Gönderen Konu: Ecevit Öldü  (Okunma sayısı 12819 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bozkurt42

• Türkçü-Turancı
  • OTAĞ
Ynt: Ecevit Öldü
« Yanıtla #10 : 08 Kasım 2006 »
Kıbrıs harekatında adanın tümünü almamız gerekirdi. Ama bu adam sayesinde olmadı. Tipik birisi diyoruz ya. Yerli marka arabaya binmesi mütevasi yaşantısı ilginçti. Ama ihtilal olmadan önce milliyetçi camiaya yaptıkları yenilir yutulur değil.
Kürdüm demişti sanıyorsam bir konuşmasında.
'Ben ve milletim Tanrı'nın Kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir'

Başbuğ Attila

Çevrimdışı AttilaHun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #11 : 08 Kasım 2006 »
"bilgekağan" kandaşım,

Cevabın yeterlidir. 1974'ten sonra birçok şeyin aleyhimize döndüğünden bahsetmiştin, ben ondan dolayı sordum. Yanlış anlamayasın.

Çevrimdışı OguzTurku

• Türkçü-Turancı
  • **
    • BALKANHUNLARI.NET - BALKANLARDA YASAYAN TÜRKLERIN OTAGI.
« Yanıtla #12 : 09 Kasım 2006 »
Biz en iyisi Sehitlerimizi analim, öldüyse öldü hergün Türk Analari filiz gibi cocuklarini sehit veriyor, biz onlardan bahsedelim.
Eceviti son dakikasina kadar yasatmaya ugrasanlara nediyelim, okadar gazi varken okadar Türk magdurlar varken, sen kalk hic ise yaramayan birisini hayatta tutmaya bak.O masraflan kimbilir kac gazi tedavi edilirdi.

TTK.
Kürt = Hic bile olamaz.
Hicin bir degeri vardir ama Kürtün degeri asla olamaz.
Pasaeli Torunuyuz, Türküz, Karamanin Akinci Evlatlariyiz, birde Kiyametinin Sonuna Kadar Irkciyiz, Son Basbug Atatürk.

Balkanhunlari Yeniden Diriliyor:http://www.balkanhunlari.net

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #13 : 09 Kasım 2006 »
Kıbrıs harekatında adanın tümünü almamız gerekirdi. Ama bu adam sayesinde olmadı. Tipik birisi diyoruz ya. Yerli marka arabaya binmesi mütevasi yaşantısı ilginçti. Ama ihtilal olmadan önce milliyetçi camiaya yaptıkları yenilir yutulur değil.
Kürdüm demişti sanıyorsam bir konuşmasında.

Erbakan'ın cihat hayali Kıbrıs'ın tümünü almak.Kıbrıs'ta 1960 Anayasasını ihlal eden ENOSİS yolunda adımlar atan Yunanistan'a ses çıkarmayan ABD ,İngiltere, BM Türkiye'nin Çıkarma yapmasıyla anında harekete geçtiler.30 temmuzda Cenevre deklarasyonu imzalandı.Bu konferans Türkiye''nin başarısı ile sonuçlanmıştı.Ama yunanlılar bu aşamada Türkiye'yi oyalıyorlardı.Sonunda ABD nin bütün karşı çıkmalarına karşı Türkiye 14 Ağustos 1974 de 2.Kıbrıs Barış Harekatını başlatarak 2 günde Türk kuvvetleri adanın %38 ini ele geçirmiş ve BM nin ateşkesine uyduğunu kabul etmiştir.
    2.Kıbrıs Harekatı işgal olarak algılanmış ve en sert tepki ABD ve SSCB den gelmiştir.Türkiye en büyük darbeyi herzamanki gibi müttefikimiz ABD 'vurmuştur..1975 şubat ayında Türkiye'ye silah ambargosu uygulamaya başlamıştır.Türkiye kendi haklı savaşında bu kadar kıskaca alındığı halde , Kıbrıs'ın tamamını almaya kalksaydı ne olurdu tahmin bile edemiyorum.
    Atatürk'ten sonra Türk halkı ne yazık ki hep kötünün içinden iyileri seçmek zorunda kalmıştır.Bunların içinde de en iyisi adı hiçbir yolsuzluğa karışmayan,lüks bir yaşam tarzı sürmeyen lider  Ecevit'tir.
    Ecevit'te sevmediklerim Fettullah Gülen için söylemiş olduğu 1- 'Şimdi 1970'lerdeki verilerle eleştiriler yöneltiliyor.Oysa insanlara değişme hakkı tanınmalıdır.Bugünkü gözlemlerim içinde F.Gülen ve ve çevresindekileri rejim için kaygı verici bir durumda görmüyorum.'demesi.
    2-Vahdettin hain değil çıkışı,

Dedim ya kötünün iyisi, mütevazi hakçı Ecevit,haşhaş ekme yasağını deldiğinde ,İstanbul'u bombalarım,Kıbrıs'a müdahele ederseniz amborgo koyarım diye tehdit eden müttefikimiz ABD karşısında dimdik duran ,TBMM 'ne giren sıkmabaş kadın için, bu hanıma haddini bildiriniz diyen  Laik Ecevit'i seviyorum.

Çevrimdışı Yavuz Han

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #14 : 10 Kasım 2006 »

O koltuklarda ne varsa oturan kalkamıyor.İçerde düzeni kurduysa zaten onun seçtikleri onu seçiyor.Yani seçimle  indiremiyorlar.Parti lideri de  inmiyor.Ya elden ayaktan düşecek,ya karıştığı yolsuzluklar patlak verecek

Hâl böyle olunca millet siyasi liderlerden bıkıyor.
Türk tarihi; azınlıkların bir kaç hizmetine karşılık binlerce ihanetiyle dolu bir ibret vesikasıdır.

Çevrimdışı irfan

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #15 : 20 Kasım 2006 »
AH ULEN KAHPE FELEK AH,,,bir vatan haini geberdi tüm ülkeyi onun leşiyle meşgul ettiler,,birde onun izni ile örtülü ödeneklerden nerelere (hangi siyasi adamlarına ne kadar ) milletin parasını bi çaldıklarının dökümü açıklansa!!! işte o zaman ne kadar boktan bi herif olduğu bilir bu saf millet...

unutmadan yerli malı dedikleri abd,ab, ve diğer dış kaynaklı patentli lerden mi bahsediyoruz,hani burda milletin köle gibi çalışarak yabancı uşaklarının(ortaklarının)ceblerine giden paralardanmı bahsediyoruz???

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA TÜM SİYASETÇİLER it kadar değerli değil...KÖPEK DAHİ YEMEK YEDİĞİ KABI PİSLEMEZ....
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #16 : 21 Kasım 2006 »
Bu adam ne zaman Miileti yönetse millet krize girdi sefalete soğru sürüklendi. Gereksiz bir insandı. Vatan hainlerini affetmekte üstüne yoktu.

Milleti yönetirken ,milletin krize girmesinin ,sefalete girmesinin ABD ve Avrupa ile ilgisi var mıdır bu konuda siz ne dersiniz?ABD nin dediğini yapmadığınızda, onların karşısında UUSCU bir duruş sergilediğinizde borsanın bile 1 saat içinde batması raslantı mıdır?

sayın Nil, dedemin anlattığına göre(miliyetçidir kendisi)ecevit kıbrıs barış harekatında amerikayı karşınına alan bir tavırla harekat emri vermiştir.onun içindir ki ecevit ne zaman iktidara gelse amerika yanlısı şirketler borsaya zarar vermek için ellerinden geleni yaparlar.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #17 : 22 Kasım 2006 »
Kuzunun olmadığı yerde keçiye Abdul Rahman Çelebi derlermiş.Albay soydaşıma aynen katılıyorum.

Çevrimdışı esasturk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #18 : 04 Aralık 2006 »
Alıntı
Bu adam ne zaman Miileti yönetse millet krize girdi sefalete soğru sürüklendi. Gereksiz bir insandı. Vatan hainlerini affetmekte üstüne yoktu.

zaten kendisi bir vatan hayiniydi!!!!

yildiz bir aya bbirde bayraga yakisir

Çevrimdışı acun_34

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #19 : 15 Aralık 2006 »

Zevcesi Şebinkarahisarlı olup,
 zat ı ali lerinin ailesi  Kastamonu daday a sürülmüş olan kürt ecevit in sevilecek tarafı da varmış.

Daha neler de öğreneceğiz ?