Gönderen Konu: DTP'LİLER NİZAMİYEDEN İÇERİ ALINMADI. İŞTE ORDUMUZUN DURUŞU ! YA AKP'NİN Kİ ?  (Okunma sayısı 3655 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2290
DTP Nizamiyeden içeri alınmadı
09 Ekim 2007 - Hürriyet

Alıntı

ADANA İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay İzzet Cural, DTP’li 5 belediye başkanının gözaltına alınmasıyla ilgili bilgi almak için gelen DTP’li milletvekilleriyle görüşmedi.

DTP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, toplantıda olduğu gerekçe gösterilen Albay Cural’ın görüşmemesini, “Biz TBMM’den geldik. Komutanın bizimle görüşmesi gerekirdi. Fakat görüşmedi. Sanırım kabul etmedi” dedi.

Bölücübaşı Abdullah Öcalan’ın tutuklanan yeğeni merkez Yüreğir İlçesi’ne bağlı Yakapınar Beldesi’nin DTP’li Belediye Başkanı Osman Keser’in tutuklanmasını protesto ettikleri ileri sürülen DTP’li Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler, Şırnak’ın Silopi İlçesi Belediye Başkanı Muhsin Konur, Mardin’in Kızıltepe İlçesi Belediye Başkanı Cihan Sincar, Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçe Belediye Başkanı Emrullah Cin, Adana’nın merkez Seyhan İlçesi’ne bağlı Küçükdikili Beldesi Belediye Başkanı Leyla Güven, DTP Adana İl Başkanı Zeki Karataş ve 2 belediye meclis üyesi ile İnsan Hakları Derneği (İHD) Adana Şube Başkanı Ethem Açıkalın dün öğleden sonra gözaltına alındı. DTP İl Başkanı ile İHD Şube Başkanı, bir süre sonra bırakılırken, ‘Gösteri yasasına muhalefet" suçu işledikleri iddia edilen 5 Belediye Başkanı ile 2 belediye meclis üyesi sorguya alındı.

DTP MİLLETVEKİLLERİ ADANA’DA

Bu olay üzerine, DTP’nin Siirt Milletvekili Osman Özçelik, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, DTP Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Nurettin Demirtaş ve Selma Irmak ile Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Batman’ın Beşiri İlçesi Belediye Başkanı Burhan Korhan, Batman’ın Gercüş İlçesi Belediye Başkanı Esat Öner, Batman’ın merkeze bağlı Balpınar Beldesi Belediye Başkanı Seyfettin Alkum gece Adana’ya geldi. DTP’li grup, bugün partilerinin Adana İl Başkanı, il yöneticileri ve İHD Şube Başkanı ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı’na gitti.

Adana Jandarma Bölge ve Yüreğir İlçe Jandarma Komutanlığı ile aynı kışlada olan İl Jandarma Komutanlığı’na, İlçe Jandarma Komutanlığı’nın nizamiyesinden girmek isteyen DTP’liler, nizamiyeye yaklaşık 150 metre uzaklıktaki arama noktasından içeri alınmadı. Nöbetçilerin haber vermesi üzerine gelen bir uzman çavuşun karşıladığı DTP’liler, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay İzzet Cural ile görüşmek istediklerini bildirdi. Uzman çavuştan, “Komutanımız şu an toplantıda, meşgul. Biz müsait olduğunda sizi arayalım” yanıtı alan DTP’liler, “Bizim için bir sorun yok. Ancak, bekleyeceğiz” dediler. DTP’li grup birkaç dakika daha bekleyip, ‘gözaltındaki belediye başkanları ile ilgili gelişmeleri adliyeden takip edelim’ diyerek ayrılma kararı aldı.

Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, 5 belediye başkanı ve meclis üyelerinin gözaltını alınmasını gerektirecek bir şey yaptıklarını düşünmediğini belirtip, “Dünden beri 2 milletvekili, Eşbaşkan vekilleri net bir cevap alamadık. Dün gece Adana’ya gelip, konuyla ilgilenen Cumhuriyet Savcısı, adliye ve jandarmaya sorduk, hiçbir bilgi alamadık. Konuya hala akıl sır erdirebilmiş değiliz” dedi.
DTP’li grup, açıklamaların ardından adliyeye geçti. (HÜRRİYET)



İşte Şanlı Türk Askerinin duruşu budur!
Bu şerefli duruş; eşkiyayala aynı masaya oturacak kadar onursuzlaşan  ezik, işbirlikçi ve satılık akp iktidarına, kapak olsun.
Yüce Tanrı Büyük Türk Milletine ve Şanlı Ordumuza güçlük ve yokluk vermesin.

TTK.




 
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Nizamiyeyi kokutmuşlardır şimdi bu haşereler,oldu olacak bi ilaçlama,bide mıntıka temizliği yapsalardı bari.

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 145
AKP nasıl onlardan ayrı olur, tamamına yakın hepsi kürt kökenli....
Askere topla tüfekle karşı koyan zihniyetlerin bunlar nasıl gözüne çarpmıyor. İnsanların olan olayları anlamaması için af buyurun gerizekalı olması lazım.
AKP kanlı elini TSK' dan çekse bazı şeyler daha farklı olur ama büyük büyük devlet adamları AB ve ABD ile çelik çomak oynamakta.
Onlara göre asker sadece yan gelip yatar. Bu insanlarının dininden de şüphe etmek gerekir aslında, Şehadet mertebesine ulaşmış olan askerlerimize kelle diyen zihniyetin İslamda yeri yoktur..............

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
İçeri almamakla kalmayıp keşke bir de vursalarmış.


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2290
Barzani'nin bürosuna intihar saldırısı
Musul kenti yakınında düzenlenen intihar saldırısında, bir parti yetkilisi ile bir koruma öldü

Irak'ın kuzeyindeki Musul kenti yakınında düzenlenen, Irak Kürdistan Demokratik Partisi (IKDP) bürolarını hedef alan intihar saldırısında, bir parti yetkilisi ile bir korumanın öldüğü açıklandı.

IKDP tarafından yapılan açıklamada, bir intihar saldırganının kullandığı minibüsün, partinin, Musul'un yaklaşık 20 kilometre dışındaki bölge bürosunun duvarlarına çarpmasıyla meydana gelen patlamada 5 korumanın da yaralandığı bildirildi.


İnşallah yakın zamanda; Türkmeneli, başta barzani ve talabani çapulcuları olmak üzere, bütün kürt eniklerine mezar olacaktır.

Alçak kürt soysuzları, korkunç ecelinizin vakti yaklaşmıştır.
Türk askerinin postalını yalayacağınız günler artık çok yakın.

Türk'e kefen biçenin, ölümü korkunç olacaktır!!!

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Albayımızı, DTP milletvekillerine karşı dik duruşunu Tebrik ediyor ve Saygıyla selamlıyorum. Türk'ün Tanrısı şanlı Ordumuzun tüm mensuplarına güç versin.