Gönderen Konu: Kosova'nın Bağımsızlığı Hakkında....  (Okunma sayısı 10099 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ALperen Sencer

• Türkçü-Turancı
  • **
  • Büyük Turan İmparatorluğu
Ynt: Kosova'nın Bağımsızlığı Hakkında....
« Yanıtla #10 : 20 Şubat 2008 »
Birde iyi yanından bakalım.Mesela,ellerinde birde Türk bayrakları vardı.Yinede şahsi görüş olarak,Kosova'nın bağımsızlığını destekliyorum.Hem KKTC sorunu için emsal olur.
Hiç Kimse Kardeşimiz Değildir.Sadece Zamanında Sizlerin Çıkarınız İçin Yaptığınız Geçici Dostuzdur.Yalnız Ben Atalarımdan Düşkün Milletlere Yardım Etmeyi Öğrendim.Her Ne Kadar İyilik Yapıp Karşılığında Sırtımızdan Hançerlensekde.Benim Atalarım ''İyilik Yap,Denize At''dedi. Onların Bu davranışını ve Bu sözünü Reddetmek,Atalarımı Ve Cihana Nam Salan Osmanlıyı Reddetmek demektir.

ilteris7

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 20 Şubat 2008 »
Birde iyi yanından bakalım.Mesela,ellerinde birde Türk bayrakları vardı.Yinede şahsi görüş olarak,Kosova'nın bağımsızlığını destekliyorum.Hem KKTC sorunu için emsal olur.

Dikkat edinde Kuzey Irak'taki şempanzelere de emsal olmasın.

Amerika, A.B ve İsrail bunu Kuzey Irak'ta da bağımsız bir sıçan cumhuriyeti için kullanacaklardır.

TTK

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #12 : 21 Şubat 2008 »
Kosova'nın davası eski dava.
Sanırım Kosova'daki Kosova ve Sancak Türklerini unuttunuz.
Sanırım çoğu kişi  pire yüzüne yorganı yakıyor. Kosova Türkleri Türkiye'den Türk kültür merkezi istiyor.Ve kendilerine sahip çıkılmasını istiyor.Zaten Kosova Türkleri siyasete bulaşmıyorlar.Sadece Benliklerini Yaşatmaya Çalışıyor.Yinede Kosova'nın Özgürlüğe Kavuşması Soydaşlarımızı memnun etmişse,tebrik ederim.
Çünkü artık Kosova onlara Göre Türkiye'nin bir ili gibi.
Ben sadece Soydaşlarımız için sevindim Bağımsızlıklarına.
Hiç Kimse Kardeşimiz Değildir.Sadece Zamanında Sizlerin Çıkarınız İçin Yaptığınız Geçici Dostuzdur.Yalnız Ben Atalarımdan Düşkün Milletlere Yardım Etmeyi Öğrendim.Her Ne Kadar İyilik Yapıp Karşılığında Sırtımızdan Hançerlensekde.Benim Atalarım ''İyilik Yap,Denize At''dedi. Onların Bu davranışını ve Bu sözünü Reddetmek,Atalarımı Ve Cihana Nam Salan Osmanlıyı Reddetmek demektir.

ilteris7

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 21 Şubat 2008 »
Kosova'nın davası eski dava.
Sanırım Kosova'daki Kosova ve Sancak Türklerini unuttunuz.
Sanırım çoğu kişi  pire yüzüne yorganı yakıyor. Kosova Türkleri Türkiye'den Türk kültür merkezi istiyor.Ve kendilerine sahip çıkılmasını istiyor.Zaten Kosova Türkleri siyasete bulaşmıyorlar.Sadece Benliklerini Yaşatmaya Çalışıyor.Yinede Kosova'nın Özgürlüğe Kavuşması Soydaşlarımızı memnun etmişse,tebrik ederim.
Çünkü artık Kosova onlara Göre Türkiye'nin bir ili gibi.
Ben sadece Soydaşlarımız için sevindim Bağımsızlıklarına.

Kosova'nın bağımsızlığına Kosova'daki Türklerden çok UÇK'lı Arnavut teröristler sevindi. Yeni dönemde Türklere eski haklarının verileceği muhtemel değildir.

ilteris9

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 21 Şubat 2008 »
Tam tersine, Türklerin üzerindeki baskı daha da artabilir.

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #15 : 21 Şubat 2008 »
Peki Kosova'nın sahibi sadece arnavutlarmı olacak ki.Demokrasiyi bekleyip göreceğiz.Yinede şunu diyorum,Sırbistan, Kosova cumhuriyetindeki sırpları galeyana getirecek.Arnavutluk,Kosova'daki Arnavutları galeyana getirecek.Yine olan bizim mazlum milletimize olacak.Balkanlardaki son savaşda olduğu gibi yine Türk Milleti en büyük zararı görecek.
1.Dünya Savaşının Çıkmasına Neden olan bölge,bu sefer 3.Dünya savaşının Çıkmasına neden olabilir.
Yada en azından bence 92 Bosna savaşında olduğu gibi,sırplar ortalığı karısdırıp,bir savaş çıkaracakdır.
Bekleyip göreceğiz.

ilteris12

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 21 Şubat 2008 »
Türkiye dış politikasi tam bir karmaşa içerisinde. Amerika'ya uşaklık uğruna saçmalıklar dizinine bir mısra daha eklendi. Kıbrıs tanınmadan, Kosova'yı tanımakta ne oluyor?

Basiretsiz ''İlmi siyasetçiler'' yüzünden, kişiliksiz politikaların kurbanı oluyoruz.

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #17 : 21 Şubat 2008 »
Türkiye dış politikasi tam bir karmaşa içerisinde. Amerika'ya uşaklık uğruna saçmalıklar dizinine bir mısra daha eklendi. Kıbrıs tanınmadan, Kosova'yı tanımakta ne oluyor?

Basiretsiz ''İlmi siyasetçiler'' yüzünden, kişiliksiz politikaların kurbanı oluyoruz.

Soydaş Turanlım,Ben gerçekden Türk siyasetçilerinden ümidimi kestim.

ilteris6

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 21 Şubat 2008 »
Kosova'nın bağımsızlığı Türkler'in yararına değil zararınadır.Polyannacılığa gerek yok.Türk'ün lehine bir şey çıkmaz bu işten..

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #19 : 21 Şubat 2008 »
Kosova'nın bağımsızlığı Türkler'in yararına değil zararınadır.Polyannacılığa gerek yok.Türk'ün lehine bir şey çıkmaz bu işten..

Umarım lehimize birşeyler çıkarda,hepimiz yanılırız.