Gönderen Konu: BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK'ÜN ESERİ, NUTUK TARİH DERSİNDEN KALDIRILIYOR  (Okunma sayısı 3395 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2181
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
NUTUK çıkartıldı

 İlköğretim 8'inci sınıflarda okutulacak İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük kitabında, Atatürk�ün Nutku�nun yer almadığı ortaya çıktı

 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Balıkesir Şube Başkanı Mürüvvet Keleş, 8'nci sınıflarda, geçen yıl Ökkeş Kurt'un yazdığı, Yeni Çizgi Yayınlarının bastığı Türkiye Cumhuriyeti İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük kitabının okutulduğunu, bu yıl ise Yrd. Doç. Dr. Nuri Yavuz'un, Prizma Yayıncılık tarafından basılan aynı adı taşıyan kitabının dağıtıldığını söyledi. Konu başlıkları ve bölümleri başta olmak üzere iki kitabın hemen hemen aynı olduğunu, ancak sadece 5'inci bölümde "Türk İnkılabı" başlıklı kısımdaki okuma metninde yer alan Nutuk'un çıkartıldığını söyleyen Keleş, "Aynı olayı 2004 yılında da yaşamıştık. Tepkiler üzerine, Nutuk 2005'teki kitaba konulmuştu" diye konuştu.


http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=17.09.2007&Newsid=137228&Categoryid=1

 Anlaşılan Akp, yeni anayasa hazırlıklarınının tamamlanmasına bile tahammül edemedi. BAŞBUĞ ATATÜRK'ü ve ona ait ne varsa elini-dilini uzatan, onu Milletimizin gönlünden-zihninden silmek için her türlü şerefsizliği, kahpeliği yapıyorlar.

 İlk iktidara geldiklerinde Adıyaman Milletvekili olan bir tanesi( ki bu yaratık doğru düzgün Türkçe konuşmaktan acizdi), BAŞBUĞUMUZ'un asker üniformalı resmine takmıştı: "Bu resmi buradan indirmeliyiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde asker resimi olması demokrasiye aykırıdır. Böyle bir resmin Mecliste bulunmasından  utanıyorum".

 Diyarbakır'da asılarak gebertilen şeyh said denen kürd'ün torunlarının, şeriat özlemiyle yanıp tutuşanların afkurup durdukları bir dönemdeyiz. Yukarıda olduğu gibi bir resime dahi tahammülü olmayanlara ses çıkarılmaz, tepki gösterilmezse, onlarda böyle meydanı boş bulup hergün pervasızca TÜRKLÜĞÜN DEĞERLERİNE saldırırlar, yok etmek için çalışırlar. Peki buna güçleri yeter mi?. Bu sorunun cevabını ise zaman verecektir.


23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı ÇEPNİ_TÜRKÜ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
Bu bedava kitap dağıtım işi bunların kendi düşüncelerini aşılamak için bir araç oldu sanırım. Bu sayede 'bakın bedava kitap dağıtıyoruz' diyerek asıl kendi düşüncelerini küçük beyinlere aşılayıp yarının taraftarlarını hazırlıyorlar gibi geliyor bana...
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

                                                                          ATATÜRK

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Daha Nerle Göreceğiz hazır olun..

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Devşirme oyunları bugünde devam ediyor.Ama sonlarıda vaka_i hayriye olayı gibi olacaktır umarım.

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Abdve akp elele vermişler BAŞBUĞ ATATÜRK'ün  temellerini attığı cumhuriyeti yıkmak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Özal dönemiyle başlanan çökertme hareketi refahyol ile sürmüş ak partinin kurulup iktidara getirilmesi ile devam etmiştir.Ders kitaplarnın yeniden yazıması adı altında ulusal nitelikteki değerlerimizin kaldırılması buna örnektir.Bakın BAŞBUĞ 6MART 1922 de ne demiş,''Türkiye'yi imhaya kalkanlar ve bunda çıkar görenler,yanlızhareket etmek yerine çıkarlarını birleştirerek hareket etmişlerdir.''Bugünde kimlerin ne amaçla ,niçin çıkarlarını birleştirdiği ,ne yaptıkları apaçık ortadadır.