Gönderen Konu: Bir 3.dunya savasi teorisi  (Okunma sayısı 3658 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ARDA FAZIL

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 16
Bir 3.dunya savasi teorisi
« : 06 Şubat 2008 »
CIA Başkanı McConnell, Senato istihbarat komitesinde, ABD'ye yönelik tehditlere ilişkin yıllık değerlendirmesini yaptı. Komitede, terör örgütü PKK'nın, Irak'ın kuzeyindeki kamplarda yaklaşık olarak 3 bin, 3 bin 500 üyesi bulunduğunu belirten McConnell, Türkiye içinde de 1000 ila 2000 arasında terör örgütü PKK mensubu bulunduğunu kaydetti. McConnell, İran ve Suriye'de de birkaç yüz PKK'lının bulunduğuna işaret ederek, amaçlarının, “büyük Kürdistan'ı kurmak” olduğunu ifade etti.

PKK'nın beş yıllık bir aradan sonra, büyük çaplı şiddet eylemlerine 2004 yılında yeniden başladığını anlatan McConnell, “PKK daha önce ABD çıkarlarını hedef almamış olsa da Türkiye ve Irak'taki Amerikan çıkarlarına yönelik, karşılık verici saldırılar düzenlenmesi riski büyüyebilir” ifadesini kullandı.




Simdi arkadaslar okudugnuz gibi bu haber ABD nin pkk yi karsisina aldignin resmiyetidir dunyaya. Herkesin de bildigi gibi PKK denilen maymun karmasi orgut dunya tarafindan masa altindan desteklendi hep ozelikle abd. Simdi ise bole bir aciklama ile karsimiza cikiyor. Benim dusuncelerime gore bunlar PKK yi ordan silicekler ama diyecekler ki sana burayida veririz bana iran saldirisinda us ol diyecek. Boylece savasin temelleri guzelce atilmis olacak. Tayyipte laik kesimin gozune iste bole girerim diyerek kendini gostermeye calisacak. ORGENARALIMIZIN BOYLE BIR OYUNU YIYECEGNI SANMIYORUM fakat cok akillica davranmak lazim



ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Bir 3.dunya savasi teorisi
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2008 »
ABD yıllar önce PKK'yı terör örgütü olarak tanıdığını açıklamıştı. Ama PKK'yı maddî-mânevî desteklemekten hiçbir zaman vazgeçmedi. Bundan sonra da kolay kolay vazgeçebileceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı istemihan

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 14
Ynt: Bir 3.dunya savasi teorisi
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2008 »
Amerika sözde huzur getirmek için ıraka saldırdı hedefi 2-3 yıl içinde ülkeye hakim olmak ve 3 e bölmekti resmi haritada bölemedi ama yönetim olarak istediğine kısmen ulaştı fakat kuzey ırakta 2 güç var barzani talabani , Talabani cumhurbaşkanı fakat yaşlı aynı zamanda hasta olabilir barzani kuzeyin ırağın hakimi sanıyor kendini peki talabani öldüğünde kuzeydende petrol çıktığındave dünya piyasalarına sunulduğunda  bu 2 sürü ne yapacak amerika sadece 1 kişiyi muhattab alırım derse ne olur?

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: Bir 3.dunya savasi teorisi
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2008 »
Dün..Laden İçin Afganistan,Öbürkü Gün Saddam İçin Irak....Yarın tahmin ettiğiniz şahıs  için Türkiye...

Hepsi Amerika Nın Yetiştirdiği Piyonlar bunlar...Sonra Onları bahane ederek Dünya ya yön verebilecek değerleri elde ediyorlar...

Afganistan=Uyuşturucu
IRAK=Petrol
Türkiye=Yer Altı Zenginlikleri_İsrail in Kutsal Değerleri..


Bence Olay budur....

Önlem nasıl alacağız..Tek yol var Birlik Olmak..


Ama Şu sözü unutmayalım;
Türk Tanrı nın İzi ile Doğar..Vatanı İçin Yaşar....Şerefi İçin Ölür!!

TTK.