Gönderen Konu: Dünya neden Türklerden korkuyor?  (Okunma sayısı 13223 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı keceemre

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
Dünya neden Türklerden korkuyor?
« : 12 Nisan 2007 »
NEDEN?

Kök-Börü

• Ziyaretçi
Ynt: Dünya neden Türklerden korkuyor?
« Yanıtla #1 : 12 Nisan 2007 »
Korkmaktan ziyade çekiniyor desek daha yerinde olur...!!!

Çevrimdışı keceemre

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2007 »
evet ırkdaşım doğru soyluyorsun çekiniyolar
ama şuanda korkanlarda mevcut

Gök HAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2007 »
Çünkü potansiyel yüksek bizde, herşeyden önce kalabalık bir milletiz, orta avrupadan pasifik okyanusuna kadar çok geniş bir bölgeye yayılmış olarak bulunuyoruz, müslüman milletler arasında tek demokratik laik ve özgür olanıyız.. ve daha bi sürü neden..

Çevrimdışı ÇEPNİ_TÜRKÜ

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2007 »
Sevgili kardeşlerim
Biz Türkler tarih boyunca, dünyaya yön ve şekil verecek önemli işler başarmış bir milletiz. zaman zaman düşüş zaman zaman da yükşeliş dönemleri yaşamışızdır. Kanımca şu an düşüş döneminde olmamız ve yükseliş dönemininde er ya da geç gelecek olması bizim sevilmememize neden oluyor o yükşelişin gelmemesi için de üzerimize oyunlar oynanıyor diye düşünüyorum ben.
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

ATATÜRK

Çevrimdışı Kongur

• GÖKBÖRÜ ANKARA
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2007 »
Türkler şu anda dünyanın en güçlü,kendi silahını kendi üretebilen,dış borcu olmayan,iç sorunları olmayan,imf'yi ülkesine sokmayan,teknolojide önder,milli geliri yüksek bir ülkede yaşadığından dünya bizden korkuyor.Hem niye korkmasın ya dünyada biz ne dersek o olur,amerika kimmiş,israil(hadi ya o devletmiymiş)neresiymiş,ırak'a amerikadan izin almadan girebilecek tek ülke de zaten biziz.Dünya kim ki,borsa bizim elimizde,finans bizde,teknoloji bizde...İşin açığı herşey bizde,bu kahpe dünya bizden korkmasında kimden korksun allah aşkına...
AV BİTTİ,ŞİMDİ AVCI BENİM,HERKES İÇİN AVCI BENİM..!

BASKURT

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2007 »
Türkler şu anda dünyanın en güçlü,kendi silahını kendi üretebilen,dış borcu olmayan,iç sorunları olmayan,imf'yi ülkesine sokmayan,teknolojide önder,milli geliri yüksek bir ülkede yaşadığından dünya bizden korkuyor.Hem niye korkmasın ya dünyada biz ne dersek o olur,amerika kimmiş,israil(hadi ya o devletmiymiş)neresiymiş,ırak'a amerikadan izin almadan girebilecek tek ülke de zaten biziz.Dünya kim ki,borsa bizim elimizde,finans bizde,teknoloji bizde...İşin açığı herşey bizde,bu kahpe dünya bizden korkmasında kimden korksun allah aşkına...
Türkler şu anda Dünyanın en güçlü devleti değil,silahlarının çoğunuda dışardan alıyor,dış borcuda var,iç sorunlarda var,imf de ülkemize sahip,teknolojidede önder felan değil ancak Tam anlamıyla Bir Türk birliğ,Bir Turan birliği kurulursa  ki bunu önlemek için;
Çin,Rusya,Amerika ve Avrupa var gücüyle çalışıyor Bu birlik kurulursa işte o zaman Bütün Dünya ülkeleri bizden korkacak ve Türkler Dünyanın en güçlü Milleti olacak,Bu saydığın şeyler o zaman gerçekleşebilir.

Çevrimdışı Kongur

• GÖKBÖRÜ ANKARA
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #7 : 08 Haziran 2007 »
Türkler şu anda Dünyanın en güçlü devleti değil,silahlarının çoğunuda dışardan alıyor,dış borcuda var,iç sorunlarda var,imf de ülkemize sahip,teknolojidede önder felan değil ancak Tam anlamıyla Bir Türk birliğ,Bir Turan birliği kurulursa  ki bunu önlemek için;
Çin,Rusya,Amerika ve Avrupa var gücüyle çalışıyor Bu birlik kurulursa işte o zaman Bütün Dünya ülkeleri bizden korkacak ve Türkler Dünyanın en güçlü Milleti olacak,Bu saydığın şeyler o zaman gerçekleşebilir.
İşte sorunda bu kandaşlarım...Bizim Türk Birliğini kurmamız için benim saydıklarımın olması gerekir.Önce ayaklarımız yere basmalı,kendi yağımızda kavrulmasını bilmeliyiz,yoksa süper güçler bize gidin de Turan ı kurun demez....
AV BİTTİ,ŞİMDİ AVCI BENİM,HERKES İÇİN AVCI BENİM..!

Çevrimdışı balakatun

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #8 : 08 Haziran 2007 »
Eskiden yaşadıklarından korkuyor olmasınlar ya birdaha gerçekleşirse ya o savaşçıl yüzümüzü bir daha gösterirsek?!...
Dilek yolunda  ölmek Türklere olmaz tasa,
Türke boyun eğdirir yalnız türeyle yasa;
Yedi ordu birleşip karşımızda parlasa
Onu kanla söndürüp parçalarız, yeneriz.
                H.NİHAL ATSIZ

tungatonyukuk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 08 Haziran 2007 »
Biz TÜRK üz de Ondan :)