Kanini VAtan icin,Millet icin akitan 13 gencimize---13 SEHITIMIZE Allahtan rahmet dilerim,ailesine sabir dilesem de milletime sabir dilemiyorum.... Sabr ederek bu hale geldik,sabr edip goz yumduk kalleslerin arkadan vurmasina~!Ama yetti artik Milletime sabir dilemiyorum~! Alalim 13 SEHITIMIZIN intikamini~!Alalim Gozu yasli Analarimizin intikamini~!Alalim babasinin her gun nerde oldugunu soran Yetim cocuklarimizin intikamini~!Kutsallarimiza and icelim Ayaga kalkalim bize silah lazim deyil-alcaklara olan nefretimiz,kinimiz,intikam duygumuz bize yeter,onlari tirnaklarimizla parcalamaya yeter~!
Yureyimizi,canimizi yakanlarin canini yakalim ,Alalim MEhmetciklerimizin intikamini ,TURK kanini yerde birakmayalim~! Sizler bir devi yıkmaya and içmiş, dünyaya nizam vermek uğruna seve seve ŞEHİDLİĞE koşan BOZKURTLAR ORDUSU, TANRI 'nın YERYÜZÜNDEKİ ASKERLERİ TÜRKLERSİNİZ...
Bugün Türk Bayrağını yakarak,
Vatanıma göz dikerek,
Mehmetçigime ateş ederek mutlu olacaklarını sanan gafillere,teröristlere ve nankörlere sadece üç kelimelik bir mesajı var Türk Gençliğinin
UNUTMAM,UNUTTURMAM,AFFETMEM!!!
Saygilarimla inci ALLAHverdiyeva~!