Gönderen Konu: 12 ŞEHİT DE HAKKARİ'DEN. BU ACIYA YÜREK DAYANMIYOR!!!  (Okunma sayısı 59837 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ALPTUĞ

• Türkçü-Turancı
  • **
KANDAŞLARIM biz ne dersek diyelim burda fikirler yürütelim yapılacak şeyleri sıralayalım adamlar sınır ötesinden vaz geçtiler, iki gün önce bıçak kemiğe dayandı diyenler şimdi sessiz kalıyor yani bizim kendi içimizde birbirimizi yememizin bir faydası yok, cemaat ne derse desin yine imam bildiğini okuyor bu adamalara 12 değil 112 şehit versek de zihniyetleri aynı ölen Türk askeri Kürt değil o yüzden Tanrı Türk ordusunu korusun diyorum başka da bişi diyemiyorum!!!
"Ülkü denen nazlı gelin erde şan ister büyük devlet kurmak için büyük kan ister." Hüseyin Nihal ATSIZ

tungatonyukuk

• Ziyaretçi
Gün Birlik Günüdür...

Birbirimizle atışarak bir yere varılmaz..

BÜTÜN TÜRK LER BİR ORDU!

Çevrimdışı saklıkurt

• Yeni Üye
  • *
 Değerli kandaşlarım ...
  Bir haber sitesinden alıntı yaptım sizlerle paylamşak istiyorum.

Hainlerin Dağlıca Bölüğü'ne saldırdığı saatlerde bölgeyle irtibat koptu. Uydular 2.5 saat boyunca sustu.
    Türkiye'yi yasa boğan hainliğin detayları, dün şekillendi. Teröristlerin, 12 Mehmetçiği şehit ettiği saldırıdan önce, haberleşme olanakları, 'uydu sinyalizasyonu susturularak' kesildi ve bölgeyle irtibat ancak 2.5 saat sonra kurulabildi. Askeri uzmanlar, bu teknolojik imkana sadece, bölgedeki Amerikan birliklerinin sahip olduğuna dikkat çekti.

Daha kaç şehit vermemiz gerek, daha kaç kahbelik görmemiz gerek, neden hala bu millet gözünü açmıyor, neden abd nin tasmalı kopekleri hala seçilebiliyor anlamıyorum!!!
                                TTK

Muhtaç olduğun kudret, damarlarindaki asil kanda, mevcuttur!

Çevrimdışı ÇEPNİ_TÜRKÜ

• Türkçü-Turancı
Tayyipos ve tayfası, bu haberi duyar pkk nın elinde abd silahları var der ama gene de gider onun bunun izniyle girelim mi girmeyelim mi döner durur...
Bana öyle geliyorki, bunlar hep fasa fiso adam görevinin! gereği neyse onu yapıyor!
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

ATATÜRK

Çevrimdışı HanTUG

• Türkçü-Turancı
  • **
"BABAANNEDEN KÜRTÇE AĞIT

Kayıp asker Fuat Başoda'nın babaannesi Saadet Salman da, Kürtçe ağıtlar yakarak torununu sağ olarak geri istedi. Babaanne Salman’ın kürtçe ağıtlarını Türkçe’ye çeviren Fuat Başoda’nın amcası Servet Salman, “Babaanesi ağıdında, Fuat’ın nişanlı olduğunu, bir an önce gelip düğününü yapmak istediğini söyledi. Ayrıca, onu çok merak ettiğini, sağ olarak tekrar Türk ordusuna katılıp, eski görevine devam etmesi dileğinde bulundu. Sadace Fuat için değil, bütün askerler için de dua etti” dedi. Anne  Zeynep Başoda ise Türkçe bilmediği için konuşmak istemediğini söyledi."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7543411.asp?gid=180&sz=68246

Osman Pamukoglunun dedigi gibi unutulanlar disinda baska sey yok
Tarih kendisini hep tekrarlar ve yine haberi sizdiranlar teslim olanlar kürdlerdir
Bir arkadas doguda fazla kürd askeri yoktur yazmis
bir birligin icinde bir tane olmasi yeterli iste gördünüz olanlari. Yine Türk askeri sehit, kürd askerler haber sizdirdiklari icin, yine ayni olaylar tekrarlaniyor. Zamaninda HADEP show yapmisti esir alinan askerleri kurtarmak icin simdide DTP show yapiyor. Her sey hep tekrarlaniyor, ve Türk ordusuna devam kürd askerler aliniyor.

Türkler kürdlere "kardesim" dedi sürece bu pisliklerden hic bir zaman kurtulamyacaktir
Yarin yine alisik haberler cikar  "Su kadar PKK öldürüldü öcümüz alindi"  cal ibo oyna asena.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

• Türkçü-Turancı
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Tayyib'in İngiltere Gezisi esnasında yumurtladığı inciler: http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=15.05.2006&Newsid=143306&Categoryid=1

"Başbakan Erdoğan, Oxford Üniversitesi'nde öğretim gören Lale Can isimli bir Türk öğrencinin sorusunu da yanıtladı. Lale Can, Başbakan Erdoğan'a, "Son dönemdeki terör olaylarından ben özellikle etkilendim. Çünkü bir subay kızıyım. Eğitim hayatıma Siirt Mehmetçik İlköğretim Okulu'nda başladım. Hayatımda beni en çok etkileyen olay, 7 yaşımda Üsteğmen Erol
amcamın bana kestane şekeri alıp, PKK'yla savaşmaya gidip geri dönmemesidir. Bunu hala unutmuyorum. Geleceğim, dedi ama asla geri dönmedi. Bu nedenle son dönemdeki olaylar beni çok etkiledi. Benim öğrenmek istediğim şu, müttefikimiz Amerika'nın terör konusundaki hassasiyeti ortada. Neden bizimkisi Amerika'nın gözünde terör sayılmıyor. Neden bir bir şey yapamıyoruz. Neden bizim subaylarımız şehit oluyor?" sorusunu yöneltti. Erdoğan da bunun üzerine şunları kaydetti:
"Amerika da terörü halledebilmiş bir ülke değil. Dünyanın herhalde en korunaklı yeni Pentagon'dur. Pentagon da teröristten korunamadı. Şu anda Amerika'ya girerken herhalde elinizi kolunuzu sallayarak giremiyorsunuz.

Ayakkabılarınızı, mayakkabılarınızı her şeyinizi çıkarıyorlar.

Bir hassasiyet ortaya çıkmış vaziyette. Bu konuda Amerika ile olan görüşmelerimiz devam ediyor. Dün Dışişleri Bakanı sayın Condelezza Rice ile de bu konuyu görüştük. Bugün sayın Cumhurbaşkanımız, Başkan Bush'la görüşmelerini yaptılar. Burada bir çalışmanın içine müşterek olarak gireceğiz.

Siz, bir subay kızı olduğunuz için aslında bununla ilgili mücadeleyi babana soracaksın. O da size askeri boyutunu anlatacak. Niye kızım bu böyle oluyor, diye. Çünkü biz işin siyasi ve diplomatik boyutuyla daha çok uğraşıyor ve bu konuda tabii verilmesi gereken talimatlar varsa bu talimatları veriyoruz, vereceğiz. İhtiyaçlar nelerse bunları gidereceğiz. Ama güvenlik güçlerimiz de malum bununla ilgili olarak arazide yapılması gereken neyse içeride, sınır ötesinde. Bunları vakti saati geldiğinde yapacaklardır. Ama bizler "birileri istiyor" diye, "birileri bu noktada tahrik ediyor" diye bu tür olayların içerisine giremeyiz. Bu konu, askeri gerekçeler oluştuğu anda, bunlar bizlere iletildiği anda, orada da hiç tereddüt etmeden gereken neyse onu yaparız. Çünkü terörle mücadeledeki kararlılığımız sonuna kadar devam edecektir. Bir yavrumuzu dahi feda etmeye cüret etmeyiz, buna müsamaha ile bakamayız. Bunu burada açıkça söylemek isterim."

Dikkat edin Türkçüler ! Satır aralarında sinsi sinsi nasıl KAHRAMAN TÜRK ORDUSUNA saldırdığına bakın. Bunu pkk terörist, barzani-talabani şempanzeleri ve pkürt peşmerge itleri değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı olan (maalesef) birisi söylüyor.

Türks Askerinin başına Irak'ta çuval geçirildi. 12 Tane TÜRK EVLADI kahpece şehit edilmiş. Beyimiz hala askeri gelişmelerin olgunlaşmasından bahsediyor.  Sen başbakansın siyasi-diplomatik konular olduğu kadar askeri meselelerden de Millete hesap vermekle mükellefsin.  Hem Orduya sinsi, şark kurnazlığıyla, satır aralarında saldır, Harekat Yetkisi verme. Ondan sonrda bu benim değil, Ordunun görevi diye suçu KAHRAMAN ORDUMUZA at !. Bu adam gökten zembille inip Başbakan olmadı Ey Türk Milleti ! Siz seçtiniz. Ayıklayın şimdi pirincin taşını...

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı seğmen

• Yeni Üye
  • *
Hantug kardeş sen askerliğini yaptınmı? Yaptıysan nerde yaptın bilmiyorum ama ben yüksekovada 86/1 tertip olarak yaptım.Seni biraz bilgilendireyim artık helikopterlerin çoğunda gece görüşü var ayrıca o kanas dediğin silahlardan bizde'de yeterince var.Komandolar ve piyadeler yani biz hk 33 marka silah kullanıyorduk.Hem bu savaşlar sadece silahla,tankla,tüfekle olmuyor.Önemli olan insanların vatana,millete,bayrağa olan bağlılığıdır.Bunlar için neleri gözden çıkarabildiğidir.Emin olki TÜRK MİLLETİ gerektiği zaman kanındaki son damlaya kadar gözden çıkarır.

Çevrimdışı AtatürkünAskeri

• Yeni Üye
  • *
etnik temizlik
« Yanıtla #67 : 23 Ekim 2007 »
Bu pisliklerden kurtulmak icin Irak´i saldirmaya gerek yok ,bunlar oraya Türkiyeden gidiyor.Biz bu isi Edirneden baslayalim bir tane serefsiz kiro kalmayincaya kadar, zaman geldi geciyor batida dogudan cok kiro var.Herseyide askerden beklemeyelim bizde Türk´ler olarak birseyler yapalim.Isik söndürmekle sokakta ,bagirmakla bisey olmaz.

Çevrimdışı ALPTUĞ

• Türkçü-Turancı
  • **
Yeniçağ televizyonun haberlerine göre AKP hUKUMETİ TARAFINDAN RTÜK'e rica edilmiş ve bundan sonra şehit haberi verilmeyecekmiş, sansür gelmiş, Türk olmak suç, vatan için ölmekte suç, bunlara tükürsek şükür diyecekler, halşa da bu amerikan köpeklerine oy veriyorlar, lanet olsun.....
"Ülkü denen nazlı gelin erde şan ister büyük devlet kurmak için büyük kan ister." Hüseyin Nihal ATSIZ

Çevrimdışı ÇEPNİ_TÜRKÜ

• Türkçü-Turancı
Şaşırmamak lazım bundan bir kaç ay öncede mehmet ali birand 1 numaralı...(neyse diyemeyeceğim) tüm tv ve gazetelere tavsiye ediyordu şehit sayısı 5 in altında olursa vermeyelim diye... Bu 'kelle' hesabı( çok afedersiniz) size bişeyleri hatırlatıyordur sanırım...
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

ATATÜRK