Gönderen Konu: Ermeniler Azeri Türk askeri şehit etti  (Okunma sayısı 3662 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteris8

  • Ziyaretçi
Azeri-Ermeni cephe hattında Ermenistan’a bağlı güçlerin ateşkes ihlali sonucu İsmail Ağamemmedov adlı 19 yaşındaki Azeri Türk askeri şehit edildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Azeri-Ermeni cephe hattında sadece 2007 yılında ateşkes ihlalleri sonucu şehit edilen Azeri asker sayısı 17’ye çıktı.


Ermeniler ateşkesi yine ihlal etti
Cephe hattında ateş açan Ermenistan güçleri, 1 Azerbaycan askerini şehit etti.Önemli bölümü Azerbaycan’ın Ermeni işgali altındaki toprakları üzerinde bulunan Azeri-Ermeni cephe hattında Ermenistan’a bağlı güçlerin ateşkes ihlalinde bir Azeri Türk askeri şehit edildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 19 yaşındaki er İsmail Ağamemmedov, önceki akşam saatlerinde Terter bölgesi Çaylı köyü yakınlarındaki Ermenistan’a bağlı silahlı güçler tarafından aynı bölgede bulunan Azeri güçlerine otomatik silahlarla ateş açılması sonucu şehit oldu. Bakanlık açıklamasında, Ermenistan’a bağlı silahlı güçlerin önceki akşamdan dün sabah saatlerine kadar Hocavend bölgesi Kuropatkino köyü ile Fuzuli bölgesi Garahanbeyli köyü yakınlarında da belirli aralıklarla ateşkes ihlalinde bulundukları kaydedildi. Ateşkes ihlallerinin karşı ateş açılarak sona erdirildiği bildirilen açıklamada, Fuzuli bölgesindeki ihlale karşı ateş açılması sırasında bir Ermeni askerinin de öldüğü ifade edildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı verilerine göre, Azeri-Ermeni cephe hattında sadece 2007 yılındaki ateşkes ihlalleri sırasında 17 Azeri askeri şehit edildi.



Mekanın Tanrı Dağı olsun şehidim.Bire-bin alacağımız günleri dört gözle bekliyoruz. Ruhun şad olsun.

YAŞASIN BÜTOV AZERBEYCAN!

Çevrimdışı GencKurT

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 51
  • ÖTükeNin GenÇ Kurdu
    • Türk Otağı
Ynt: Ermeniler Azeri Türk askeri şehit etti
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2008 »
Gün gelir devran döner .....

Bunun hesabı sorulacak ! Aynı Asalaya yapıldığı gibi olacak . Türk usulü ölecek hepsi Kafası boynundan ayrılacak !

Hatırlatırım  Agop agopyan adlı Asalanın kurucusunu ;) !
Türk Irkı Sağolsun

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: Ermeniler Azeri Türk askeri şehit etti
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2008 »
Bazı ırklar varki  sürekli oyuncak olup kendilerini kullandırmışlar,ermenilerde bunlardan biri,akıllanmamışlar ki devam ediyorlar.ABD'nin bu bölgede amacı ve çıkarları varve bunun doğrultusunda en kolay piyonda ermeniler.Arkalarına ermeni diasporasınıda alarak hızlı bir şekilde silahlanıyorlar,yakın bir gelecekte Azerbaycan ile silahlı çatışma olsılığı fazla,işte bu konumda Türkiye'nin  bu hükümet ile ne yapacığı önemli.Azerbaycan'a askeri yardımmı yaparız yoksa ermenilere nota mı veririz.

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Ermeniler Azeri Türk askeri şehit etti
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2008 »
Âzerî birlikleri karşı saldırıda bulunmamışlar mı?

Öbür yandan, şehidimizin mekânı cennet olsun.

Çevrimdışı ULUTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: Ermeniler Azeri Türk askeri şehit etti
« Yanıtla #4 : 29 Ocak 2008 »
O sırada azeri askerleri ne yapıyormuş elleri armutmu topluyormuş ulan adam zaten ihlal etmiş kendini koruma hakkın var ne duruyorsun ben zaten bu azerileri hiç anlamıyorum durmadan diyorlarki karabağı geri vemelidirler yoksa şavaşırız alırız öyleyse şimdiden hazırlıklara başlayın çünkü ermeniler orayı asla size vermeyecektir zaten dünya kamuoyundan birşey beklemeyin çünkü umurlarında bile değil üzgünüm ama Türkiyedeki satın alınmış yöneticilerdende bir şey hiç beklemesinler çünkü umurlarında değil ancak genelkurmay insiyatifi ele elırsa orası başka zaten 1991 de işgal zamanında yardım etmemiz gerekiyordu ama ABD uşağı hükümet ve korkak demirel sayesinde ezilmelerine seyirci kaldık bizimde kusurumuz büyük.