Gönderen Konu: K-TH TÜRKÇÜ RAP (TÜRKÇÜ GEP)  (Okunma sayısı 10888 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GoNCaKaTuN

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: K-TH TÜRKÇÜ RAP (TÜRKÇÜ GEP)
« Yanıtla #10 : 15 Ekim 2007 »
İkincisi çok güzel .. Ellerinize sağlık ..

bunları bizimle paylaştığınız için teşekkürler ..

Çevrimdışı Atçeken Beği

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #11 : 15 Ekim 2007 »
Calismalar hos olmus Börü Budun irktasim. Ben Berlin dogumlu birisi olarak gep mi ya da rap mi her ne ise onlari dinleyerek büyüdüm. Halada eski gruplari veya kisileri dinlerim(yeniler sacmalamaktalar sadece).Calismalarin güzel ama,daha cok calisarak kulaga daha hos gelen seyler yapabilirsin. Ücüncü videoda konusmami yoksa gep mi yaptigin belli olmuyor. Durmak yok her alanda calismaya devam.
Oturup düşündüğümde yetim olmadığımı gördüm! Oğuz Han gibi atası, Dede Korkut gibi muallimi, Köroğlu gibi ağabeyi, Mahtumkulu gibi akıl hocası olan birisi hiç yetim olur mu?
Saparmurat Türkmenbaşı

Çevrimdışı BÖRÜ BUDUN

• Türkçü-Turancı
  • **
  • =ABAR=
    • KARARGAH TÜRKÇÜ CEPHE (KARARGAH TÜRKÇÜ HAYKIRIŞ)
« Yanıtla #12 : 15 Ekim 2007 »
3.CÜSÜ  ERDOĞAN  OLACAK SOYSUZ KÖPEĞE HİTABEN SESLENİŞ KONUŞMADIR :)

KARAKAN  BİR BAŞKADIR   KİMSE KARAKAN IN YERİNİ TUTAMAZ :d   

Çevrimdışı Atçeken Beği

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #13 : 15 Ekim 2007 »
Tabi ki! Karakan bir idol olmustur. Kullandigi arkaplan müzikleriylede kulaga cok hos gelen calismalar yapmistir. Ülkücü olmalari tek eksiklikleridir. O eksikligi doldurabilirsin diye düsünüyorum.
Oturup düşündüğümde yetim olmadığımı gördüm! Oğuz Han gibi atası, Dede Korkut gibi muallimi, Köroğlu gibi ağabeyi, Mahtumkulu gibi akıl hocası olan birisi hiç yetim olur mu?
Saparmurat Türkmenbaşı

Çevrimdışı BÖRÜ BUDUN

• Türkçü-Turancı
  • **
  • =ABAR=
« Yanıtla #14 : 15 Ekim 2007 »
Daha amatörüm  evden   bilgisayardan kayıtları giriyorum  ama hızla ilerliyoz   

ilk parçamı dinleseniz  bunden bi b.k olmaz der alay ederdiniz  eskiden çok alay koınusu oluyordum

bakalım basamak basamak

KURDUN SABRI MEŞURDUR ;)

BU ARADA KUSURA BAKMAYIN  KATILAMIYORUM  FORUMA   PEK PAYLAŞIM YAPAMIYORUM  EYLEM HAZIRLIKLARI FALAN VAR :d

AMA YAKINDA BOMBA HABERLER GELECEK ;)

Çevrimdışı Atçeken Beği

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #15 : 15 Ekim 2007 »
Bekliyoruz.
Saparmurat Türkmenbaşı

Çevrimdışı Afsar Beyi

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #16 : 16 Ekim 2007 »
Sn Fsar Beyi

Öncelikle   detaylı araştırma ve bilgilendirmeniz için sağolun.

Fakat ben   Türk2ait olduğna inanıyorum  , buna etken ise Türkmenistandaki kandaşlarımızın     dedikleri.

Onlardan öğrendim bende  Rap in GEP olduğunu   

Ozamanın Türkmen gençleri ne manada hangi anlamda   Gep dediler  tam detaylı bilmiyorum :)

Sizin neye inandığınız ya da inanmadığınız kendi sorununuz. Size bir sayfa bilgi yolladım. Bu size saygıdandı. Ancak haklısınız demek yerine "bana göre" demek saygısızlığını göstermişsiniz. Bu da sizi bana anlattı. Rap ile ilgili bir tartışma daha duymak ve bu otağda görmek istemiyorum. Sanırım ifadem net. Gereken de size düşer.

Afşar Beyi
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

Cenghis Khan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 16 Ekim 2007 »
Börü Budun,

Öncelikle emeğine sağlık, düşüncelerini ve hislerini hep beraber paylaşıyoruz, lakin şundan eminim ki o yayınladığın videoların yasal suç olduğunun farkında olmadan bu otağa koydun çünkü altında her hangi bir art niyet aramak istemiyorum. O sebeple kaldırdım. O malum şahıslara ettiğin hakaretler sebebiyle, site hakkında her türlü yasal takibat yapabilirler.

Tüm bunları geçtim, yanlış kelamlar yüzünden dün bir arkadaşımızı uyarmıştım. Bu sebeple her hangi bir kanunî yaptırıma bile gerek kalmadan; otağ yapısına uymadığı ve hoş kaçmadığı için de kaldırıyorum o videoları.

Sizleri çok iyi anlayabiliyorum. Milletimiz bugün ne yazık ki "lümpen kapializm'in" esiri olmuştur, fakat bu basitliğe, aynı şekilde seviyelerine inerek değil, sadece Türkçe (!) cevap verebiliriz.

Lüfen küfür olayı tekrarlanmasın !

Saygılarımla,

Çevrimdışı BÖRÜ BUDUN

• Türkçü-Turancı
  • **
  • =ABAR=
« Yanıtla #18 : 16 Ekim 2007 »
Börü Budun,

Öncelikle emeğine sağlık, düşüncelerini ve hislerini hep beraber paylaşıyoruz, lakin şundan eminim ki o yayınladığın videoların yasal suç olduğunun farkında olmadan bu otağa koydun çünkü altında her hangi bir art niyet aramak istemiyorum. O sebeple kaldırdım. O malum şahıslara ettiğin hakaretler sebebiyle, site hakkında her türlü yasal takibat yapabilirler.

Tüm bunları geçtim, yanlış kelamlar yüzünden dün bir arkadaşımızı uyarmıştım. Bu sebeple her hangi bir kanunî yaptırıma bile gerek kalmadan; otağ yapısına uymadığı ve hoş kaçmadığı için de kaldırıyorum o videoları.

Sizleri çok iyi anlayabiliyorum. Milletimiz bugün ne yazık ki "lümpen kapializm'in" esiri olmuştur, fakat bu basitliğe, aynı şekilde seviyelerine inerek değil, sadece Türkçe (!) cevap verebiliriz.

Lüfen küfür olayı tekrarlanmasın !

Saygılarımla,
,

Kandaş seni anlıyorum     
Bilgi paylaşımın içinde sağol

Beni yanlış anladın
İnanmak yada inanmamak değil

Sadece  Türkmenlerden Rapin GEP  olduğunu öğrendim bunu söyledim

aramızda kırgınlık olmasın  izinde vermeyelim

Hepimiz TÜRKÇÜ yüz  bölünmez bir bütünüz  böylede kalalım

;)