Ben partiyi tümüyle vatan haini ilan etmedim, büyük bir çoğunluğu dedim.
Laikliğin teminatı CHP değil ordumuzdur.
Partilerin hepsi milliyetçiliği ağzından düşürmüyor ama iş icraata geldimi hepsi hümanist kesiliyor.
Milliyetçilik anlayışıma gelince; Türkiye'de herşey Türk için, Türk tarafından ve Türklük için düşüncesi benim milliyetçilik anlayışımdır.
Türkiye'de milliyetçi parti yoktur sadece sömürüsünü yapan partiler vardır.
1-Türk Silahlı Kuvvetleri tabiki gözbebeğimizdir,Türkiye Cumhuriyet,'nin teminatı Türk Silahlı Kuvvetlerimizdir. TBMM yani Türkiye Büyük Millet Meclisi' de laikliğin teminatı CHP dir dedim.Yoksa M.Kavakçı gibi sıkmabaşların kürsüde yemin ettiklerini de görürürüz.
Biz millet olarak din tacirlerini Meclise sokacağız,bütün yasaları kendilerine göre düzenleyecekler ,Atatürk ilkelerinin içini boşaltacaklar,imam hatip lisesi mezunları hakim,savcı olsun diye diretecekler,imam hatip mezunu bir adamın Cumhurbaşkanı olmasına neden olacağız, sonra biz yurttaş olmayı beceremedik Türk Silahlı Kuvvetleri bizi kurtar diyeceğiz.
Bugün seçim olsa hangi partiye oy vereceğim konusunda düşünürüm, çünkü tam olarak güveneceğim bir parti ne yazık ki yok.Fakat başımızdaki adamlardan kurtulmak için mutlaka oyumu kullanacağım, bunu yaparken de Vatanımızı satılık bir arazi parçası olarak gören değil, YURT olarak gören ,ümmetçi olmayan bir partiyi tercih edeceğim.Bu tariflere uyan parti de şu an için bence CHP 'dir.