Gönderen Konu: Ölen teröristlere saygı duruşunda bulundular!  (Okunma sayısı 7737 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Akhal Teke

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 68
Hem de Şanlıurfa'mızda, hem de milletvekili katılımıyla..

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Şanlıurfa İl Örgütü Olağanüstü Kongresi başladı.


Şehitlik Çamlık aile çay bahçesinde yapılan kongreye DTP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sarıkaya, DTP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, DTP Parti Meclisi üyeleri Vakkas Dalkılıç, Şükrü Binici, terörist başı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, delegeler ile çok sayıda partili katıldı. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı kongrede partililer ve delegeler salonu üst aramaları yapıldıktan sonra alındı.

Divan Başkanlığını DTP Parti Meclis üyesi Vakkas Dalkılıç'ın yaptığı kongrede İstiklal Marşı okunmadı, ölen teröristler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu sırasında salondaki kalabalık zafer işareti yaparken saygı duruşu sonunda kadınlar zılgıt çaldı.

Kürtçe konuştuğu için hakkında fezleke hazırlanan DTP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, partilileri Kürtçe selamladıktan sonra Türkçe yaptığı konuşmada 'yerel seçimlerde Diyarbakır'ı istiyorum' diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okudu.

Önümüzdeki yerel seçimlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini kazanmak için parti teşkilatına talimat verdiği öne sürülen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okuyan DTP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Binici, görevden alınan Sur Belediye Başkanlığı için seçime gidilmesini istedi.
İbrahim Binici, Eğer ki, yerel seçimlere 1 yıldan az zaman varsa belediye başkanı olmayan bir belediyede seçime gidilmez ama 1 yıldan fazla zaman varsa seçime gidilir. Tayyip Erdoğan ve ekibi işte Diyarbakır. işte Sur Belediyesi cesaretin varsa bu gün Sur Belediyesi'nde seçime gidelim. Bu halk kardeşlerini bombalayanları unutmaz. Bu halk artık bir teneke yağa bir torba kömüre kanmayacak. Halk seni elinin tersiyle itecek. Bu halk kardeşlerini bombalayanları istemez" şeklinde konuştu.

İHA

ALINTIDIR.
Türkler, Türkçülük ile güçlenecek, kurtulacak, ilerleyecek, yükselecektir.  -Hüseyin Nihal Atsız-

Çevrimdışı Akhal Teke

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 68
Ynt: Ölen teröristlere saygı duruşunda bulundular!
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2008 »
Beyler ,bayanlar artık bizimde karşı bir güç olarak bunlara bir güç göstermemiz gerekmiyor mu ? Zamanı gelmedi mi ?...
Bi eylem bi miting bi şeylerin vakti bence çoktan geldi...Otağdaki yönetici ağabeylerim ilgilenirlerse iyi olur.
Türkler, Türkçülük ile güçlenecek, kurtulacak, ilerleyecek, yükselecektir.  -Hüseyin Nihal Atsız-

Çevrimdışı brakisefal

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 188
    • http://www.vatankirim.net/
Ynt: Ölen teröristlere saygı duruşunda bulundular!
« Yanıtla #2 : 02 Şubat 2008 »
dtp'yi kapatmaya engel olan, bu ilkel kabile topluluğunu topraklarımızda barındırmamıza sebep olan şey her ne ise ben hepsinden nefret ediyorum.

demokrasi mi ? insan hakları mı ? çeşitlilik mi ? nedir bunun ismi ? bir açıklasınlar.


k.rt hayvanları ağlıyorlar. Geçenlerde Türkiye Komünist Partisi midir nedir bir afiş asmış "Bombalamayı durdurun" diye. İçim sızladı inanın. O afişi gördükten sonra ben de çeşitli uzuvlarımla birlikte her ölen teröriste saygı duruşunda bulunuyorum.Zavallı ezik hilkat garibeleri.

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: Ölen teröristlere saygı duruşunda bulundular!
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2008 »
Düsmaninizda olsa Mert olmali. Bu Dtp liler acikca Düsmanliklarini gösterip,isimize gelmesede,ne istediklerini,ne icin Daglara ciktiklarini söylüyorlar en azindan.Mücadelelerini Kurtulus savasi sayip,Ölenlerinide sehit sayiyorlar.Ona görede davraniyorlar.

Kürtlerin büyük cogunlugu pkk li.pkk ya Maddi yardimda bulunuyorlar,Eleman olarak katiliyorlar,istihbarat yapiyorlar vesaire.Ama Bircogu Türkü görünce,kardeslikten,Türkiye sevgisinden,Müslümanliktan bahsediyorlar.Böyleleri Düsmanin Namerdi yani en tehlikelisidirler.ikiyüzlüdürler.Devletin bircok kademesinde calismaktalr,Bakan Basbakan olanlari bile oldu.

Bu durumlari, bilip bilmezlikten,görüp gelmezlikten gelip,Türk-Kürt kardestir slogani atan Türk Asilli yönetici ve Komutanlarda Düzgün Kisiler degiller bence.

Türkiye Türklerindir



Çevrimdışı Akhal Teke

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 68
Ynt: Ölen teröristlere saygı duruşunda bulundular!
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2008 »
Ben bu durumu halklar arası soğuk savaş olarak nitelendiriyorum çünkü onlarda bu ülke toprakları üstünde doğduğu için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı sayılıyorlar aynı anayasadan yararlanıyoruz hukuk önünde ikimizde eşitiz onlarla aynı toprağı paylaşmak zorunda bırakılıyoruz.

Lakin buna karşılık onlar biz bölücüyüz diyince elimizde bir kanıt olmadığı sürece saldırırsak biz "haksız" duruma düşüyoruz ki bildiğim kadarıyla artık elinizde kanıt olsa bile haksız duruma düşüyorsunuz[Yeni anayasa taslağına göre Türklüğü aşşalarsanız ceza almıyorsunuz !."Türk milleti"'ni aşşağılarsanız ceza alıyorsunuz !].

Benimde şöyle bir önerim olacak bilmiyorum ne kadar onaylarsınız andalarım ama şöyle ki ; Türkleri ve Kürtleri birer madde olarak düşünün...Bunlar eninde sonunda bir reaktör aracığılıyla çarpışıcak,kaynaşıcak ve baskın olan ortadan zaferle çıkıcakdır...İşte bizim de bu durumda olayları hızlandırmamaız lazım.Kominstler,Kürtler nasıl provakasyon yapıyorlar toplumun tepkisi çekiyorlar bizimde çekmemiz lazım...

Örneğin: Gazetede şöyle bir haber okumuştum ; Bursa'da bir vatandaşlar (sanırım ülkücü bir grup) Mardinli bir ekmekcinin fırınını basıp hem ekmekleri almışlar hemde dükkana zarar vermişler...
Türkler, Türkçülük ile güçlenecek, kurtulacak, ilerleyecek, yükselecektir.  -Hüseyin Nihal Atsız-

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Ölen teröristlere saygı duruşunda bulundular!
« Yanıtla #5 : 03 Şubat 2008 »
Türkiye'de böyle bir iç savaşın çıkması, Batılı dış mihrakların en çok istediği şeylerden biridir. Böyle bir çatışmanın en çok kendilerine yarayacağını düşünüyorlar ki gizliden gizliden bunu kışkırtıp duruyorlar. Ancak, k.rt adlı bu ilkel yaratık topluluğu ile ULU TÜRK MİLLETİ'nin çarpışması kaçınılmaz gözükmektedir. Bizim için önemli olan, bu çarpışmadan ULU TÜRK MİLLETİ'nin olabildiğince en az zararla çıkması ve k.rt adlı gürûhun bu ülkeden defedilmesidir. Bu gerçekleştiği zaman elbet Batı'nın kirli planları da bir bir elinde patlayacaktır. Bkz. 1915 Ermeni Olayları ve 1923 Türk-Rum Tehciri. Bu ikisi sâyesinde içimizdeki Ermeni ve Rum gruplardan kurtulduk (gerçi sırf Hristiyanlar diye Hristiyan Türkleri de yolladık; keşke bu yanlışa gidilmeseymiş). Ermeniler ve Rumlar bugün bile hâlâ dışarıda ülkemizin başını ağrıtıyorlar, ancak en azından ülke içinde bir sorun çıkartmıyorlar, çıkaramıyorlar, çünkü ikisinin toplamı 100 bin kişi bile etmiyor. k.rtlerden de benzer biçimde kurtulursak artık yalnızca ülke dışında başımızı ağrıtmaya devâm edeceklerdir; içimizde huzur hâkim olacaktır.

Çevrimdışı ALp TeKiN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 52
Ynt: Ölen teröristlere saygı duruşunda bulundular!
« Yanıtla #6 : 03 Şubat 2008 »
Bu şerefsiz kıroların hakkındaki fezlekede meclisden dönmüş hemde sebebe bakın.RTE ve kabilesinin imzası yok diye aslında fezlekede imza varmış fakat RTE nin müsteşarınınmış.Bu nedenle fezleke ikinci bir imza için meclise geri dönmüş.Bu durumada MHP liler büyük tepki göstermiş haber böyle.Fakat birde diğer açıdan inceleyelim.Bu Müsteşar olan adamın kanunlardan haberi yokmu yoksa birileri uyutulmakmı isteniyor.Bence vakit kazanıp kapatılması engelleniyor.Diğer bir yönden Bahçeli bey buna tepki gösteriyor madem neden hala AKP uşaklığı ve ümmetçi bir politika izliyor yoksa odamı bu işlerin bir ortağı.Şerefsizlerden bir ses yok yoksa onlardamı biliyor kendilerine dokunulmayacağını.Verilmiş sözler var belli.Bu Şerefsizlerin yaptığı kırkı geçti.Arkadaşlar iş işden geçmeden birşeyler yapmak lazım.
TTK
Gönülleri birleşenler ölse de bir gün
Gök kubbede kalacaktır seslerinden ün.

Gönülleri birleşenler! Selam sizlere!
Uzaklarda dertleşenler! Selam sizlere!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Ölen teröristlere saygı duruşunda bulundular!
« Yanıtla #7 : 04 Şubat 2008 »
 Serefsiz irkin mensubu it kürtleri genel itlafa tabii tutmak,pek gercekci degil,bunun yerine,zorunlu tehcir uygulanabilir,ya terkedecekler,yada sonuclarina katlanacaklar,Türkiye Türklerindir,Türk olmayanlar,ülkeyi terketsin,aramiza kan davasi,girdikten sonra,itaat etsenizde,Milletimizin gözünde,köpek kadar degerinizin olmadigini idrak edip,kendinize siginacak bir magara arayin,bu ülkede,ite ekmek var,kürte su yok,TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı bozkurtlar03

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 44
Ynt: Ölen teröristlere saygı duruşunda bulundular!
« Yanıtla #8 : 05 Şubat 2008 »
Arap ile Ermeniden DEN KIRMA
BABASINI SAKIN SORMA
KONUŞMASI SANKİ KUSMA
BİR PİSLİKSİN ŞEREFSİZ kürt..

SALYA, SÜMÜK, KILDAN CİSMİ
AŞAĞILIK kürt dür İSMİ
YA MİDE YA UÇKURDUR NEFSİ
BİR SÜLÜKSÜN ŞEREFSİZ kürt..

ATAN YOK Kİ SOYUN OLSUN
KÂH ÜMMETÇİ KÂH DA SOLSUN
ECNEBİYE YEDEK KOLSUN
BİR BELASIN ŞEREFSİZ kürt.
T.T.K

Çevrimdışı Altay-Turan

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 150
  • Last Seljuk
Ynt: Ölen teröristlere saygı duruşunda bulundular!
« Yanıtla #9 : 05 Şubat 2008 »
Türkiye'deki her etnik grup, kimi zaman kismen'de olsa, entegre olmusken, niçin bu Kürt'ler entegre olamiyor ve hep dislaniyorlar? Cevabi açik, hemen hepsi, tipki çingeneler gibi kara ve pis kokuyor. Türkiye'de yatilida okuyan kuzenim, yatakhanede bu yaratiklarin ikide bir pislik çikarttiklarini söyledi! Üstelik koku'dan yanlarindan geçilmiyormus.

Bunlar'in teni niçin hep bu kadar pis kokuyor, haberi olan varmi?
Swords shine, Wolves guide,
Our horses were our brothers.
We destroyed together legions of Rome
We invaded Anatolia, we called it home

Our Culture is nature,
Our Religion is Sky.