Gönderen Konu: kürtler yokedilmeli..  (Okunma sayısı 5042 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yozgatli

  • Ziyaretçi
kürtler yokedilmeli..
« : 14 Nisan 2006 »
SIZE BUNA BIR BAKIN DERIM
http://www.pkkgercegi.net/

Çevrimdışı brakisefal

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 188
    • http://www.vatankirim.net/
Re: Türk'ü Kürt'ten nasıl ayırt ederiz?
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2006 »
Alıntı yapılan: pardustulliana
Türk'ü Kürt'den biyolojik olarak nasıl ayırt ederiz. Yalnız, yaşı küçük delikanlı arkadaşlar, işkembeden sallamasınlar. Bilgi düzeyinizi merak ediyorum bu soru onu tesbit içindir. Saygılar


kokusu ve konuşması kendini zaten ele verir. kaldı ki biyolojik olarak demişsiniz; o halde kafatası yapısı,ten rengi,saç şekli gibi antropolojik terimler de bu konuda bize net bir bilgi verir.bu konuda ayrıntı istenirse Türk Antropoloji Mecmuası ile ilgili dökümanlara ulaşılınabilir.

Çevrimdışı AKHUN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
kürtler yokedilmeli..
« Yanıtla #2 : 23 Nisan 2006 »
DIKKAT!!!   DIKKAT!!!        
             

     
" PKK`NIN KUKLA DINCI YILANLARINA,BAKIN SIMDIDE KIMLERIN BOYNUNA DOLANMISLAR  "  
 
BUNLAR BIRTEK BIZIM ICIMIZDE DEGIL,ALEVI VATANDASLARIN ICINDE`DE YOGUN BIR SEKILDE PROPAGANDAYLA, MILLETE CAKDIRMADAN KANINA GIRIYOR,VE IRAKDA YASANDIGI GIBI BU INSANLARIN`DA ZIHNINE  """FITNE TOHUMU SOKUYORLAR""""


KIMSE BU KONUYU OKUYUNCA  ""KESINLIKLE"""  YANLIS ALEVI DÜSMANLIGINA KAPILMASIN,ALLAH VAR HEDEFIM BU DEGIL,AKSINE ( DOSDU DÜSMAN ETMEK ISTEYENLERIN ) ORTAYA CIKARAK IKI TARAFINDA  GÖZÜNE  BATMALARINI  ISTIYORUM!!!!  BARIS VE GERCEK ICIN COK FAYDALI OLACAGINA´DA  INANIYORUM!!!

Simdi burda belirtmek istedigim ifadeler KESINLIKLE aramizda pesine düsüp ve düsmanlik yapcagimiz yeni bir baska IRKI yada MESEBI tanitip hedef ederek bellirletmek degil.TAM tersine benimde cogu zaman Magna ve mantik veremedigim bagzi GERCEKLERI herkeze aydinlatmak ve düsündürmek ARTIK Pirincin`nin icindeki Tasi HERKEZ kendi ayiklasin !!!

Aramizda Bizimle ayrim gayrim olmadan yasayip ve  aslinda esit Müslüman görüldükleri halde,neden ginede bagzi Mesepler ve Irklar sasirtici bir sekilde,sünnülere,Cumuriyeti kuranlara ve TÜRK MILLETINE  büyük bir KINI yada NEFRETI olusdurabilldiklerini hemen ,hemen CÖZDÜM!!!

Anlasilmayan Magnasiz bir INATLA hatda ÖFKEYLE ayni (ALLAHA Peygambere KITABA) inandiklari halde "HAYIR!" biz baskayiz kesinlikle sizin gibi degiliz diyenlerin cogunlugunu daha YAKINDAN TANITMAK VE NE OLDUKLARINI ACMAK!!!

Bagzen bir Haksizligi yada Ayrimciligi  yapani degil,birazda bunu "ASILAYIP-SÖYLETIP-YAPDIRANLARA!"  Bakmak GEREKLI ve Kim ve "NE!" olduklarina gine hep beraber GÖRECEGIZ!!!!

BUNU ELLIMDEN GELDIGI KADARIYLA AYDINLATIP VE BELLIRTMEYE CALISACAGIM SIMDI!!!


Bu yazdiklarimi  okudugunuz zaman,hem biz hemde alevi vatandaslar bu  CAMURLU suyun gine nerden ve hangi LAGIM´DAN patlayip  burnumuzun diregini kokusuyla egdigini TEZ cözecekdir saygideger Kandaslarim!!!!

Yillanin gine en tehlikelisi su an ALI´NIN bahcesindeki GÜLLER dibinde yatip,onlarin rengini alan kimis bakalim beyler BEYLER!!!


Bos  zamanimi "ALEVI !" mesebini arasdirip nerden gelip nasil gelisdigini ögrenmek icin Google`de ALEVI´LIK tusladim ve önceki  Alevi olan arkadaslardan ve samimi tanidiklardan toplayip billedigim bu bilgileri bunlara toparliyarak,kendi capimda bayagi mantigima yatan ve cogu soru isaretlerini cözen bir sonuca vardim,!!!

Gecen gün,tam netden bütün bilgillerimi aldim cikayim derkene,dikkatimi ceken bir sayfa daha oldu,neyse tezce orayada dalip hemen musafir defterini tikladim,ve burda ayni bizim gibi bu sayfayi,mesaglariyla kutlayani vardi,teprik edip basarilar dilleyeni vardi,ALLAHDAN TÜRKIYELI milletimiz icin baris ve hayirlisini bille dilleyeni bol bol vardi.
Yanisirada abuk sapik,Türk milletinin kuruculaarini elesdirip
yapilan hakksizliklari ve katliyamlarin öcünü TÜRK milletinden alinacagina dek IFADELER`DE vardi
Ben buna sasirdim vallahi,billirmisiniz billmem ama YASÜZÜMÜN hikkayesine döndü bu is .

Ve isde saaten  ellerine saglik,beni fazla karanlik ve sasginlik icinde birakmadan,birinin camur ve irin akan elleriyle yazdigi bir ikinci bir "MESAGI!"  dahda ilgimi cekdi ve okuyunca,cogu süpemi bana gayet net ve her soru isaretlerini?????     !!!!! cevirerek   banna "VAY BE!"  dedirterek  GÖZLERIMI ACDI!!!!


                                                                    1MESAG!!!

Selam bu siteye katkilarinizdan dolayi tesekür eder ve bir alevi genci olarak ummarim birgün türkiyenin temel kuruculari olan aleviler bu canileri türkiyeden sillip atacakdir!!!


                                                                 2 MESAG!!!!
 
Kocgiri yöresinin insanlari olarak daha cok kültürümüze sahip cikmamiz gerektigini düsünüyorum.bizim geleneksel Bayramlarimizdan toplum olarak ne tür faliyetler düzenliyoruz? Akraba,arkadaslarimizi vs arayip soruyoruz mu? Bu sorulari kendinize sormaniz gerekiyor,eger tarih cercevesinden bir Halk olarak durmak istiyorsak.Bende Kürt Alevisi olarak tüm insanlarimizin ve Kürt halkinin NEWROZùnu kutluyorum HAYIRLI NEWROZ`LAR

Altina birtek aramizda olan diger kökeni  kürt kardeslerime PKK`nin selami var,gözlerinizden öper ve bulundugunuz mesebin icindeki FITNECILIK KISKIRTICI ve HANCERCILIK görevinisi lütfen sakin unutup ihmal edip elli ak gelmeyin,demesi eksikdi vallahi !!!!



Bakin beyler Alevilerin ALLAHA olan inanclarindan süpem yok ve milliyetciliklerinden´de zararlari olmadikca`da zaaten yok.
Ama ne yazik ki ONLARDA ayni hatayida bizden daha evel yapip,INSAN olmayan magluklari güzel ince ruhlu inanclarina ve aralarina alarak,ayni yavas yavas bogan KARA YILANI habersiz koyunlarinda beslemisler.


Simdi ALEVILIK üzerine ufak bir kendi capimda arasdirip ve edindigim,az ve öz ayrintilarla billgillerimi sizinle paylasmak istiyorum!!!

Biz Türkler ayri irk olarak cin ve sibirya taraflarindan,simdiki karadeniz bölgesi olan yerden anadoluya dogru göcüp,ve bu topraklarda sonradan kimin TARAFINDAN olduysa billmiyorum,bahtil inancdan cikip  Muhammedciligi  Ebu Bekirciligi yada Aleviciligi degil, sagdece ALLAHIN KURANI iILK secip gönderdigi MUHAMME`DE ve sonradan onun yanina DOST secdigi INSANLAR`I (aralarinda ALI`de var) billip sevip inanarakdan,kayitsiz sartsiz "MÜSLÜMANLIGI!" EMIR EDILDIGI gibi kabul etmis,sansimiza fazla kavga dögüs ve angar cingar cikmadan,mesep yoluna vurdurup degisdirmeden,inancimizi  kalbimize gücümüze gömerek NAFILE ibadetle Pineklemeden isimize devam bakmisiz ve yanisirada Dinimizi yaymisiz !!!


Simdiki Aleviler ise onlarda bizim gibi,simdiki Türkiyenin dogu tarafindan gelip anadoluya dogru gelmeden önce,tüm Islamin ve daha önceki dinlerin duyruldugu Arabistan tarafinda yasamiz ve Islamin Kaynayip ve Dogusunu,canli ve naklen sicagi sicagina yanibasinda yasamiz.
Onlarda bizim gibi bahtil inancdan ayrilip MÜSLÜMANLIGI secmis,ama Müslümanligi secmeden önce onlarin orda ayri bir irk olup ve baska bir irkla birleserek  müslüman olup karisip karismadiklari üzerine fazla bir bilgim hemen hemen hic olmadigi icin buna birsey diyemem.Saaten orda olup bitenleri arasdirip ellesdirirkden sonra, IRK yada MESEP Atismasindan önce  ACI bir MENFAT meselesinin gercegi ortaya cikmakda!!!

 HZ:Muhammet ölmeden önce vasiyetinde lieder olarak ALI`yi önermis ve ona itat edilip,önder olmasini buyurmus.
Ama maglesef ordaki BAGZI kisiler ne yapip edip baskasini basa getirmisler ve ALI buna Killic kaldirip kan dökerek karsi gelip kardes kani dökmek istemedigi icin,razi gelmeyi secmis.
Bunda yillar sonra secilen bu liderde ölünce,bu sefer bari ALI`YI sececeklerine,yeniden bir menfat ve hile yoluyla gine bir baskasini secmisler.
ALI buna gine fazla karsi gelmemis ?GALIBA? ama algiladigima göre oglu HÜSSEYIN karsi gelip MUHAMMEDIN vasiyetine inanarakdan,bu sefer olayi kesinlikle kabul etmemis ve ayni bizim gibi MÜSLÜMANLIGI yasayan comatiyla buna siddet kullanmadan cogunlugu ikna edici sekilde Güzelikle karsi cikmis.
Bunun üzerine Menfati ellden Kacirmak istemiyen """1""" Avuc aslinda kardesleri olan kisiler (irki bana mecul),HÜSSEYINI Hayin ve Kallescene Pusuya düsürüp SEHIT etmisler.
Bu olay ne kadar savasa ve killica sarillmaya olanak verdiyse`de ALLAHIN emrine karsi gelip ve liederlerinin saaten hep SIDDETE karsi oldugu icin ordaki CAMIYE ,KURANA ,YATAN PEYGAMMBERE, YADA KENDILERI GIBI HABERSIZ HALKA degil o bir avuc kerbelali MENFAT düsgününe küsüp bu Öfkellerini ve darginliklarini  kana bogmada HERSEYE sirt cevirerekden,orayi birtek terk edip Anadoluya kadar göc edip ,gitmekle basdirmislar.

Sanirim Kutsal KURANÌN Kendisi hayla orda kaldigi icin,bas liederlerinin ve Hafizlarinin (HOCALARIN) Menfat icin öldürülmesinin sebebinden,ordakilerin hepsine küsüp ve onlar gibi olmama niyeti öfkeyle karisinca,mesep farkinin kaynagi burdan`da  böyle baslamis olabillir!?
Tahminim,akillarinda kalan Ibadet tarzlarinin eksigini,Ince ruhlarinin Güzelikleriyle Tamamliyarak ALEVILIK adiyla sürdürmüs ve bir cok bahtili inanci olan insanlari MÜSLÜMAN edip ALLAHA inandirmayi basarmis,bu sekil MÜSLÜMAN bir millet olarak,ilerliye ilerliye,bizimle anadolu topraklarinda karsilasmilar!!!




Simdi bütün bu billgileri toplamamin sebebi su gerceklerden ibaret!!!!

1.) Alevilerin IRKI ayridir ama Dini ISLAMDIR ve düsmanlari sünnüler yada TÜRKLER  degildir,sagdece (Kerbelada ruhu cokdan cehennemde yannan bir kac cabulcu ve menfatci kisiler) ve kendi aralarinda INANCLI GÖZÜKÜP kökenleri PKK olan cani sifatlilardir!!!

2.)KILLICINI KARDESLERINE KALDIRMAYAN ALLEVILERIN HAK ANLAYISI,ne Araplarin seratci milletiyle uyusur,helle hicde bille  pkk`nin  "SAHTE!" HAK Postunun yanina YAKISIR!!!
Kalbleri kendilerine benzeyen yardimsever ve insanlikli olan  "TÜRK!"  milletinin HAK anlayisindan gayrisi yalan`dir, bunlari ginede inkar edip gecin diyende,ne SIZDEN nede BIZDEN`DIR!!!


3.)Bütün kiskirtmalari ve ordubozuculuklari,bu UFACIK mesep farklarindan faydalanmasini MAGNASIYLA billen ve YANINDA VE ICINDE YASADIGI MILLETIN RENGINI ALMASINDA USTA OLMUS,BU SOYSUZ PKK VE ASIRI DINCI olan KARA RUHLU yaratiklardan IBARETDIR!!!
Dogrulugun HAK Kapisi dahima herkeze acikdir,ne mutlu ilk adimi atip esiginden GECEBILLENE!!!


4.) Türkiyede Tüm gelmis gecmis ve yasanmis olaylarin ve saldirilarin  ardinda duran,sünnü yada  TÜRK milleti DEGILDIR!!!
Kökeni SOYSUZ olan ve cogunlugu  ayni IRAKDAKI gibi "sunni ve alevi kardesleri" KENDI CABULCU devlet kurma MANTIKSIZLIKLARIYLA ALLAHSIZCA birbirlerine  katanlardir!!!  

 Insallah herkez Aklini basina-Kalbinide gözüne alir ve bu adilleri artik TANIYARAK aralarindan uzaklasdirmasini billir!!!


5.)BARISIN VE DOSTLUGUN """SIRI!!!"""" SAYGI,SEVGI,YÜREK VE DÜRÜSTLÜKDÜR!!!
 BUNLAR HEPIMIZDE MEVCUTDUR VE ARAMIZDAKI CAMUR KURUTULDUGU BILLAH HEPIMIZIN LEHINE EBEDI SÜRECEKDIR!!!


6.)Simdi bunlari hayla inkar edip Bizi osmanlilar ginede  asdi kesdi yada itip kakdi VE BIZ GINEDE AYRIYIZ diyenler varsa,tarihi arasdirip,cetebaslarinin kim olduklarini ve ne gibi amac pesinde olurkene durdurulduklarini isbatladigimiz an,kimin basini kimin yakdigi GINE ORTAYA CIKAR,ve ginede cikmadi inanmiyorum diyene hayla BARIS ELLI GINE ORTADA!!!
 BUNA GINE ELLI VARMAYAN SÜPESIZ ASIRI DINCININ, AYRIMCININ VE PKK`NIN TA KENDISIDIR!!!


Sayin Kurucum,eger bu duyurumda yalan yada  yanlis olan otaga zarari dokanacak ifade ve yahutda ark düsünceme süpesi bulunmak üzere sillinirse,BOYNUM KILLDAN INCEDIR ,ama boynum ginede süpesiz Türk oglu Türk boynudur efendim.

Saygilar ve Basarilar!!!




HAK,HAK,HAK

TanriKutMete

  • Ziyaretçi
Yabancı Özentiliği !!!
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2006 »
Evet Beyler,

Türk Irkı'na ve de Türkçülük Ülküsüne bağlılık hisseden herkesten, aynı zamanda, Türklük gurur ve şuurunu benimsemelerini, yaşamalarını(!) ve de yaşatmalarını bekleriz.

Bu sebeple, buradan bir kez daha uyarıda bulunayım herkese;

Türkçeden gayri dil kullanan, Türk düşmanı, Türklük düşmanı , Vatan Hainidir !!!

Bir daha burada yabancı isimler görmek istemiyoruz !

Evet, burası Türk Irkçılarının Otağı !

Saygılarımla,

TTK

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2399
  • TTK
kürtler yokedilmeli..
« Yanıtla #4 : 24 Nisan 2006 »
Konuyu kilitliyorum .burdan devam ediniz.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !