Gönderen Konu: Şırnak'ta mayın faciası: 3 er şehit  (Okunma sayısı 4732 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde terör örgütü PKK tarafından yola döşenen uzaktan kumandalı mayınların patlatılması sonucu 3 er şehit oldu. 

Patlamada, 14 güvenlik görevlisi de yaralandı. Şırnak Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Güçlükonak karayolu üzerinde bulunan Akdizgin köyünde konuşlu olan askeri birliğe yeni tertip edilen erbaş ve erleri sağlık kontrolü için Şırnak Asker Hastanesine götürmekte olan üç askeri araca yönelik, terör örgütü mensuplarınca yol kenarına daha önceden yerleştirilen patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatıldığı belirtildi.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/newsdetail.asp?NewsID=4544

Çevrimdışı barbaros_hızır

• Yeni Üye
  • *
Ynt: Şırnak'ta mayın faciası: 3 er şehit
« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2006 »
hükümet paraları gereksiz yere çar çur edeceğine doğuya adam gibi zırhlı araç yada ağır nakliye helijopteri alsa da artık TÜRK

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2006 »
HATALI GÖNDERDİM
H

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2006 »
HÜKÜMET PARALARI GEREKSİZ YERE ÇAR ÇUR EDECEĞİNE DOĞUYA ADAM GİBİ ZIRHLI ARAÇ YADA AĞIR NAKLİYE HELİKOPTERİ ALSADA TÜRK ÇOCUKLARI KORUMASIZ KAMYONLARDA TEK MERMİ ATAMADAN O KÖPEKLERİN CANINI ALAMADAN ÖLÜP GİTMESE

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #4 : 07 Aralık 2006 »
ben sorunun zırhlı araç  olmadığını zannediyorum.Helikopter olsa bu sefer amerika pkk'ya verecek yerden havaya son teknoloji füzeyi tek tek indirtecek.Sorun teknoloji değil.Bence sivrisinek öldürmek sorunu çözmez bataklığı kurutmak lazım.

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2006 »
benim önerim zaten şimdilik olacak kısa vadede askerin daha güvenli taşınmasını sağlayacak bir yöntemdi kandaşım.tabi ki sorunu komple çözmez.çözümü hepimiz biliyoruz onun için burada yazmama gerek yok

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #6 : 08 Aralık 2006 »
benim önerim zaten şimdilik olacak kısa vadede askerin daha güvenli taşınmasını sağlayacak bir yöntemdi kandaşım.tabi ki sorunu komple çözmez.çözümü hepimiz biliyoruz onun için burada yazmama gerek yok
Elbette. Sözlerim yanlış anlaşılmasın.Biraz sinirliyim tüm bu olaylara dayanmak sıkı bir sinir kuvveti  gerekiyor.