Gönderen Konu: KÜRTLERİN TEMEL ÖZELLİKLERİ  (Okunma sayısı 14277 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı karatonn

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 38
KÜRTLERİN TEMEL ÖZELLİKLERİ
« : 30 Haziran 2007 »
İLGİLİ İÇERİK YÖNETİCİ TARAFINDAN SİLİNMİŞTİR. DEVAMLI ALINTI YAPMAYIN DENİLMİŞTİ. !

Meçhul kaderin çizdiği yoldan gideceksin,
Bilmem ki bu meçhulleri hep Tanrı mı yazmış?
Öyleyse bırak,ruh bütün işkenceyi çeksin,
Bin kere ölmeksizin insan yaşamazmış.


TÜRK TANRININ İZNİ İLE DOĞAR,VATANI İÇİN YAŞAR, ŞEREFİ İÇİN ÖLÜR

BASKURT

  • Ziyaretçi
Ynt: KÜRTLERİN TEMEL ÖZELLİKLERİ
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2007 »
Bi de içimize karışan Sürüler var Bunlardan bile Daha zararlı.

Çevrimdışı kızıltamu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 210
Ynt: KÜRTLERİN TEMEL ÖZELLİKLERİ
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2007 »
Arkadaş büyük bir kısmına katılıyorum ama yapmış olduğun tanımlamada yanlışlar var bu saydığın özelliklerden bazıları özellikle doğu olmak üzere anadolunun çok yerinde Türklerde de görünür kan davası başlık parası sünnette kirve ve

16-Kürt mutfağının ana tüketim maddeleri: lavaş ekmeği, bulgur, çiğ köfte, su böreği, kadayıf dolma, kavurma et, patates, soğan, pirinç, acı  biber, otlu peynir oluşturuyor

gerçektende bu tanımlamaların yanlış acı biber meselesi hepten yanlış ülkemizin en çok acı tüketen ve acısı meşur şehri K.maraş olduğunu düşün ayrıca çarşaflı kadınlar konusu yine kürtlerle alakasız bunlar maraş antep erzurum elazığda özellikle dindar Türklerin yaptığı şeyler ve Gaziantep ve çevres,nde hanefi kürtler var.

işin özü tanımlaman çok yanlış doğru olanlar var ama yanlışında çok ve bu yanlış tanımlamalar doğulu Türklerin batıda kürt sanılmasınada neden oluyor.

esenlikler.
Ya Susturacağız Ya kan kusturacağız

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2399
  • TTK
Ynt: KÜRTLERİN TEMEL ÖZELLİKLERİ
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2007 »
İçerikte bir çok yanlış veri bulunmakta. Bunları insan gibi göstermenin bir anlamı yok. Kürdolar daha ırk değildir. Konuştukları dilde hiç bir dil ailesine giremez. Genel olarak Farsça-Arapça karışımıdır. İngiliz tohumundan da nasiplerini aldıklarından bir iki İngilizce kelime de mevcut.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

yedikule

  • Ziyaretçi
Ynt: KÜRTLERİN TEMEL ÖZELLİKLERİ
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2007 »
Bunları insan gibi göstermenin bir anlamı yok. Kürdolar daha ırk değildir.


Peki..
Bu insan fotokopilerinin finansman giderlerini daha ne kadar karşılayacağız..

Birkaç Örnek..   :
---------------------------------- 

1) YEŞİLKART    : Tamamen sağlıklı üreme ortamı yaratılmaları için çıkartılmış sistem değilmi..?  Hastahaneler İlaç herşey beleş.. Vergisiz kayıtdışı yaşadıklarından bizim vergilerimizle karşılanan bu finansmanları sırtımızda yük değilmi..? 

2) Kaçak ELEKTRİK ve SU  : TÜRKİYE'mizde kaçak ELEKTRİK ve SU kullanım oranlarını şehirlere göre bir karşılaştırmasını yaparsanız.. Doğu ve Güneydoğumuzda 5-6 Vilayetin adeta kanımızı emdiğini görürsünüz.. Biz ruslara dolar verip doğalgaz alıyoruz.. İthal ettiğimiz doğalgazla ELEKTRİK üretiyoruz.. Bu alt sınıf sünger gibi emiyor bütün olanaklarımızı..

3) VERGİSİZ YAŞAM   : ÜLKEMİZİN bütün gelir kaynağı TÜRK IRKININ üzerinde bulunmakta.. Fakat vergisiz ve tamamen İLLEGAL işlerle meşgul olan bu alt sınıf.. Vergisiz TÜRK IRKINA nazaran daha rahat koşullarda yaşamakta değilmi..?   Ben VERGİ ödüyorum.. Alt sınıf ÖDEMİYOR.. Ama benim vergilerimle OTOYOLLARI-HASTAHANELERİ-KAÇAK ELEKTRİK ve SULARI-EĞİTİM giderleri karşılanıyor..
Teşekkür olarakta BAYRAĞIMA hakaret.. ASKERİME küfür.. IRKIMA bomba olarak geri dönüyor..

4) ÜREME    : yani her ailede 5 enik.. 5 enik diğer alt tabakanın 5 eniği ile evlenip tekrar 5X5 : 25 enik.. Ellerinde papuç kadar ekmek.. Sokaklarda sürtmekte.. Sonra Otobüslerle İSTANBULUMUZA kapkaç-Serseri-İllegal yollara sapmaları için göçen milyonlar.. Sonra köşe başlarında kapkara.. Şekilleri bozuk vara vara goro giri konuşan.. Abuk sabuk gözleri dönmüş çapulcu ve pislik sürüleri.. 

Artık kendi ülkemizde kendi semtimizde sokağa çıkamaz olduk..
Artık düzgün düzenli temiz yüzlü düzgün konuşan TÜRK IRKININ çocuklarını bile ezmeye başladılar..

Dağdan geldiler.. Şehirlerimizi sahiplandiler..

Anlatmak istediğim şudurki.. TÜRKÜN PARASI İLE kürt  FİNANSMANI YAPILMAMALI..
Bizi inek gibi hem sağmaktalar..

Herşeyimizi paylaştık gene yetmedi.. İŞİMİZİ-OKULLARIMIZI-ŞEHİRLERİMİZİ her şeyimizi ama her şeyimizi paylaştık bu alt tabaka ile..

Ama yetmiyor..


tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: KÜRTLERİN TEMEL ÖZELLİKLERİ
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2007 »
Sayın Yedikule

Andam söylediklerine ben katılıyorum vede destekliyorum ki herkez öyledir. :) İşte bunlar ı Yaptırmamak İçin AKP denen itleri tek başıan iktidar dan indirmek.Başbakan yardımcıları Türk değiller.Abdulkadir Aksu bakanlardan Zapsu Örnek sadece bunlar
Artı ilave etmek istiyorum OSMAN BAYDEMİR denen iti hapse attırmayacak kadar acizler mademki tek başıan ikdidarsın bitir işte vatan hainlerini ama nerde.Çunki bunlarda onlardan :)

22 Temmuzda Hak yerini bulacaktır.


Esen Kalınız

Çevrimdışı gokturkhan

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Ynt: KÜRTLERİN TEMEL ÖZELLİKLERİ
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2007 »
Tayyip çalar, kürt oynar.Yaptıkları bu.TANRI TÜRKÜ KORUSUN.

Çevrimdışı Bozkurt Yarbay

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 60
  • TÜRK IRKI SAĞOLSUN!
Ynt: KÜRTLERİN TEMEL ÖZELLİKLERİ
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2007 »
kürt virüslerini ülkemizde bugün asli unsur durumuna getiren hainler Büyük Türk Irkı tarafından en ağır şekilde cezalandırılacaktırlar.
Bunu tüm hainler en korkunç şekilde öğreneceklerdir.Vatanımızın her yerini sarmış bu virüslere karşı tek yol yılmadan mücadele etmektir.
Bu soysuzlara iş veren,alışveriş eden,besleyen,destekleyen katıksız Vatan hainidir.Bu hainler yüzünden Türk Soylu Irkdaşlarımızın eşleri,çocukları,akrabaları sokaklara çıktıkları zaman tedirgin olmaktadırlar.Bu soysuzlar sinsi ve hain olmalarından dolayı her türlü kalleşliği yapmaya hazırdırlar.Ve bu Irkımız için sokaklarda bir rahatsızlık yaratmaktadır.Keza her türlü kanunsuzluğu,iğrençliği,sapıklığı, pisliği yapan,yaratan bu itler güruhu kürt virüsleridir.
Etnik döküntülerin en iğrenç olan güruhu kürtler ve kürdofiller hak ettikleri tek yere Kızıl Tamuya mutlaka Büyük Türk Irkı tarafından gönderilecektir.
Bunların baş destekçisi rte'nin ve tayfasının unutmaması gereken tek şey Tarih Tekerrürden İbarettir.
Karış karış Vatanını satan,Şehidine saygısızlık yapan,Büyük Türk Irkını sinsice yıkmaya çalışanların Ölümü korkunç olacaktır!!!
TÜRK IRKI SAĞOLSUN.
YA TURAN YA ÖLÜM.
:turan: