Gönderen Konu: CUMHURBAŞKANI ADAYI YİNE, MUSA'NIN GÜL'Ü, ABD'ULLAH  (Okunma sayısı 21016 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İgdirhan

• Türkçü-Turancı
Daha önce de Cumhurbaşkanı adayı olup, Türk Silahlı Kuvvetlerinin verdiği muhtıra ve Anayasa Mahkemesinin kararıyla seçilemeyip, erken genel seçime gidilmesine sebep olan ABDullah Gül, AKP tarafından tekrar Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı.

Evet Musa'nın Gül'ü ABDullah tekrar Cumhurbaşkanı adayı!?

Birinci raundu kaybeden akp; Atatürk, Cumhuriyet, Laiklik ve Türk Silahlı Kuvvetleriyle olan kavgasına, kaldığı yerden devam kararı alıp, "nereden inceyse oradan kopsun" mantığıyla işi, meydan okuma noktasına getirmiştir.

Evet akp Atatürk, Cumhuriyet, Laiklik ve Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı meydan okumaya devam etmektedir.

"Eceli gelen it, camii duvarına pislermiş"

Gelişmeleri hep birlikte takip edip, kim nasıl hareket ediyor? Göreceğiz!!!

TTK.

Tardu Kagan

• Ziyaretçi
               Tarih tekerrürdür diyen bir felsefenin varoluşu ne yazıkki kendini yine gösterdi...Osmanlı'nın özellikle duraklama adı verilen devrinden sonra sultanlar boşalan saray kasasını doldurmak,kendilerinin sultan olması için çaba sarfetmiş,  enderun devşirme ocağında yetişmiş ,kendilerine binlerce altın yada güzel hanımlar karşılığında hizmetini sunmuş kişileri makam ve rütbe vererek ödüllendirirdi.Bitmek tükenmek bilmez ihtirslar,saray entrikaları vemakam sevdası yüzünden memleketi idare edecek doğru dürüst devlet adamı bulunmazdı.Zamanında saraya köle olarak satılmış  iç oğlanları bile sadrazam yada Kaptan-ı Derya olabiliyordu.Tabi sarayda işler ne zaman ters gitse,maddi sıkıntılar çekilse birileri ya harcanıyor yada pasifize ediliyordu.Başbakanın ABDullah Gül konusuna bakışı da budur.Nasıl olsa elindeki milletvekili sayısı ile anayasayı değiştirip Gül koklamak zorunda kalmayacak,Gül 'ün arkasındaki destekçilerininde gönüllerini almış olacak.Abdullah Gül kendisi için artık hiçbir sorun arzeymeyecek.Ya Abdullah Gül aday gösterilmese ne olurdu başbakanın hali?

Çevrimdışı İgdirhan

• Türkçü-Turancı
İşte; şer cephesinin avukatlığına soyunmuş, satılık bir kalemin, TSK, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığı!!!

TTK

Alıntı

Bütün Abdullah Gülleri savunmak zorundayız artık

Örneğin ben de Gül’ün aday olmasını savunanlardanım. “Bütün Abdullah Güller’e  yapılanlara “artık yeter” demek gerektiğini düşündüğüm için onun aday olma hakkını savunuyorum. Belki Adnan Menderes’i savunamadığım için, belki Süleyman Demirel’in  iki kez darbeyle devrilmesi karşısında suskun kaldığım için, “artık yeter” diyorum.

Artık yeter

Turgut Özal’ın ülkeye yaptığı hizmetleri yok sayıp onu hakaret oklarına hedef kılan aynı kafaların, şimdi Abdullah Gül’ün ülkeye yaptığı hizmetleri yok sayıp, onu aşağılamaları, beni tüm Abdullah Güller’in yanına itiyor.

“28 Şubat bin yıl sürecek” diyenlerin, bugünün dünyasında takvimlere değil saatlerine bakmaları gerektiğini düşündüğüm için, Gül’ü savunuyorum.

Ayrıca takvimlerde nasıl  “27 Nisan e-muhtırası” varsa, aynı takvimlerde “22 Temmuz seçimi” de var olduğu için, “Gül aday olmamalı” diye tutturanları dinlerken, disk çalara “Tereddüt”ü koyuyorum.

Çünkü onlar söylemek istediklerini “Sarahaten” söylemiyorlar. Cumhuriyet döneminde Abdülhamit paşaları gibi davranıyorlar. Karınlarından konuşuyorlar.

Onlar bu karından konuşmaları ile siyasi hayatının zirvesindeyken Abdüllatif Şener’i de “Cumhuriyet Muhafızı” rolüne soyundurup, partisinden kopartmadılar mı?

Mesela Cumhurbaşkanı adayı Yargıtay Onursal Başkanı Doç. Dr. Sami Selçuk olsa, bu beni mutlu eder. Veya Hikmet Çetin Cumhurbaşkanı olsa, ben de derin bir nefes alırım. Bilirim ki bu isimler de, Türkiye’nin Avrupa Birliği yolundaki ilerleme çabalarını, Çankaya’daki tribünden izlemeyecekler.

Mehmet Barlas

Çevrimdışı TÜRK-KAN

• Türkçü-Turancı
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
 İktidar partisi mensuplarının nasıl bir zihniyete sahip olduklarını dünkü grup toplantılarında bir kez daha gördük. Devlet Yönetimi için gereken Türk Ahlak ve Terbiyesinden zerrece nasiplenemeyecekleri ortadadır, çünkü TÜRK değiller.  

İktidarı, Devlet Yönetimini ve Millet ile oyuncak gibi oynanmayacağını birilerinin bu iktidara öğretmesi gerekiyor. Atatürk'ün kurduğu Laik Türkiye Cumhuriyeti Devletini, yıkmaya kimsenin gücü yetmez !. Birileri Meclisteki oy çoğunluğuna güveniyorlarsa, bu oy çoğunluğunun gelecekte kendi aleyhlerine döneceğinide hesaba katsınlar.  Türkiye'yi kıyamete mahşere kadar akp partisi ve musa'nın gülleri ile tayyibleri yönetecek diyye bir kaide yok !

Iğdırhan Ağabeyimizinde belirttiği gibi hadiseleri büyük bir dikkat ve özen ile takip edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın !

TTK

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Tardu Kagan

• Ziyaretçi
                   Mehmet Barlas, beyninin içindekiler kendisine bile yetmediği için değişen her hükümetle beraber fikir değiştiren,kalemini hep güçlüden yana kullanan utanmaz arlanmaz bir adamdır.Şaırmamak lazım...Kendinden sonra yazılarını takip edecek çocukları,torunları acaba kendisi hakkında neler düşünecek merak konusu.

Çevrimdışı İgdirhan

• Türkçü-Turancı
Atatürk ve Cumhuriyete karşı şavaş açan perde arkasaındaki cephenin piyonu Musa'nın Gül'ü abdullah açıkladı..

Alıntı

"Meydanlardan yükselen sesi dinledim, aileme çevreme danıştım, hiçbir tereddüdüm yok, adayım"

Apoşka'nın hiç bir terddüdü yokmuş!!!

Bu resmen TSK, Cumhuriyet ve Atatürk'e meydan okumak;TSK'nın 2007 Nisan'ın da verdiği muhtırayı önemsemeyip, TSK' ya kafa tutmaktır.

Birileri camii duvarına pislemeye kalkışıyor....
Yoksa?
...................................

Bakıp göreceğiz, il mi yamanmış, bey mi ?

TTK.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

• Türkçü-Turancı

Alıntı
"Meydanlardan yükselen sesi dinledim, aileme çevreme danıştım, hiçbir tereddüdüm yok, adayım"

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Musa'nın Gül'ü !

İktidardan düştüğünüzde bakalım o danışıp görüştüklerin gene yanında olup sana tavsiyelerde bulunacaklar mı ? Hepsinin çil yavrusu gibi dağılacağına şüphemiz yok.

Türk Ordusu adamı çarpar !  Akıllı olun !

TTK
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı İgdirhan

• Türkçü-Turancı
Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, muhalefet liderleri ile görüşme turuna MHP Lideri Devlet Bahçeli ile başladı.

Gül'ün randevu talebine ilk yanıt veren lider Bahçeli oldu???
Bilindiği gibi Bahçeli, seçimlerin hemen ardından Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Genel Kurul'a gireceklerini açıklayarak 367 kirizini sona erdirmişti.

Bak sen şu çiçek baçecisinin yaptıklarına!!!

Bu milletin ekmeği, aşı, tuzu, suyu size haram, zehir, zıkkım olsun!!!

TTK.

BASKURT

• Ziyaretçi
Aman Allah'ım Kürtler bizim memleketimizde Cumhurbaşkanı bile olabiliyor demekki,Ülkem gittikçe Dahada kötü duruma düşüyor,En kötüsü ülkem kürtleşiyorr..
Bazen kendimi alıkoyamıyor ve Kürtler bizden dahamı Beceriklimiki bizi onlar yönetiyor demekten kendimi alamıyorum,gerçekten ölemi? :?
Madem değil biz nerde yanluş yapıyoruz?

Çevrimdışı TÜRK-KAN

• Türkçü-Turancı
Aman Allah'ım Kürtler bizim memleketimizde Cumhurbaşkanı bile olabiliyor demekki,Ülkem gittikçe Dahada kötü duruma düşüyor,En kötüsü ülkem kürtleşiyorr..
Bazen kendimi alıkoyamıyor ve Kürtler bizden dahamı Beceriklimiki bizi onlar yönetiyor demekten kendimi alamıyorum,gerçekten ölemi? :?
Madem değil biz nerde yanluş yapıyoruz?

Musa'nın Gül'ü kürt değil arap'tır Anda... Ama Türkiye'yi Türkler yönetmiyor,  yönettirmiyorlar, bunu da demokrasi sayesinde yapıyorlar.