Gönderen Konu: k.rtler iyice sapıttı  (Okunma sayısı 5874 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Budun

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 27
Ynt: k.rtler iyice sapıttı
« Yanıtla #10 : 04 Mart 2008 »
Andalarım,

Sorunu çok net bir şekilde teşhis ediyoruz.Uygulamaya kalkınca önümüze engeller çıkıyor.Başbuğumuzun bize bıraktığı Bursa Nutku sanırım burada devriye giriyor.

Andalarım,devletimizin onuru ve şerefi ne yazık ki ümmetçi AKP tarafından bitirildi.AKP sadece devletin dışını değil resmen içinide çökertti.Kadrolaşma inanılmaz boyuta ulaştı.Ancak önceki dönemden ders çıkarılarak çok kişilikli(!) kişileri bir yere getirdiler.

Ben Sağlık Bakanlığına bağlı bir devlet memuruyum.Görev yaptığım hastanenin müdürü  olacak insanla konuşurken laf döndü dolaştı siyasete girdi.Adam mevkisini siyasetle kazanmış biri ve devletin imam kadrosundan hastane müdürlüğüne alınmış bir şahıs.Bu insan bozuntusuna ben kadrolaşmayla oraya geldiğini söylerken adamın verdiği cevap;"Kim iktidar olursa benim sitasi görüşüm odur.Beni bundan sonra kimse yerimden alamaz" diye bir cümle kullandı.AKP'nin atadığı hastane müdürü olan bir insan bu şahıs.BUrada yazdığım olay tartışılanların yanında ufacık bir sinek ama AKP'nin devleti çökertmeye ne kadar yeminli olduğunun bir göstergesi.

Kişiliksiz insanların yönettiği topluluklardan ne kadar uyanmış,devletinin hakkını koruyan bir halk bekleyebiliriz ki?
Hiç bir acımızı ne unuttuk nede yüreğimize gömdük.Kin yaptık ve kinimizin ateşiyle yüreğimizi kovurduk...

Çevrimdışı bozkurtlar03

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 44
Ynt: k.rtler iyice sapıttı
« Yanıtla #11 : 04 Mart 2008 »
Değerli ırkdaşlarım artık birleşme zamanı gelmiştir ülkücü-solcu diye ayırt etmeden birleşip bu maymun soyunu yok edelim bizler içimizde bölünüyoruz bu maymunlara yarıyor .

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: k.rtler iyice sapıttı
« Yanıtla #12 : 04 Mart 2008 »
Öyle olmaz kandas,ülkücü solcu ile,mecburiyetten sadece asker ocaginda birlesiriz,ideolojide akla,kara kadar farkliyiz,otagimiza,üye olmalari bile yasak,biz Türk irkcisiyiz,onlar Türkcülerin atesli düsmanlari,nasil olacak bu is? TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.