Ben "Firtinali Yillar" isimli kitabi okuyordum dün, malum incecik kitap ve 1 günde bitiveriyor, sonrasindada baska bir kitabi okumaya baslayinca Kenan Evren ve Alparslan Türkes arasinda yasanmis bir kac enstantaneye rastladim.
Bu yüzden Kenan Evren hakkinda yazarken pehlivan Kenan yazdim.
Diger yandan Alparslan Türkes'i sevmiyor, benimsemiyor olabilirsiniz kandaslar. Kimseyi sevme mecburiyetiniz yok elbette.
Ama müsadenizle ben kimi sevip sevmeyecegime kendim karar vereyim, ha ne dersiniz kandaslarim!
Yildirim Bayezid'mi yoksa Temür'mü gibi polemiklere cekmek ister gibi neden tuhaf tepki verdiginizi anlayamadim.
14'üncü asrin ikinci yarisinda yasasaydim, Yildirim'ida sultanim, Temür'üde sultanim adlederdim.
Binlerce kani bozuk insanlar ve iclerinde azda olsa Türk kani tasiyanlar gecenlerde hepimiz ermeniyiz, hepimiz hrantiz diye boy gösterdiler hatirlarsiniz. hepimiz ermeniyiz söylemlerinin moda haline getirilmeye calisildigi bir ortamda, Alparslan Túrkes ve daha bircok sahsiyetler elbette asil Türk yigitleridir bence.
Milyonlarca Türk düsmani var dünyada, bunlara karsi en ufak mücadele etmeden, aziyla coguyla Türk milliyetciligine vakif olanlarla ugrasmak bana göre degil.
Tanri Türk'ün adini yüceltsin ki, Türk'te Tanri'nin adini yüceltsin.