Gönderen Konu: BİZİ KİMLER YÖNETİYOR???  (Okunma sayısı 3825 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
BİZİ KİMLER YÖNETİYOR???
« : 10 Kasım 2007 »
 

 

Talabani’den Tayyip ailesine

Sınırötesi harekâtı önleme rüşveti

 
ÖZETLER

 

* 350 dönümlük arazi üzerinde kurulacak Kürdistan Yurtseverler Birliği Karargâhı ve Müzesi inşaatının ihalesi, Mart 2007’de Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın genel müdürlüğünü yaptığı Çalık Holding’e verildi.

 

* Böylece Tayyip Erdoğan, ABD’nin Kuzey Irak’taki Kukla Devlet planına damadı üzerinden şahsi çıkar sağlanarak da bağlandı. Bilindiği gibi, Tayyip Erdoğan, daha önce ABD hükümeti tarafından Büyük Orta Doğu Projesi (BOP) Eşbaşkanlığına atanarak bu planın hizmetine koşulmuştu.

 

* Sınırötesi harekât, bilindiği gibi Genelkurmay Başkanımız Org. Yaşar Büyükanıt tarafından 12 Nisan’dan beri gündeme getirilmektedir. Ancak Erdoğan her seferinde önleme görevini yerine getirmiştir.

 

* Hatta Tayyip Erdoğan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı psikolojik harekât görevi yürütmektedir. 12 Haziran’da sınırötesi harekat için “Türkiye’deki 5 bin teröristle mücadele bitti mi ki, Kuzey Irak’taki 500 kişiyle uğraşma safahatine gidilecek” demişti. Bu sözden iki ay önce damat Berat Albayrak, Talabani’nin karargahının ve sarayının inşaatı işini üstlendi.

 

* Erdoğan ailesine bu ihale, Kuzey Irak’taki Kukla Devleti koruması ve Irak’ı bölme harekatına hizmet etmesi için verildi.

 

* İşin bağlanma süreci şöyle gelişti:

 

- Çalık Holding’in Genel Müdürü Berat Albayrak, Şeyh Makdum’un aracısı ile Mart 2007’de İstanbul’da görüştü ve işi aldı.

 

- Çalık Holding heyeti,  4-9 Nisan 2007 tarihleri arasında Süleymaniye’de Talabani’nin Nokan Şirketler Grubu ile görüştü. Böylece 350 dönümlük arazi üzerinde kurulacak Talabani’nin Kürdistan Yurtseverler Birliği Karargâhı ve Müzesi işini, Tayyip Erdoğan’ın Damadı Berat Albayrak’ın genel müdürlüğünü yaptığı Çalık Holding üstlendi.

 

  -  İşi kotaran Dubai’nin ünlü şeyhi Makdum, Tayyip Erdoğan ile sıkı fıkı ilişki içinde.

Şimdi Tayyip Erdoğan’a soruyoruz:

1- Damadınızın şirketi Talabani karargahının inşaat işini ne karşılığında aldı?

2-Çalık Enerji, Shell’le ortaklık fırsatını ne karşılığında buldu?

3- Türk Silahlı Kuvvetleri defalarca sınırötesi operasyonu gündeme getirdiği halde her seferinde önlemek için elinizden geleni yaptınız. Son Bakanlar Kurulu toplantısında da gündeme almadınız. Son olarak da “Terörle yaşamaya alışalım” diye açıklama yaptınız. Bu tavrınızın damadınızın aldığı ihalelerle bir ilişkisi var mıdır?

4- 2007’nin son aylarında Kerkük’te referandum var. Bu referandumda kimin tarafındasınız? Türkiye ve Türkmenlerin mi yoksa Büyük Ortadoğu Projesi’nin eşbaşkanlığını yürüttüğünüz ABD ile birlikte işler yaptığınız Barzani ve Talabani’nin mi?
 
Evet arkadaşlar metrekare metrekare, parsel parsel satılıyoruz. Yöneticilerin şahsi çıkarları, Devletin ali menfaatlerinin üzerinde;  Niye sınır ötesi harekat yapmadığımız alenen belli değilmi. 

Çevrimdışı ULUTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: BİZİ KİMLER YÖNETİYOR???
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2007 »
Ne devlet çıkarları mı Ne milletin mefaati mi Ne terör mü Ne yabancıya satış mı Ne dış türkler mi Ne üniter yapı mı Ne ABD ve AB boyundurugu mu .Evet kardeşlerim az önce belirttiklerim tayyip efendi ve tayfasını hiç ilgilendirmemektedir çünkü buadamlar tüccar zihniyetlidir ama devlet ticarethane değildir ve tüccar zihniyetiyle yönetilen devletin hali işte budur sonuçta çeşitli karanlık ilişkileri sayesinde bizi yönetenleri de yönetenler vardır zaten en büyük sorunumuzda budur çünkü Türkiye ankaradan yönetilmemektedir anlayan anlamıştır.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: BİZİ KİMLER YÖNETİYOR???
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2007 »
Bilindigi gibi,bizi yönetenleride,yönetenler var,yani bir nevi,vekaleten yönetiliyoruz,ülkemizde,yüzde 80in üstünde,bati karsitligi,olmasina ragmen,bu iktidara yansimamaktadir,inanilacak gibi degil ama maalesef bu böyledir,iktidarla millet,tam zit kutuplardadir,milletin kara dedigine,iktidar ak demektedir,bunun böyle devam edecegini saniyorsalar,yaniliyorlar,sira biz Türk irkcilarinada gelecek,istiklal mahkemelerini,bu sefer,meclisin icinde kuracagiz.Türk irki sagolsun
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı kürşad66

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 20
Ynt: BİZİ KİMLER YÖNETİYOR???
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2007 »
Bizi kimler mi yönetiyor?

1-kral apo (vahabi kültürü temsilcisi) nasılsa huzura da vardık.
2-hikmetyar mı? (önünde diz de çöktük)
3-talabani !..
4-barzani mi?
5-usama bin laden !...
6-yasin el kadı !..(paramız kadar kefiliz nasıl olsa)
7-fetoş

daha niceleri ben sayamadım
Herkes bizi yönetmeye talip, Peki biz kendi kendimizi ne zaman yöneteceğiz !...