Gönderen Konu: TÜRK YARGITAY'I, Fetullah Gülen Örgütü'nü SUÇLU BULDU!!!  (Okunma sayısı 5243 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cenghis Khan

  • Ziyaretçi
TÜRK YARGITAY'I, ABD'NİN KONTROLÜNDE OLAN DÜNYA'NIN EN TEHLİKLİ, EN SİNSİ, EN TAKİYECİ ve EN BÜYÜK SİYASİ YAPILANMASI OLAN Fetullah Gülen Örgütü'nü DOĞAL OLARAK SUÇLU BULDU!!!

Ergün POYRAZ'ın 1999 yılında şikayetçi olması ile dönemin  DGM Savcısı Nuh Mete YÜKSEL tarafından açılan dava, Ankara DGM'de  "Rahşan Affı" nedeni ile hüküm verilmeyerek ertelenmişti. 

Fakat, Ergün POYRAZ'ın 8 Mayıs 2006 günü mahkemeye temyiz başvurusu ile dava savcılığın da harekete geçmesi ile Yarıgıtay'a taşındı... Ergün o gün, yargı sonraki hukuki sürece ilişkin " temyiz isteği en kötü ihtimalle ret edilecek olursa, biz de bu sefer, reddin reddi için tekrar itirazda bulunacağız ve dosya Yargıtay'a gidecek..." demişti. Ergün'ün açıklaması üzerine de 15 Mayıs 2006 günü, "F. GÜLEN davasının seyrini, bundan sonra Yargıtay'ın" belirleyeceğini yazmıştık.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı FGÖ hakkında kararını 28 Mayıs 2007 günü verdi.  Karar; davanın zaman aşımı nedeni ile kamu davasının DÜŞÜRÜLMESİ yönündeydi. Fakat, zaman aşımına uğrayan davada, suç fiilinin devam ettiği belirtiliyordu!!! Ankara DGM'nin açtığı davada F. GÜLEN suçlu bulunmuş ama yalnızca açılan dava  31 Ağustos 2000 tarihinde olduğundan dolayı ve özellikle işlem yapılmadan zaman aşımına uğradığı için dava düşürüldü... Ama "suç" ortadan kalkmadı!... Bundan sonrasına, yani F. GÜLEN'nin cezai durumuna  9. Yargıtay Ceza Dairesi karar verecek.

T.C. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, sonuç ne olursa olsun kesin olan, "765 sayılı TCK.nun 313/2-4 madde ve fıkralarında tanımı yapılan ‘cürüm işlemek için teşekkül meydana getirmek ve bu teşekkülü yönetmek' suçunu oluşturduğu..." açıkça belirtti. Biraz daha açacak olursak, Yargıtay F. GÜLEN için, "şeriat devleti hedefleyen örgütün başı, amacının ise Anayasal düzeni değiştirmek, laiklik ilkesini kaldırarak yerine şeriat esaslarına dayalı devlet kurmak" olarak açıkladı... Ve F. Gülen örgütünün amacına ulaşmak içinde, "cebir ve şiddet de kullanmak suretiyle Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının tamamını veya bir kısmını tağyir ve tebdil ve ilga ile şeriat esaslarına dayalı bir devlet kurmak isteyerek suç işlemeye devam ediyor" dedi...  Çünkü, suç davanın açılma tarihi olan 23 Nisan 1999 sonrasında da sistemli olarak devam etmiştir... 

İşte bu karar, tek müşteki olma sıfatı ile Ergün POYRAZ'ın Av. Hüseyin BUZOĞLU'na  geçen günlerde tebliği edildi!!! Ergün POYRAZ ise T.C. Devleti'ni yıkmak isteyen FGÖ karşı yiğitçe tek başına durduğu için, hala ne ile suçlandığını bilmediği halde cezaevinde yatıyor... Türkiye Cumhuriyeti Devletini sapkınlara teslim edenlerden, İsmet İNÖNÜ, ECEVİT, ÖZAL ve bazıları vefat etti. DEMİREL ve diğerleri yaşıyor. Daha fazlasını yine Ergün POYRAZ'ın "KANLA ABDEST ALANLAR, Said-i Nursi'den Fetullah Gülen, Demirel ve Ecevit'e Nurculuğun tüm bilinmeyenler" isimli kitabından okuyun... Ama beni, FGÖ'nün yalnızca yasal konumu ilgilendiriyor diyorsanız. Ö. Faruk EMİNAĞAOĞLU 13 Ekim 2006 günü F. GÜLEN'nin "Hukukta Gülen'in Konumu"nu www.tepkimiz.net de yazdı, onu da oradan takip edin...

Ve dahası, bir tarafta F. GÜLEN örgütlenmesini bütün yönleri ile açıklayan Türk Yargıtay'ı varken, diğer tarafta ise sürekli AKP hükümetine müdahale eden, edilen müdahaleye karşı direnmeyen bir AKP hükümeti var. FGÖ'ye karşı direnemediklerini açıklayan ise dünün Adalet Bakanı Cemil ÇİÇEK. Kendisi bugün Başbakan yardımcılığı görevini sürdürüyor. FGÖ'nün AKP üzerindeki müdahalesi konusunda bakanın itirafları esas alınarak,  20 Nisan 2007 tarihinde Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet edildi. İlgili dava Ankara'da Cumhuriyet savcılarının önünde. Savcıların uzun uzadıya araştıracağı bir durum yok. Çünkü, AKP hükümetinin Adalet Bakanı FGÖ müdahalesini açık açık itirafı etmiş, bakan itirafından iki gün sonra da, aynı gazete ve aynı yazar bu sefer FGÖ'nün savunmasını yazdı!!! Şimdi ise iftira ile karşı karşıya bırakılan ve F.GÜLEN davasının bugün bu şekliyle ortaya çıkmasını sağlayan bir de Ergün POYRAZ var.  Ergün POYRAZ'ın tutuklanması ile ilgili de, Türkiye'nin SÖZDE, LAİKLERİ ile MİLLİYETÇİLERİ ise hala kıllarını kıpırdatmıyorlar... Onun kitaplarını okuyan ki sayısı milyonları bulmuştur, seslerini çıkartmıyor. Herkes kendi kendine söyleniyor... Türk Yargıtay'ı ise dünyanın en büyük teşkilatına sahip olan ve bir terör yapılanması olarak tarifi yapılan FGÖ hakkında "somut delillere" dayanarak kararını açıklıyor, "Ramis oğlu, Rabia'dan olma, 1941 doğumlu, Erzurum ili, Caferiye Mahallesi nüfusuna kayıtlı olup, halen firarda olan F. GÜLEN kurduğu örgüt ile T.C.Devletinin Anayasal düzenini yıkacak..." 

http://www.tepkimiz.net/index.php?option=com_content&task=view&id=441&Itemid=30

Not : Lütfen, herkes posta adreslerindeki tüm tanıdıklarına bu haberi bu şekilde dağıtsın ve onlardan da aynı şekilde dağıtmalarını istesin.

Saygılarımızla,

Çevrimdışı Afsar Beyi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 146
     Fetullah Gülen Örgütü'nün cezalandırmama adına bu kadar uğraşıldığı halde suçlu bulunması çaresizlikten kaynaklanmıştır. (Cumhurbaşkanlığı dahil bütün makamları ellerinde bulundurdukları halde.) Bu da bize şunu göstermektedir. Şu andaki kuşatılmış durumumuzda bile çaresiz ve çözümsüz değiliz. Ecevit gibi aydın geçinip, fetullah gülenin ardına takılanlara rağmen, adalet bakanlığı yapıp ellerinden birşey gelmediğini söyleyenlere rağmen halen ayakta duran Atatürk'çü kurumlarımız yine de ellerinden geleni yapıyorlar. Bizlerin de yapmamız gereken tek ve yegane hareket, Başbuğumuz Mustafa Kemal'in yerleştirmiş olduğu kurallar içerisinde onun izinden giderek bu hainlerin çıkış deliklerini tek tek kapatmaktır.

     Ne ki tüm Türkler kafalarını kuma gömmüş, gözlerini karanlıklara dikmiş, Ergun Poyraz gibi Atatürk'ün aydınlığından giden birkaç kişiye bütün yükü bırakıp köşelerine çekilmiş durumdalar. Ergün Poyraz'ın ne için hapiste olduğunu bile umursamıyor pek çok kişi. Ortada birkaç yurtsever aydınımız, Türklüklerinin peşinden giden ama henüz organize olamamış Türkçülerimizden başka kimse görünmüyor. Ama ağlanıp sızlanmayı, ülke elden gidiyor muhabbetini de bırakmıyor ağlak çoğunluk.

Buna rağman Başbuğumuz'un pençesi yıllar öncesinden uzanıp, bu hainlerin yine de suçlu bulunmasını sağlıyor. Bunlar ne kadar acı günler. Ama aydınlığa gebe günler. Örgütleneceğiz. Kazanacağız. Bunların cezalarını da yeni "İstiklal Mahkemeleri" verecek.

Unutmayın Türkçüler. Çaresiz değilsiniz. Çare SİZ'siniz.
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
 Yargıtay, bir süre önce baskın oran ve ibrahim kaboğlu adlı Atatürk Düşmanı iki terörist içinde gayet adil bir karar almıştı: http://www.hunturk.net/forum/index.php?topic=2518.0

 Amerikan iti fetoş ve kurduğu terör örgütü hakkında alınan bu kararıda her ne kadar geç olmuşsada, adaletin tecellisi sayabiliriz. Ancak, sdece bununla yetinilmesine taraftar olmak çok büyük bir yanlış olur. Amerika, İsrail, Vatikan gibi TÜRK düşmanı dış güçlerin uşaklığını yapan bu terör örgütünün başı olan fetullah'ta aynı pkk'lı itlerin elebaşı apo gibi Türkiye'ye getirilerek, bütün suçları için tekrar yargılanarak, en ağır cezaya çarptırılmasıdır.

 Bu haberi pek çok arkadaşıma yolladm. Onlarda gerekeni yapacaklardır.

 

 
 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Yargıtayın Türk hukuku adına aldığı  isabetli kararı saygıyla selamlıyorum. Bu karar emsal alınarak köpekullah fethullahın Türkiyede'ki tüm gayri meşru örgütlerinin yasaklanmasını ümit ederim.  Türk kanı taşımayan cumhurbaskanının Avrupa Konseyinde 301 kalkmalıdır şeklindeki açıklamasını şiddetle lanetlerim . Türk irki sagolsun.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Temir Yalıg

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 184
  • TÜRK'ÜM BAŞKA ÜNVAN İSTEMEM
motun yabgu ; lütfen iletilerinize biraz daha özen gösterin.Nokta,virgül gibi işaretleri kullanmıyorsunuz ve çoğu zaman iletileriniz anlaşılmayacak düzeyde oluyor.

Teşekkürler.Esenlikler.
TÜRK IRKI SAĞOLSUN!

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
İşte bu habere Kutlu kaldım..

Akşam akşam işten gelmişim açmışım otağı mı güzel bir haber daha ne olabilirki:)

TANRI TÜRK Ü RADİKAL DİNCİLERDEN KORUSUN!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Sayin Temir Yalıg , uyarınızı dikkate alacağım. Saygılar sevgiler.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Kara Alpagu

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 2
Milletimizin, bu adama ve örgütüne olan bağlılığını koparamadıktan sonra, ne yazık ki ben sevinemeyeceğim. İnsanlar Ata'larından çok bu adamı savunur haldeler ve ben gün geçtikçe bu durum karşısında kontrolden çıkıyorum. Tanrı hepimize sabır versin.

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Âmin Kara Alpagu, âmin...


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimdışı Muchula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 25
Canım Karındaşlarım
Suç, sadece fethullah gülenlerde, saidi kürdi'lerde veya erbakan gibi hainlerde değil aynı zamanda dinlerini yaşamak isteyenlerin akıl ve mantıklarını kullanmamalarındadır. Adamlar nerde kendine bir islam diyen adam bulursa hemen koyun gibi peşinden koşuyorular. Allah Bunca akıl ve fikir dağıtırken nerdeydi bu insanlar? Dini öğrenmek istiyorlarsa diyaneş işleri var, kuran var... Neden uyuyorlar bu adamlara anlamıyorum. hem bu adamların esas elde etmek istedikleri sadece laik Türkiye Cumhuriyetimizin yıkılıp yerine şeriat devleti kurulması değil, aynı zamanda kendilerinden daha iyi sandıkları arap ve fars'lara benzemektir. yani bu adamlara soracak olursan cüppeli ve takkeli dolaşmak Tanrıya daha yakınlaştırır insanı... Aslına bakarsanız biz de de suç var bence.. çünkü Bu şaşkınlara hitap edebilecek, bunları kontrol altında tutabilecek (yani din işlerinde taşkınlıklarını engelleyecek ve onların tatmin olmalarını sağlayabilecek) bir düzeni aklımızdan geçirmedik son dönemlerde..

Ben bir Kerküklü olarak, arapları sizden daha iyi tanıdığımı düşünüyorum. Dinine bağlanmayı düşünen insanlara da arapları ve fars'ları iyi tanıtmak gerekir.
Araplar : Hz. Muhammed (s.a.v) zamanından önce bir kız dünyaya gelince onu diri diri gömer veya ondan kurtulmaya çalışırlardı. Dünyaya kız getirmenin (yani bir kız doğurmanın) büyük bir utanç kaynağı olduğunu düşünmüşlerdir. şimdiki durumları ise bundan çok farklı değildir. Irak gibi bir yerde kadınlarını ve kızlarını kamyonetin bagaj kısmına bindiriler( hayvan gibi). Ön tarafta yer varsa bile yanlarına küçük erkek çocuğu alır oraya oturturlar. normal arabalarda bile anne ve kız çocuklar arka koltuklarda oturur, önde sadece baba, varsa bir de erkek oğul oturur. Güya erkek adama (oğul 3 yaşında olsa bile) hakaret sayılırmış arka koltukta oturmak.. bunun dışında, düğünlerde gelinin babası'nın düğüne gelmesi çok büyük bir ayıptır bunlara göre.. diyelim ki geldi. Ortalıkta neşeli görünmesi daha büyük bir ayıptır. hele kalkıp da oyuna katılması, dışlanmasına yeter de artar bile.. güya kızın babası eğer neşelenirse bu, kızından kurtulmak istemesinden kaynaklanmaktadır (yani kız daha önce kötü işler yaptığı için)

Fars'lara(iranda güney azerbaycanımızla yaşayan kürd'e benzer bir ırk) gelince, en az araplar kadar aşağılık bir millettir. Fars'lar (erbakan ve cemaatinin yalakalığını yaptığı densizler): en az araplar kadar aşağılık bir millettir. islam dünyasına siyah giyinmek ( buradaki şii'ler genellikle giyerler) bu fars'lardan, yani bunların ataları olan ateşperestler tarafından geçmiştir. zamanında bu ateşperestler geceleri toplanırlar ve siyah giyerlerdi (bunu bir yerde okumuştum ama nerde olduğunu hatırlamıyorum). bunun birinci sebebi: ise insanları korku yolu ile ateşe inanmalarını sağlamak.
ikinci sebebi : geceleyin görünmemek.

Şimdi ise bu iran'da islam dini ile özdeşleştirilmeye çalışılmış ve kara çarşaflar şeklinde karşımıza çıkmaktadır. Irak'taki şiiler de aynı şekilde giyinirler. İran farsl'arı, kendilerini islam gösterip aba altından her türlü işi yaparlar. Aklınıza gelen herşeyi. Sözde din uğruna yaptıkları işler ortada. Irak'ta ortalıkta 1 amerikan askeri için yaptıkları intihari saldırıda 1 amerikan askeri ölürken en az 20 müslüman da ölüyor. bu mu islam dini? insanları ad ve soyadlarına göre yargılıyorlar. sünni isimli birini gördükleri zaman hemen başını kör bıçakla kesiyorlar. Mesela Ömer, Osman, Bekir, Kadir gibi isimler. bu isimlerin baş düşmanı olmuşlar (şii yönetimli yerlerde). camilerinde (hüseyniye dedikleri yerde) bile bu dört halifenin 3'üne (yani hz. Ali dışında kalan diğer üçü) ağıza alınmayacak küfürler edilmektedir. Hatta bunlara kalırsa Peygamberlik Allah tarafından normalde hz. aliye indirilmiş miş, Cebrail aleyhisselam hıyanet edip bu peygamberlik görevini Hz. Muhammed'e indirmiş miş miş de o yüzden Hz. ali dışındaki herkesi mundar görür olmuşlar. Tövbe tövbe... bu da iran'daki fars'ların anlayışındaki islam düşüncesi.

din konusunada biraz fazla ayrıntıya girdim ama demem o ki : Ülkemizin dine yönelen insanları ATATÜRK'ü din düşmanı olarak suçlayacaklarına, önce dönüp kendi k.. larına baksınlar, sonra da taklit ettikleri milletlerin sefilliklerini görsünler.

İslam dini modernliği ve bilimi ön görürken bunlar gericiliğe sımsıkı yapışıyorlar... yazıklar olsun. Allah Kuran'ı kerimde : "sizi kavimlerden yarattık, tanışanız (taaruf edesiniz) diye" diye buyuruyor. bunlar bu ayeti araplaşmak olarak anlamışlar. işte buna yazıklar olsun.

Ayrıca Allah kitabında "Biz her kavime bir Peygamber gönderdik" diyor. Arkadaşlar : bu konuyu araştıralım lütfen. Hz. Muhammed son peygamber olduğuna göre bizimki daha önce gelmiştir. Kimdir bizim için gönderilen ilk peygamber? bunu keşke bilebilsem.

sonuç olarak: ben burda din propagandası yapmıyorum. Güzel yurdumuzun insanları bir hatanın peşine takılıp gitmektedir. onlara doğruyu söyleyecek birileri gerek.

Yazdıklarımda imla yanlışlıkları yaptımsa affedin beni lütfen ve uyarın. hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.

Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin. Umudum, Bu günün çocukları Türk'ün Yüceliğini, Tanrı Tarafından Kutsanmışlığını, Yiğitliğini ve yüksek şeref ve gururunu tanıyarak büyüsün. Türk Irk'ı Törüsün ve çoğalsın.

Ne Mutlu Türk'üm diyene.
TÜRK'ÜM!