Gönderen Konu: 12 ŞEHİT DE HAKKARİ'DEN. BU ACIYA YÜREK DAYANMIYOR!!!  (Okunma sayısı 59834 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MERAL

• Yeni Üye
  • *
Kandaşlarım, kimse bana kızmasın ama ben artık iç savaşmı dış savaşmı adı ne olursa olsun çıksın istiyorum artık.  Belki  kayıp veririz ama  en azından ne kadar kürt  gebertsek o kardır diyorum.  Dünya zaten düşman Türk'e  bunu yapsak ne kaybederizki? Gebertemediklerimizide  gemilere doldurup ABD ye veya AB ülkelerindeki babalarına göndeririz. Yeter artık bu hain millete benim sabrım kalmadı.

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN.

Çevrimdışı Afsar Beyi

• Türkçü-Turancı
Kandaşlarım, kimse bana kızmasın ama ben artık iç savaşmı dış savaşmı adı ne olursa olsun çıksın istiyorum artık.  Belki  kayıp veririz ama  en azından ne kadar kürt  gebertsek o kardır diyorum.  Dünya zaten düşman Türk'e  bunu yapsak ne kaybederizki? Gebertemediklerimizide  gemilere doldurup ABD ye veya AB ülkelerindeki babalarına göndeririz. Yeter artık bu hain millete benim sabrım kalmadı.

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN.

http://www.hunturk.net/forum/index.php/topic,2713.0.html

http://www.hunturk.net/forum/index.php/topic,2718.0.html
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

• Türkçü-Turancı
HAKLI OLARAK, SABRIN VE SAĞDUYUNUN KALMADIĞININ GÖSTERGESİ...

Öfke Belçika’da patladı

Öfke Belçika’da patladı
Türk gençleri, ABD konsolosluğunu bastı. “Askerimize uzanan eller kırılsın” sloganı atan göstericiler, Amerikan bayrağını indirip yerine Türk bayrağı çektiler

Türk’e kefen biçenin, ölümü korkunç olur!..
Sabrı taşan milletimiz teröre karşı tepkisini sürdürüyor. Tek yürek olup şehitlerimizin akan kanlarının yerde kalmamasını istiyor

Hakkari’de 13 Mehmetçiğimizin şehit edilmesi üzerine vatandaşın, terör örgütü PKK’ya tepkisi büyük oldu. Yurdun dört bir yanında çığ gibi büyüyen protesto eylemleri sürerken, milletimiz terörün kökünün kazınması için ne gerekiyorsa yapılması için son defa ihtar etti. En güvendiği kurum olan askerimizle tek yürek, tek vücut olduklarını elerindeki pankartlarla, attıkları sloganlarla bir kez daha vurguluyan vatandaşlarımız, artık sabrının taştığını tüm dünyaya ilan etti. Genci yaşlısı, kadını erkeği meydanları dolduran Türk milleti, dosta, düşmana, Türk’e kefen biçenin sonunun ne kadar korkunç olacağını haykırdı. Terörü lanet için üniversiteler, öğretim görevlileri sokaklara inerken evler, dükkânlar bayraklarla donandı. Ankara Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde de binlerce genç, terörü protesto için yürüdü. Gençler,  “şehitler ölmez” sloganlarını haykırdı. 

Öfke dışa taştı
PKK’ya öfke yurtdışına da taştı. Belçika’nın başkenti Brüksel’de yaşayan Türkler, terör örgütünü  destekleyen ABD’nin konsolosluk binasını  basıp, Amerikan bayrağını indirdiler yerine Türk bayrağı astılar. Konsolosluk önüne gelen gençlerin büyük bir bölümü ellerindeki Türk  bayraklarını sallayarak, ’Katil Amerika’, ’PKK destekçisi Amerika’, ’Askerimize uzanan eller kırılsın’, ’Hepimiz Mehmetçiğiz’ sloganlarıyla protestolarını sürdürdüler. Daha sonra konsolosluktaki göndere Türk bayrağı çektiler.

Ne Mutlu Türküm Diyene
PKK terör örgütünü lanet için Balıkesir’in Bandırma ilçesinde de vatandaşlar yollardaydı. Bazılarının küçümsediği! “Ne  Mutlu Türküm Diyene” sözü yazılı pankartlar herkesin elindeydi . KKTC’nin başkenti Lefkoşa’da da Türkiye’deki  terör saldırıları protesto edildi. Tepki mitingine, KKTC’nin 1.Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş da katıldı

Söz konusu vatan olunca kadını erkeği tek vücut olan milletimiz teröre tepkisini elinde bayrak meydanları doldurarak gösterdi. Adana’da, Kübra Şahin isimli öğrenci, Atatürk anıtı önünde şehitlerimizin isimlerini tek tek haykırdı.

25/10/2007  08:46 

Çevrimdışı GoNCaKaTuN

• Türkçü-Turancı
  • **
Bugün söylenenlere göre 54 şehit daha vermişiz. Ama bu gerçek mi bilmiyorum. Tv lerde yasak olunca insanlar kürt kanalına yöneldi. Orada 54 Türk askerinin öldüğünü bildirmişler. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!

Bugün söylenenlere göre 54 şehit daha vermişiz. Ama bu gerçek mi bilmiyorum. Tv lerde yasak olunca insanlar kürt kanalına yöneldi. Orada 54 Türk askerinin öldüğünü bildirmişler. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

Bunlar psikolojik savaş taktikleridir.
Bu soysuzların yayın organlarına ve hatta meclisteki uzantılarına bakılırsa, sanırsın ki, Türkiyeyi teslim almışlar.!
Kesinlikle, bu tür haberlere, inanmayın.

Türk Milleti şehitleri için, kaç gündür, meydanlara indi bu soysuzların tamamı, korkudan, altlarını kirlettiler.
Silahlı Kuvvetlerimiz bunların ifalahını kesiyor, inlerini başlarına yıkıyor.

Bu soysuzlar tarafından ileri sürülen yalanların asıl amacı, Türklerin moralini bozmaktan ziyade, kendi sürülerini yanlarında tutup, moral vermek içindir.

Lafla, peynir gemisi, yürümüyor...
Ecelin önünü de, hiç bir şey alamıyor...

TTK.

Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı seğmen

• Yeni Üye
  • *
@cepni Türk

burada hep saldiri oldu su kadar sehit verdik su kadar pkkli öldürüldü tartismalari yapiliyor peki neden saldiri olus seklinde tartisma yapilamiyor? Eger G3 ve G36 ile egitim almamis olsam bu silahlar üzerine nasil konusabilirim?
Burada bir arkadas cikiyor "TSK lerinin elindeki her silah modern ve günümüz şartlarına uygundur."  diyebiliyor, gece karsinda pusuda elinde Kanas silahlari üzerinde gece görüs dürbünlü pkklilar var ve karsilarinda ellerinde G3 silahi, dürbünü yok, koruma yelegi olmayan, kafasinda bir bez parcasi asker var bu mu günümüz sartlarina uygun? Saldirilar nasil oluyor nasil karsilik veriliyor iki gündür cevap ariyorum milliyette bir kücük resim bulmustum kaybettin linki.
Iki dag arasinda bir demir köprü var anlatima göre o köprüyü gecen askerler ardindan köprü havaya ucuruluyor ve öndeki askerler her zaman oldugu gibi pusuya düsürülüyor
Simdi biz yapilan hatalari tartisirsa askeri kücümsüyormu oluyoruz? Eger ben "G3 silahi dagda tasta terör savasi icin uygun degildir bu yanlistir"  dedigimde  bu askeri kücümsemekmi? Eger cogu sehitlerimiz Er'se daha 3-4 aylik askerse üzerlerinde kursun gecirmez yelek yoksa kafalarinda celik giyeceklerine bez parcalari takiliyorsa  ve ben bu yanlis dersem bumu kücümsemek?

Gazetelerde hep ayni yazilar 
Su kadar askerimiz sehit edildi,
bir gün sonra  Agliyan anne babalar esler
3. Gün öcümüz alindi su kadar terörist öldürüldü  ve ibo calsin millet oynasin

NEDEN nasil saldiri oldu, nerede hata yapildi bu saldiri bir daha nasil engellenir tartismalari hic bir yerde bulunmuyor?

"Türk askerinin elinde G3 var tamam doğrudur. Ama sanmayınki bunun geliştirmesi düşünülmüyor. Onun yerini alcak silah hazırlıkları var ordunun içinde hiç merak etme. Bunu senden benden çok önce değerli komutanlarımız düşündü bu 3."
hala mi düsünülüyor? daha bu silahlarin kaldirilip yerlerine G36 yada G416 getirilmesi icin ne kadar can kaybi gerek?
Bak kandaş üzüntünü anlıyorum ama ordaki askerler g-3 değil hk -33 kullanıyordu silahlar avrupa birliğinin isteği üzerine hani yalaka varya başımızda her dediklerini yapmak zorundayız ya 5,56 kalibrelik silahlar hk-33 ler kullanılıyo senin hangi silahlarla eğitim aldığını bilmem ama o dağlarda ben sırtımda 50 kilo çantayla yürüdüm.Sırf ihtiyacım olan malzemeler yani yiyecek içecek,bide üstüme 11 kg yeleği koy 60-61 kg civarı bu 3,4 km sonra ne oluyo sen biliyomusun biz şaşal sularımızı atıyoduk sen kolay sanıyorsun heralde dağda yürümeyi.O yelekle sadece nizamiye nöbeti tutulur.Ayrıca benim silahımın üzerinde gece görüşü vardı.Gece görüş gözlükleride en az her mangada 1 veya 2 adet bulunurdu.Bu kadar karamsar olma kandaşım lütfen bu konularda yorum yapma.Ben geleli 3 ay oldu yüksekovadan herşeyi az çok ben yaşadım ben gördüm hiç birşey dışardan göründüğü gibi değil, okadar kolay değil.

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

• Türkçü-Turancı
 NE OLUR KAYIP ASKERLERİMİZİ UNUTMAYALIM
ONLAR İÇİN DAHA ZOR BİDURUM
NE YAPARLAR, NASILLAR O PİSLİKLERİN ELİDE?

Kayıp Askerler

Kayıp askerlerin ilk fotoğrafları
Terör örgütü yanlısı yayınlarıyla tanınan Fırat Haber Ajansının sitesinde Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki çatışma sonrası kaybolduğu bildirilen 8 askerin fotoğrafları yayınlandı.

Site, askerlerin 20 ayrı fotoğrafına yer verdi. Fotoğraflarda PKK'nın elinde bulunduğu öne sürülen erlerin, toplu halde çay içerken, sohbet ederken görüntüleri yer aldı.
Bu arada akşam saatleri itibariyle PKK'nın da aynı resimleri kendi sitesinde yayınladığı görüldü.

Daha fazla bilgi sahibi olanlar konu hakkında yazar ve bilgi verirse memnun oluruz.

Çevrimdışı GoNCaKaTuN

• Türkçü-Turancı
  • **
Umarım Askerlerimiz en kısa zaman da vatan topraklarına getirilir ...

TTK.

Çevrimdışı tankuty

• Türkçü-Turancı
  • **
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
onlar bilmiyorlar ki patlattıkları her bomba, attıkları her kurşun, döktükleri her bir damla Türk kanı bizi; biz Laik Türkiye sevdalılarını birbirimize birkez daha sımsıkıca bağlıyor kenetliyor. daha geçenlerde kimilerinin deyimiyle gavur İzmirde. yurtseverler içinse güzel Laik İzmirde Cumhuriyet mitinginin gerçekleşmesinden bir gün önce patlayan bomba . ya sonrası, İzmir meydanı, kordon tıklım tıklım gelincikler içiçe girmiş selamlıyor doğan güneşi. o güneş ki 19 mayıs 1919 da Samsunda doğmuş ve birdaha hiç kaybolmamış onlar bilmiyorlar ki, nereden bilsinler. biz onlar gibi parayla bağlanmadık ki onların yeşil dolarları var, siyah petrolleri, samandan yapılmış hisse senetleri. bizlerse yüreğimizde vatan aşkı, ahde vefa ve saf temiz imanla bağlıyız birbirimize

"Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı MERAL

• Yeni Üye
  • *
Şanlı bir geçmişi olan TÜRK milleti, ruhsuz,milliyetsiz, şerefsiz vs. politikalar yüzünden ne hallere geldi. Üzülmemek  elde değil.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE