Gönderen Konu: HANGİ PARTİ  (Okunma sayısı 19637 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Otsukarcı

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: HANGİ PARTİ
« Yanıtla #10 : 21 Kasım 2006 »
     CHP, Deniz Baykal'ın iki sözü ile milliyetçi oldu da haberimiz yok. Vatan hainlerinin büyük bir çoğunluğu CHP dedir.

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #11 : 21 Kasım 2006 »
     CHP, Deniz Baykal'ın iki sözü ile milliyetçi oldu da haberimiz yok. Vatan hainlerinin büyük bir çoğunluğu CHP dedir.

CHP'yi seversiniz ya da sevmezsiniz ama bu partiyi tümüyle vatan haini ilan edemezsiniz.Laiklik ilkesinin teminatı  için ,CHP'nin   mutlaka TBMM de olması gerekir diye düşünüyorum.Milliyetçi tanımınızı çok merak ettim , sizce bugünün koşullarında milliyetçi parti hangisidir?

Çevrimdışı Otsukarcı

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #12 : 21 Kasım 2006 »
    Ben partiyi tümüyle vatan haini ilan etmedim, büyük bir çoğunluğu dedim.

Laikliğin teminatı CHP değil ordumuzdur.

Partilerin hepsi milliyetçiliği ağzından düşürmüyor ama iş icraata geldimi hepsi hümanist kesiliyor.

Milliyetçilik anlayışıma gelince; Türkiye'de herşey Türk için, Türk tarafından ve Türklük için düşüncesi benim milliyetçilik anlayışımdır.

Türkiye'de milliyetçi parti yoktur sadece sömürüsünü yapan partiler vardır.

Çevrimdışı hun_333

• Türkçü-Turancı
  • TÜRKsen öğün,değilsen itaat et!!!
« Yanıtla #13 : 21 Kasım 2006 »
Şu an itibariyle bizim düşüncelerimizle örtüşen bir parti yok.Bu nedenle,durumun akpnin işine yarar hale gelmemesi için kötünün iyisini seçmek zorundayız...CHP ve MHP en yakın olduğumuz iki seçenek..İkisininde bize zarar veren bizim karşı olduğumuz yanları var ama ne yazık ki birini seçeceğiz ve bu da bence durumu ortada olan MHP yerine CHP olmalıdır ki,hiç olmazsa devletimizin laik yapısı bir süre rahat nefes alsın..Bu demek değildir ki CHP sütten çıkmış ak kaşık..Onun içinde de nice hayinler var...
Tabi ki bunlar benim düşüncelerim ,herkesin düşüncesine saygı duyarım...

Tanrı TÜRK'ü korusun...
"Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler."

Adalet Bakanı MAHMUT ESAT BOZKURT   

Tarih: 19 Eylül 1930

http://turkcutoplum.azbuz.com

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #14 : 21 Kasım 2006 »
Şu an itibariyle bizim düşüncelerimizle örtüşen bir parti yok.Bu nedenle,durumun akpnin işine yarar hale gelmemesi için kötünün iyisini seçmek zorundayız...CHP ve MHP en yakın olduğumuz iki seçenek..İkisininde bize zarar veren bizim karşı olduğumuz yanları var ama ne yazık ki birini seçeceğiz ve bu da bence durumu ortada olan MHP yerine CHP olmalıdır ki,hiç olmazsa devletimizin laik yapısı bir süre rahat nefes alsın..Bu demek değildir ki CHP sütten çıkmış ak kaşık..Onun içinde de nice hayinler var...
Tabi ki bunlar benim düşüncelerim ,herkesin düşüncesine saygı duyarım...

Tanrı TÜRK'ü korusun...
size tamamı ile katılıyorum.
Birşey hariç .Ben şimdilik MHP'ye daha yakınım çünkü CHP'nin sözlerinin lafta kalacağını düşünüyorum ama eğer bir proje üretme durumları olursa o zaman çok şey değişir.

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #15 : 21 Kasım 2006 »
HAYIR HAİNLERİN ÇOĞU AKP VE DTP'DEDİR
SİZİ SAYGIYA DAVET ETMEK DURUMUNDAYIM

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #16 : 21 Kasım 2006 »
    Ben partiyi tümüyle vatan haini ilan etmedim, büyük bir çoğunluğu dedim.

Laikliğin teminatı CHP değil ordumuzdur.

Partilerin hepsi milliyetçiliği ağzından düşürmüyor ama iş icraata geldimi hepsi hümanist kesiliyor.

Milliyetçilik anlayışıma gelince; Türkiye'de herşey Türk için, Türk tarafından ve Türklük için düşüncesi benim milliyetçilik anlayışımdır.

Türkiye'de milliyetçi parti yoktur sadece sömürüsünü yapan partiler vardır.

1-Türk Silahlı Kuvvetleri  tabiki gözbebeğimizdir,Türkiye Cumhuriyet,'nin teminatı Türk Silahlı Kuvvetlerimizdir. TBMM yani Türkiye Büyük Millet Meclisi' de laikliğin teminatı CHP dir dedim.Yoksa M.Kavakçı gibi sıkmabaşların kürsüde yemin ettiklerini de görürürüz.
   Biz millet olarak din tacirlerini Meclise sokacağız,bütün yasaları kendilerine göre düzenleyecekler ,Atatürk ilkelerinin içini boşaltacaklar,imam hatip lisesi mezunları hakim,savcı olsun diye diretecekler,imam hatip mezunu bir adamın Cumhurbaşkanı olmasına neden olacağız, sonra biz yurttaş olmayı beceremedik Türk Silahlı Kuvvetleri bizi kurtar diyeceğiz.
   Bugün seçim olsa hangi partiye oy vereceğim konusunda düşünürüm, çünkü tam olarak güveneceğim bir parti ne yazık ki yok.Fakat başımızdaki adamlardan kurtulmak için mutlaka oyumu kullanacağım, bunu yaparken de Vatanımızı satılık bir arazi parçası olarak gören değil, YURT olarak gören ,ümmetçi olmayan bir partiyi tercih edeceğim.Bu tariflere uyan parti de şu an için bence CHP 'dir.

Çevrimdışı satuk buğra han

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #17 : 21 Kasım 2006 »
mhp diyoruzda apo yu asacağız diye geldiler asmadan geri gittiler.belki koalisyon vardı diğerleri karşı çıkto ama mhp de biraz bastırabilirdi.şimdi vatan hainini besliyoruz bunda mhp nin rorü yokmu hiç.nerdesi başbuğ  türkeş partini gelde gör.parti içi demokrasi dediler ümit özdağ'ına gönderdiler. bence chp daha inandırıcı nede olsa son başbuğ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ' ün partisi. 
YA HEPSİN YA HİÇ YA TÜRKSÜN YA PİÇ!!!

Çevrimdışı Otsukarcı

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #18 : 21 Kasım 2006 »
   Keşke ATAM yaşasaydı da CHP 'ndeki uşakların hali ne olurdu merak ederim.

Sayın nil, imam hatip okullarını Türkiye'de CHP açmıştır.

Sayın satuk buğra han CHP'ni Atam kurdu diye içindeki parazitleri görmezden mi geleceğiz.

CHP İsmet inönü kürdü partinin başına geldikten sonra Türklük adına hiçbirşey yapmamıştır.

Atsız Atama zindanlarda işkence çektiren inönü ve Chp değil midir?

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #19 : 21 Kasım 2006 »
   Ben Atatürk'ün partişi olduğu için oy vereceğim demedim.Günümüz koşuluna göre düşündüğümde alternatif bulamadığım için, maalesefki çaresizlikten ,AKP ye karşı olduğumdan oy vereceğim dedim.Kafamızın  arkasındaki düşünceler ile değil , günün koşullarına göre düşünmek zorunda olduğumuz bir süreçteyiz.Atatürk'ün kemiklerini sızlatmak için değil, sızını dindirmenin yollarını arıyoruz.
   Geçmişe dönüp de bu konuları tartışacak olursak işin içinden çıkabileceğimizi hiç sanmıyorum.Tek örnek 1978 yılında Türk ve müslüman olan halkı pis bir oyun tezgahlayarak, alevi ve sunni olarak ayıran, adına kominizmle mücadele denilerek Oğuz boylarından gelen ırkdaşlarımız katletmek derim.1980 yaşanan kaos dönemini aklımızdan çıkarmazsak ' AKP ye inat olsun diye tarihi milliyetçi düşmanı CHP ye oy verecek değilim. Fareyi yesin diye tarlamda yılanları beslemeyeceğim. Fare bitince beni sokar çünkü biliyorum.'  derseniz bir yere varacağımızı sanmıyorum.