Gönderen Konu: Bilinç konusu  (Okunma sayısı 5178 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muchula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 25
Bilinç konusu
« : 15 Ekim 2007 »
 :turan:   Merhaba Karındaşlarım
Ben Bir Kerküklüyüm. Şu Anda da Kerkükteyim. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Türkiyedeki kürt meselesi bizim başımızdan geçti daha sonra sizlere bulaştı.. evet çünkü bu bir hastalık. Öncelikle (bir kaç yüz yıl önce) bunlar Süleymaniye bölgesinde birkaç evden ibarettiler. Bunların geçim kaynakları ; dış illerdeki hasatları toplama, mevsimlik işler vs. idi (bunu karadenizli kardeşlerim için söylüyorum) daha sonra mevsimlik işler ile uğraşan bu dört ayaklılar( Türkmeneli bölgesinde böyle deriz- eşek manasında-) erbil bölgesinde kale'den uzak bir-iki eve yerleştiler. daha sonra kendilerine süleymaniye bölgesinden biraz nüfus takviyesi yaptılar. İş bakımından biraz önce söylediğim şeylerle uğraşıyorlardı yani mevsimlik sayılabilecek şeyler. bu nüfüs takviyesini yaparken o yerlerde yavaş yavaş yerleşikleşmiş dört ayaklılarını kullanıp kendilerine ev temin ettiler. bunlar çoğaldıkça çoğaldı. Erbil kalesinin etrafını kuşattılar. uzun süre Erbil kalesinin içindeki evlere giremediler. Mahallelerinde bile dolaşamıyorlardı. sonra yavaş yavaş orayı da fethettiler. taa ki Erbilde Türkmenler azınlık olana kadar.(bu şimdiki durumdur.)
Kerkük ise son bir kaç yüz yıla kadar mevsimlik işleri yapmaya gelenlerin geçici uğrak yerleriydi. Türkmenler burada yer vermediler bu dört ayaklılara. fakat son yüz yıl içerisinde Kerkük'ün etrafındaki köylere yerleşip nüfus üzerinde değişikliğe sebep oldular.Türkmenler bunu daha önce yaşadıkları için. yer satmamaya başladılar ve dışladılar bunları. Saddam rejiminde Türkmenlerden silah zoruyla yerler alınıp içine araplar(her arap'a 10.000 $ verip ve cüzi bir fiyata devlet tarafından el konulan Türkmen topraklarına yerleştirerek) yerleştirildi. elimizdeki tapular (Tapu-kadastro dairemizin yanması ve yağmalanmasına rağmen) hala kara tapudur. üzerinde Osmanlıca yazılmıştır. bunlar daha bitmeden saddam son çareyi Kerkük'ün haritasını değiştirmekte buldu. Aşağıda Kerküğe ait ve yüzde yüze yakını Türkmenlerden oluşan köy ve kasabaları koparıp başka illere dahil etti. Kerküğün haritasını yukarıya kaydırdı. bu sayede Türkmen Nüfusunun yanında araplar ve kürtler de Kerkük nüfusuna dahil edilmiş oldu. Son 10 yıla kadar Türkmenlerin Türkmene ev satması veya herhangi bir yerde yer alması yasaktı. Sadece araplar alabilirlerdi. kürtler ise tüm ırak haritasında : ayakkabı boyamak, çok afedersiniz lağımları temizlemek (kanalizasyon sistemi dahil hiç bir belediye hizmeti görmeyen tek il olduğu için), ekinleri toplamak ve buna benzer işlerde çalışıyorlardı. Bu ayakkabı boyayan ve lağım temizleyenler şimdi Vali, Nüfus müdürü ve diğer Tüm yüksek makamlarda oturuyorlar. Bunlar yaptıkları yağma ve yıkma ve parçalama ile çok zengin oldular. düşünün bikere; elektrik direğini çalıp süleymaniye ve erbile götürüp orada erittiler ve sattılar. Irak devletinden kalma Tank top ne varsa parça parça ettiler ve bunları eşeklere ve pikaplara koyup erbil ve süleymaniyeye götürdüler. orada eritip sattılar :) . yecüc mecüc kavmi gibi. ne buldularsa çaldılar. ağaçları-çiçekleri bile... yiyip kurutup gittiler. düşünün bi kere saddam ırak petrolünün büyük yüzdesini silahlara harcadı. bu silahların yarısını kürtler çaldı yarısını araplar. kürtler çaldıkları ağır silah, tank ve topları kullanmayı bilmedikleri için sürükleyerek götürdüler. hala Türkiyeye bikaç gelişinde arkadaşlarım yolda görmüşler. tankar pas tutmuş birer birer eritiliyor. hehe. kullanmayı bilmiyorlar. bi kere yağma etmelerini emredenlerin ilkelliği büyük bir gerçek. çünkü Tarihe bakarsanız bir yerin kuşatılması sonucu yağmalanıp ganimet bilinmesi düşüncesi yaklaşık 1000 yıl ve öncesi tarihe karıştı. yanı bu yaratıklar şimdiki zamandan en az 1000 yıl daha ilkel :)
Kerkük'ün şimdiki yapısı ise : Türkmen zenginlerinin  çocuklarını kaçırmak için kürtler(ister yerleşmiş olsun ister demografik yapıyı değiştirmeye gelmiş, ayda 200$ yaşam parası, tuğla,harç ve gıdasal ürün desteği alan kürtler olsun) araplara(bağdat ve etrafından kaçan yani savaşın yoğun yaşandığı yerden kaçanlar ve yukarıda belirttiğim on binlik araplar-satılmışlar.) para veriyorlar ve Türkmenlerin çocuklarını fidye karşılığı kaçırıyorlar. Amaç Türkmenleri kerkükten kaçırmak. bikaç kere fidyeyi getiren aile çocuğunu söylenen yerde buldu. kamyonet içinde torbaya konmuş halde.. 4-5 adam çocuklarının içinde bulunduğu torbayı açıyorlar (açmaya mecburlar). çocuğun veya gencin kafasını bedenden ayrı bulunca feryat ediyorlar. işte bu sırada hainler düğmeye basıyor acılı baba-amca herkim varsa kamyonetle beraber havaya uçuyor.
Erdoğan ve Gül gelişmeleri yakından takip ediyorlar (Televizyona yakından bakıyorlar), kırmızı hatları geçmesinler diye.. Kırmızı hatların bir o tarafına bir bu tarafına bakıyorlar... şaşkınlar.. şaşırmaya devam edecekler...
buna benzer bir çok olay yaşamaktayız...
Türkiyede İslam nurundan feyz almaya çalışanları: Sait kürdi, Erbakan, Fethullah ve bunların ardı sıra gelen diğer şaşkınlar suistismal ediyor. bunu görüyorum. İslamı tanımaya çalışana arapı tanıtıyorlar... arapppp..  bunlara kalsa müslüman olan her kes başına igal dediğimizi o siyah şeyi ve çarşafı geçirip altına da etek giymelidir... bunların islamlıkları bu... başbakanlık seviyesine gelince ilk önce arapları ziyaret ettiler.. bizim saf anadolu halkımız bunları islam sanıyor... yazık... bunlar vatan hainidir.. ve islam düşmanıdır... çünkü bunların hepsi ingiliz, Amerikan ve israil adamlarıdır.. isteyen arar bulur. internette fotoğrafları var bunların.. çok gafları var.
Ben şimdi kerkükteyim ve Buradan Türkiyedeki Müslümanlara sesleniyorum. islamın püf noktasını iyi anlayın.. anlayın ki Gök tanrıya Bu dünya kurulalı en çok hizmet eden Tek ırk'ın Türkler olduğunun bilincine varın. o taklit ettiğiniz araplar mekkede hırsızlık, tecavüz, adam ve kız kaçırma, uyuşturucu tacirliği gibi işlerle uğraşıyor. Irak'ta da buna benzer ve bundan beter işlerle uğraşıyor. bu mu taklit ettiğiniz müslümanlar? yazıklar olsun.. uyanınn.. Arap dedğiniz osmanlıyı  sırtından bıçaklamak için ingiliz gavuruyla bir olmadı mı? hangi din, hangi namus, hangi inanca sığınarak bunu yaptılar? ben size söyliyim.. Paraaa. Annelerini bile satıyorlar para için burda araplar.. hele kürtler..

2-3 yıl önce Amerikalılara yavşamak için (çok özür dilerim site yöneticileri) Erbil ve süleymaniye köylerinden Bakire kızlarını Otobüslere bindirip Amerikan karargahlarından biri olan Kerkük havaalanı'na getirdiler. bunların vidyo ve fotoğrafla ispatları var..yayınladık biz bunları.. düşünün bi kere birine sorduk neden namusunuzu böyle heder ediyorsunuz? şöyle bir cevap geldi.. "Namus dediğin nedir ki? namus paradır. hem bırak amerikalıların gönlü eğlensin. bu sayede ırkımız güçlenir..." . "hem siz bizi kıskanıyorsunuz. çünkü biz bu fedakarlığı gelecek için yapıyoruz.. parasız..." . pöh yani.. yuh yani.. sustuk kaldık.
ardından ambülanslar girdi karargaha.. Malum ölü ve ağır kan kaybedenler için..

düşünün bi kere.. kaybedecekleri ne var ki? bizde 10 tane öldürün ne olacakki diyorlar.. 2 kadın alırım 25 tane çocuk yaparım diyor..

bunların daha nice böyle akıl almaz işleri var.. Bunların karşısına geçip şu yanlış, bu yanlış diyemezsin.. ortak payda yok.. dinleri veya üzerine yoğunlaştıkları tek şey PARA ve kürt devleti hayali..

Çok uzattım biliyorum. Ama Candaşlarım Yoldaşlarım.. sizden ricam bol çocuk yapın. rızık veren Allah'tır. Kuran'da da böyle yazıyor. Her kul rızkı ile dünyaya gelir. Türkiyedeydim, saddam düştükten sonra Kerküke döndüm. kalabalık ailelerin yaşam sıkıntısı çekmediğini gördüm. Çoğalın arkadaşlar. Tek çözüm bu. Dünya çoğalıyor..

1 anne + 1 baba = 2 + 1(çocuk) =3 .. (anne ve baba ölür sadece çocuk kalırsa) -2 = 1 =nüfus azalması
1 anne + 1 baba = 2 + 2(çocuk) =4 .. (anne ve baba ölür sadece çocuklar kalırsa) -2 = 2 = nüfus sabitttir.
3. çocuktan itibaren nüfus artışı vardır. nüfus artışı olmazsa yaşlılık ortaya çıkar ve yaşlılık sonucu çalışan ve ekmek getiren nüfus ithali başlar. ister içerden olsun ister dışarıdan olsun.

ben 1 yıldır evliyim. eşim üniversite de 3. sınıf oldu bu yıl. şahsen üniversiteyi bitirmesini bekliyordum. artık beklemiyorum. hem okusun hem çocuk baksın. ben de yardım ederim. Evine Yardım etmek bir Türk için şereftir. ev kutsaldır. Araplar yan gerip nargile içerler, yiyip içip ....  biz böyle değiliz. kültürümüzde kadın ve erkek eşittir.(çocuk emzirmek ve doğurmak dışında :)  ) ben şahsen böyle bir kampanya başlatalım diyorum. bu kampanyanın yanında karşı gruba farklı bir etkide bulunmak isteyen, ekstradan etsin...

Son söyleyeceğim: bizim için dua edin. bol bol dua edin.. Türk süngüsü olmazsa bizim iş hallolmaz.. bunlar başka dilden anlamaz. hazır Mehmetçiğimiz kuzey ırak'a girmişken bi kerküğe de uğrasın hal hatır sorsun bi zahmet :)

Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin. Allah Yar ve yardımcımız olsun

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: Bilinç konusu
« Yanıtla #1 : 15 Ekim 2007 »
Andam Kandaşım İlk Olarak Otağımıza Hoşgeldiniz.. Gücümüze Güç Kattınız...

Kerkük...Kerkük bizimdir bizim kalıcak diyoruz fakat devletimiz öyle demiyor...

Siz Hepiniz Kutlu neferlersiniz...

Sakın Kendinizi bilinçsiz bırakmayın...

Elbet geleceğiz yanınıza...az kaldı...

Siz yeterki Çaşıt olmayın bizimle...


Tanrı Türk ü Korusun ve Yüceltsin...

Çevrimdışı Muchula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 25
Ynt: Bilinç konusu
« Yanıtla #2 : 15 Ekim 2007 »
Sevgili tungatonyukuk.
"Kerkük...Kerkük bizimdir bizim kalıcak diyoruz fakat devletimiz öyle demiyor..." diyorusun da ben sana bu konuda katılmıyorum. çünkü devlet Türkiye Devleti. Türk Devleti... Devlet böyle diyor da başa gelen şaşkın hükumetler böyle demiyor desek daha doğru olur.
Osmanlı devletinden sonra 2 güçlü teşkilat kurduk fakat birkaç talihsiz olay sonucu bu teşkilatların sonu hüsranla bitti. şimdi eski teşkilatçılarımız hala duruyor. fakat bunları birleştirecek bir ATATÜRK,  Alparslan Türkeş gibi yüksek ve kutlu liderlik vasıflarına sahip birisine ihtiyaç duymaktayız. bu iş gazeteye ilan vermekle de olmuyor. "Lider aranıyor..." beklemek ve çocuklarımızı bilinçli ve Türk gururu ile yetiştirmekten başka bir çaremiz yok şimdilik. bazı şeyler var açıklayamıyorum şimdi. bunlardan sadece birini söyleyeceğim sana. mesela : Türkiyedeki bazı kardeşler bize silah göndermeye çalıştı.. bunun sonu da hüsran oldu.. elimizde şimdilik hafif silah ve iman dolu göğüsümüz var. Irakın tüm eski silahları diğer grupların elinde. Türkiyeden başka diğer Türk devletlerinden de yardım alabilirmiyiz bilmiyorum. onlar da daha yeniler...
şeyh sait ayaklanmasıyla uğraşmanızdan bu yana gözümüz yollarda kaldı.. Gelin artık... Gelin..
sağ tarafta Güney azerbaycanda nüfusun yaklaşık yüzde altmıştan fazlası Türk.
sol tarafta Suriyede iyi bir miktarda Türk var.
güneyde biz de güçlü bir yapıyua sahip olabilirsek. kürtleri bir çember içine alabiliriz. böylece kaçacak yerleri kalmayacak. tarih boyu yaptıklarının cezasını ödemiş olacaklar. düşünün bikere. her taraftan sarıldıkları zaman ne ticaret yapabilecekler, ne başka bir devletle sınır komşuluğu yapabilecekler, ne de uçaklarını haritamız üzerinden uçurabilecekler. Nereye kaçabilirler?


Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Bilinç konusu
« Yanıtla #3 : 15 Ekim 2007 »
 Değerli Muchula Kandaş,
 
 Bizi Türkmeneli'nin Kerkük dışındaki diğer bölgeleri hakkında da bilgilendirmen mümkün müdür?

 Hanekin, Diyala, Mendeli gibi yörelerde Türkmenler çoğunluk mudur yoksa kürtler ve araplar mı ?. Buradaki Türkmen soydaşlarımız ne durumdadırlar? Kültürlerini, Dillerini koruyabiliyorlar mı ? Sayıları ne kadardır?

 Biraz bahsedersen seviniriz.

 TTK
 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı Muchula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 25
Ynt: Bilinç konusu
« Yanıtla #4 : 15 Ekim 2007 »
Candaşım Türk-Kan
Hanekin, Diyala, Mendeli gibi yerlerde Türkmenler büyük bir çoğunluğa sahiptir. Kerkükte Osmanlı devleti yıkıldıktan sonra bir kısım gençlerimiz Türkiyeye gelip burada okul bitirdiler ve yurda döndüler. yani son yüz yılda bi kaç kez Türkiye ve Türk dili ile yakından temaslarda bulundular. fakat yukarıda zikredilen yerler uzun süreden beri bağlantıları kopuk Türkiye ile. bunların Dilleri Türkçedir. fakat giyim ve kuşamları yer yer (Telafer de böyledir) araplarınkine benzer. Türk alfabesini kullanmayı bilmiyorlar. uzun süre bunlar saddamın sürekli gözaltında tuttuğu yerlerdi. osmanlıca (arap harfleriyle Türkçe yazma) ve  arapça biliyorlar sadece. kültürlerini korumak açısından; Irak Türkmen Cephesi olarak bunlarla sürekli bir temas içerisindeyiz. bizim o bölgelerde Merkez ve alt bürolarımız bulunmaktadır. Yıl içerisinde sürekli Türkçe eğitim veriyoruz. ilgi büyük. inanırmısın?! Basra yakınlarından karağulli adında bir aşiret reisi geldi cepheye. " Biz Türküz" dedi. "Çocuklarımızın isimlerinin çoğu Türkçe", "Ama uzun süredir Türkçe konuşmadığımız için dilimizi unuttuk" , "ne olur acil bir çözüm bulun" dedi. bunun üzerine biz de gereken girişimde bulunup arap yerleşim yerleri olarak bildiğimiz yerleri araştırdık. buna benzer durumları araştırdık. ulaşamadığımız yerlerden bir kaç kişi seçtik ve Türkçe eğitimi almalarını sağladık. (bunların hepsi ırak seçiminde önce oldu). Türkçe dersi alanlar memleketlerinde Türkçe dersi verdiler. hala iletişim halindeyiz bunlarla.
bizim buradaki sayılarımız ile ilgili bilgileri internetteki sitelerimizden bulabilirsin. gene de istersen en yakın zamanda sana bu bilgileri temin ederim. ilginize teşekkürler

Taarı(Tanrı'nın buradaki eski söyleniş şekli)-Tengri Türk'ü Korusun

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Bilinç konusu
« Yanıtla #5 : 15 Ekim 2007 »
Candaşım Türk-Kan
Hanekin, Diyala, Mendeli gibi yerlerde Türkmenler büyük bir çoğunluğa sahiptir. Kerkükte Osmanlı devleti yıkıldıktan sonra bir kısım gençlerimiz Türkiyeye gelip burada okul bitirdiler ve yurda döndüler. yani son yüz yılda bi kaç kez Türkiye ve Türk dili ile yakından temaslarda bulundular. fakat yukarıda zikredilen yerler uzun süreden beri bağlantıları kopuk Türkiye ile. bunların Dilleri Türkçedir. fakat giyim ve kuşamları yer yer (Telafer de böyledir) araplarınkine benzer. Türk alfabesini kullanmayı bilmiyorlar. uzun süre bunlar saddamın sürekli gözaltında tuttuğu yerlerdi. osmanlıca (arap harfleriyle Türkçe yazma) ve  arapça biliyorlar sadece. kültürlerini korumak açısından; Irak Türkmen Cephesi olarak bunlarla sürekli bir temas içerisindeyiz. bizim o bölgelerde Merkez ve alt bürolarımız bulunmaktadır. Yıl içerisinde sürekli Türkçe eğitim veriyoruz. ilgi büyük. inanırmısın?! Basra yakınlarından karağulli adında bir aşiret reisi geldi cepheye. " Biz Türküz" dedi. "Çocuklarımızın isimlerinin çoğu Türkçe", "Ama uzun süredir Türkçe konuşmadığımız için dilimizi unuttuk" , "ne olur acil bir çözüm bulun" dedi. bunun üzerine biz de gereken girişimde bulunup arap yerleşim yerleri olarak bildiğimiz yerleri araştırdık. buna benzer durumları araştırdık. ulaşamadığımız yerlerden bir kaç kişi seçtik ve Türkçe eğitimi almalarını sağladık. (bunların hepsi ırak seçiminde önce oldu). Türkçe dersi alanlar memleketlerinde Türkçe dersi verdiler. hala iletişim halindeyiz bunlarla.
bizim buradaki sayılarımız ile ilgili bilgileri internetteki sitelerimizden bulabilirsin. gene de istersen en yakın zamanda sana bu bilgileri temin ederim. ilginize teşekkürler

Tanrı(Tanrı'nın buradaki eski söyleniş şekli)-Tengri Türk'ü Korusun

 Muchula Kandaşım,

 Verdiğin bilgiler için sağol... Bunu sormamın sebebi; şerefsiz ve aşağılık kürt asalaklarının, Hanekin ve Mendeli'yi kendi toprakları olarak göstermeleri ve bu bölgelerde kürtlerin Türkmenler ve diğer unsurlardan çok daha fazla oldukları yönünde propaganda yapmalarıdır. Mesela internette herhangi bir arama motoruna Hanekin(Khaneqin) ya da Mendeli(Mandali, Mandaly, Mendely vs.) yazınca bir sürü kürt sayfası çıkmaktadır. Böyle olunca pek çok cahil bilgisiz insan (maalesef içlerinde bizim vatandaşlarımızda mevcut) aşağılık kürtlerin sinsi propagandalarına kanmaktadırlar.

 Umarım Cephe yönetimi bunu dikkate alır ve Türkmeneli ile ilgili kürtlerin boş iddialarını çürütecek propaganda yöntemleri geliştirilir.

 Otağı takip eden kandaşlarımıza, Irak'taki Türk Varlığını tanımaları için Erşat Hürmüzlü Beğ'e ait olan Türkmenler ve Irak adlı esere göz atmalarını tavsiye ediyorum. Buradan indirebilirsiniz:
http://uploaded.to/?id=bifxrm

 TTK

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: Bilinç konusu
« Yanıtla #6 : 15 Ekim 2007 »
Andam Muchila aslına bakarsan doğru diyorsun bende zaten tayyip i kasdettim...

İyi Bir Lider Başbuğ Atatürk,Alparslan Türkeş,Elçibey gibi ler olsa zaten siz bu durumda olmazdınız...

T.T.K

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: Bilinç konusu
« Yanıtla #7 : 15 Ekim 2007 »
Bu hükümetin TÜRKMEN kandaşlarımıza yardım etmeyi göze alamıyacağı gün gibi ortada,tek çözüm yolu gene TÜRKMEN kandaşlarımızın birlik beraberlik içersinde bölünmeden direnmeleri.

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2290
Ynt: Bilinç konusu
« Yanıtla #8 : 15 Ekim 2007 »

Andam Muchila aslına bakarsan doğru diyorsun bende zaten tayyip i kasdettim...

İyi Bir Lider Başbuğ Atatürk,Alparslan Türkeş,Elçibey gibi ler olsa zaten siz bu durumda olmazdınız...

T.T.K


tungatonyukuk,
Seni anlamakta, gerçekten güçlük çekiyorum.
Başbuğ Atatürk ile Elçibey'in yanında; tescilli ihanetçi Türkeş'in, ne işi olduğunu açıklar mısın?
Türkeş, hangi davranış ve icraatıyla iyi bir lider oluverdi, durup dururken? Hemde, esir Türkmenleri, kurtaracak kadar..?
Türkmeneli Türklüğünün başında Türkeş olsaydı, doğru söylüyorsunuz, Türkmenlerle kürtler arasında hiç bir sorun olmazdı. Lanet ve şerefsiz kürdü Şanlı Oğuz'un Bayatlı Türkmenlerine kardeş ilan edip, paşa paşa geçindirirdi!..
Tıpkı, Türkiye Türklüğüne, yaptığı gibi !?

Kardeşim,  otağın eski üyelerindensin.
Senin için, bu tür ikazları yapmak durumunda olmamalıyız.
Türkeş'in Türk Milliyetçiliği için yaptığı tek bir hayırlı işi gösterip, ispat etsinler, yemin ediyorum, dişlerimi kıracağım.
Uyduruktan milliyetçi, gerçekte ümmetçi ve sentezci üç beş lavuğun, sırf Türk gençlerini kandırmak için ortaya sürdüğü, bir kaç allı-pullu lafa bizde mi kanıp, dönek Türkeş'in Türkçülüğüne inanacak ve hatta adını -tıpkı sizin yaptığınız gibi- Bozkurt Başbuğ Atatürk'le, Elçibey'le birlikte anacağız?
Lütfen! Artık bilinçlenin ve alakasız kişileri, Türkçülük kadrosuna, dahil etme gayretinden vazgeçin!!!

TTK
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: Bilinç konusu
« Yanıtla #9 : 15 Ekim 2007 »
Tamamdır Ağabeğ...