk irki sag olsun
« Yanıtla #6 : 04 Ekim 2006 »
demek istedim ki gidip orada savasin zara verin demek istemedim kandasim yalnis anlasilma olmasin gidip bir ata yurdunu  gormekte fayda  var diye dusun dum  hepimiz turkuz ama iste  git mek mumkun    nasil gidemeyiz  cok  kolay

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2006 »
irkdaslarim   bakin  turkiye nin suan bekliyecek hic vakti  yok  hemen  bir lesmeli  diger turk cumhuryetleriyle  turkiyedeki  bu sorunlar  kolay kolay bitmez  haa bide sunu soyliyeyim  ata top raklarina  ata yurdumuza ayak basmayan irkdaslarim  artik onlar dusun sunler  bur da oturup konusuryosunuz arkadasrlar  gidin gorun  ata top raklari

Bence bunlardan önce, Türk evladı güzel Türkçemizi güzel konuşabilmeli ve yazabilmelidir.Türk sözcüğünü yazarken küçük harfle başlayamazsınız.Özel isimleri yazarken büyük harf ile başlamalısınız.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2006 »
irkdaslarim   bakin  turkiye nin suan bekliyecek hic vakti  yok  hemen  bir lesmeli  diger turk cumhuryetleriyle  turkiyedeki  bu sorunlar  kolay kolay bitmez  haa bide sunu soyliyeyim  ata top raklarina  ata yurdumuza ayak basmayan irkdaslarim  artik onlar dusun sunler  bur da oturup konusuryosunuz arkadasrlar  gidin gorun  ata top raklari

Bence bunlardan önce, Türk evladı güzel Türkçemizi güzel konuşabilmeli ve yazabilmelidir.Türk sözcüğünü yazarken küçük harfle başlayamazsınız.Özel isimleri yazarken büyük harf ile başlamalısınız.

Nil
        bence de.buna daha önce de değinmiştik.her Türk'ün diline sahip çıkması gerekir.dilin kurallarına uymak ona saygı duyulduğunu gösterir.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Aslanonur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 04 Ekim 2006 »
Tarih öğretmenim dert yanmıştı.Çocuğuma çin malı almamak için 5 kilometre içerisindeki tüm oyuncakçılara girdim diye.Şu anda çin malını almamak çok zorlaşıyor.Ucuz olduğu için bu konuda insanların almamasını sağlamak,Çin'i fethetmek gibi birşey oldu.