Gönderen Konu: BUNUN ADI SEREFSIZLIK  (Okunma sayısı 12577 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteris6

  • Ziyaretçi
Ynt: BUNUN ADI SEREFSIZLIK
« Yanıtla #20 : 07 Mart 2008 »
Sayın Yalniz Kurt ;

Çoğu ifadenizde haklısınız ancak şamanizm Türkler'in dini değildir.Şamanizm,Türk Dininin sadece bir parçasıdır,bir öğesidir.
Türk Tarihi Bölümümüze değerli tarihçi Doçent Doktor Saadettin Gömeç'in Türk Dini ve Şamanizm ile ilgili bir makalesini ekledim.Köprüsünü de buradan veriyorum.Üşenmeden okumanızı tavsiye ederim.

TÜRK DİNİ VE ŞAMANİZM =  http://www.hunturk.net/forum/index.php?topic=3568.new#new

Çevrimdışı üygetaba

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 7
Ynt: BUNUN ADI SEREFSIZLIK
« Yanıtla #21 : 07 Mart 2008 »
Kısa ve öz :
Ben anlatamadım zeka özürlü olduğum için, peki siz okuduğunuzu neden anlamıyorsunuz? Tekrar ediyorum ben islamcılık yapmıyorum. İlteriş6 kardeş tehdit ederek nereye varmak istiyorsunuz, bu yolla benim Türk varlığıma son verebilirmisiniz? Türkçülük sizin tekelinizde olan birşey mi? Lütfen sabrınız taşsın ve benim forum üyeliğime Otağ Sorumlusu ünvanınızla son veriniz. Karşılıklı yakışıksız ve üslupsuz atışmaya ne gerek var. Yalnız Kurt kardeş size söyleyecek sözüm yok, görünen o ki yazdıklarınız samimiyetinizin bir ifadesidir. Yalnız biraz insaflı olmanızı dilerim, Ahmet Yesevi'ye bakınız yeter.

Başarı dileklerimle, Alaş Orda!

ilteris6

  • Ziyaretçi
Ynt: BUNUN ADI SEREFSIZLIK
« Yanıtla #22 : 07 Mart 2008 »
üygetaba ;

61 yaşında olan bir insan ağır olur,oturaklı olur.Siz üye oldunuz ve olur olmaz Türklerin Yafes'ten geldiği saçmalığını yazdınız.Bu bir İbrani herzesidir ve Türk tarihini İslam dini ile başlatan cahillerin inandığı bir efsanedir.Bu da yetmezmiş gibi Sümerleri Türk yapıverdiniz.Sümerler'in Türk olduğu ispatlanmamıştır.Sümerler çok Tanrılı bir dine sahiptiler.Sapkın adetleri-gelenekleri vardı.Olsa olsa Asya kökenli bir kavim olabilirler.Şimdi de Otağ yönetimine ve buradaki diğer Türkçülere saygısızlık yapıyorsunuz.Adolf Hitler'in Yahudi olduğunu söylemeniz de ayrı bir komedidir.Yahu Alman Irkçısı öz be öz Cermen bir adamdır Hitler.Ne alakası var Yahudilikle?Yahudilerin anasını ağlatan bir adam Yahudi olabilir mi?Asıl bunu iddia etmek Yahudiliğe hizmettir.Çünkü dolaylı yoldan Yahudileri güçlü gösterip propagandasını yapıyorsunuz.İslamın kavimselliğini TÜRKÇÜ-TURANCI BİR OTAĞDA HARARETLE SAVUNMAK İSLAMCILIK DEĞİL DE NEDİR?

Otağdaki yönetici kandaşlarımızdan İlteriş7 andamın dediği bir laf vardı aklıma o geldi.''Atsız Ata'nın öğrencileri de bir garip oluyorlar''
Siz de bunu onaylar hareketlerde bulundunuz.Nejdet Sançar'dan Edebiyat,Atsız Ata'dan Türkleri öğrenmek güzel şeydir.Ancak siz hiç öğrenememişsiniz.

Üyeliğiniz İptal Edilmiştir!

TTK.

Çevrimdışı YABGU KAGAN

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • Savaşa Hazır!
Ynt: BUNUN ADI SEREFSIZLIK
« Yanıtla #23 : 07 Mart 2008 »
üygetaba Kandas,

Kuranin Türkcesini okudunuzmu bilmem.Kuran kendi indirilis sebebini söyle acikliyor:Biz Pis Arap Kavmini yola getirmek icin kurani indiriyoruz.Her Kavime Kendi peygamberlerini,kendi Dinlerini gönderdik.Her kavim Kendi dininden sorumlu tutulacaktir.

O Halde,
1)Ben Arapmiyim?    -degilim
2)Araplar gibi giyinip,Arapca konussam,Tanriyi kandirabilirmiyim?   -kandiramam
3)Kurandan sorumlumuyum(Kurana göre)?   -degilim
4)Tanri beni Türk yaratmis,isteseydi Arap yaratirmiydi? -yaratirdi
5)Türk isem,benim Dinim nedir?   -Samanizm
6)Peygamberim kimdir o halde?    -Kuranda adi Zülfükarneyn olarak geciyor.Inanc:Mete Han
 
Ayrica Hic bir Dine inancada düsman degilim.Ama,daha önce listelemeye calistigim Kavimlere düsmanim.Cünkü gerekcelerim var.

Siz bakmayiniz,Türk Milletinin Elhamdülüllah Müslümanim dedigine.Mahalle baskisindan,cevre baskisindan öyle görülüp,öyle gösterilmek istiyor.Arapca okudugu Duanin ne anlama geldigini bilmiyor,icinden duasini yine Türkce yapiyor.Arap dilindende Araptanda Nefret ediyor aslinda.Müslümanlik Kilicla dayatildigindan,Genlerinden,icgüdüsüyle hareket edip,Kuranin Türkcesini bile okumayi reddediyor.islami,Bes sart olarak dayattiklarindan,dayatilani iskencede olsa yapmaya caba sarfediyor.
Eski Inanci Samanizm ile Hayati,Kültürü yasayip Mutlu oluyor.

Konu Tabu olarak kaldigindan Türkiyede tartisilamiyor,konusulamiliyor.isin icinde,Siyaset var,cevre baskisi var,dislanma var,kovulma var,Linc var Ölüm var.

Türkcülük,Irkta,Dilde,Dinde,kültürde,Ahlakta ayni sekilde bulunmalidir bence.

Saygilarimla

 

Ben de senin gibi düşünüyorum Irkdaşım.Ben Arap mıyım ki Arabın değerlerine inanayım  :?
Türk insanı da aslında öz dinini yaşamaya devam ediyor.Ancak kökleşmiş tabuları yıkmak çok güç.Kurşun dökmeyi,ağaçlara bez bağlamayı,türbe ve mezar adetini daha islam adeti olarak görenler var ülkemizde.  :x