Gönderen Konu: Bu gaflet uykumuzdan uyanmalıyız  (Okunma sayısı 3847 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı atsizcerisi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 216
Bu gaflet uykumuzdan uyanmalıyız
« : 24 Mart 2006 »
 Türkiye Cumhuriyeti, günden güne daha kötü bir yere doğru gitmektedir.Bu vatanın yıllarca ekmeği yemiş, suyunu içmiş insanlar; ekmek yedikleri ele pislemek, suyunu içtiği dereye vebalı et atmak için birbirleri ile yarış içine girmişlerdir.
 
 Eğer hatırlarsanız, Ulu Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bize içerdeki ve dışardaki düşmanlara karşı dikkatli olmamız için bir çok uyarıda bulunmuştur. Günümüze baktığımız zaman onun bu durumu ne kadar önceden gördüğünü anlarız.
 
 Bizim vatan ettiğimiz Anadolu'yu elimizden alıp, bu toprak üzerinde yaşayan her Türk'ü ya da kendini Türk hisseden ve bu yüce milletin daha iyi yerlere gelmesi için mücadele eden herkesi öldürmek, ocağını söndürmek istiyen iç ve dış güçlere karşı artık bir bayrak altında toplanma vaktimiz gelmedi mi?
 
  Bin yıllık tarihimizdeki devletlere bakınınp övünürüz; ama asla onların nasıl yada neden yıkıldığına bakmayız. Gerçek şu ki bizim kazandığımız zaman bir olduğumuz, kaybettiğimiz zaman ise bir birimize düştüğümüz andır.
 
  Şu anda mevcut olan durum şudur: Sokaklarımız sanki İngiltere yada Amerika sokakları(daha doğrusu sömürge devlet sokakları) gibidir. Ülkemizde iktidar kavgaları koltuk sefaları sürüp gitmektedir. Ülkemizin batı kanadında yaşayanlar, doğu kanadını görmezden gelip, Doğu ve Güneydoğu illerimizde bu topraklar için toprağa düşünleri hatırlamamaktadır.Vatanı; uğruna canlar verdiğimiz vatanımızı; parsel parsel satmakta olanlara karşı sadece hafıflanmaktayız.
 
  Bunlar sadece benim gördüğüm şeylerin bir kısmı. Bu toprakların, dağların, ovaların sahipleri olan bizler arıtk üzerimizdeki ölü toprağını silkmeli bu gaflet uykumuzdan uyanmalı ve hep beraber bir yürek olup atalarımız yadiğarı olan bu toprakları düşmandan ve vatan hainlerinden bir an önce temizlemeliyiz.
 
 MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
ATSIZIN ÇERİSİ

KARTALBALKAN

  • Ziyaretçi
Bu gaflet uykumuzdan uyanmalıyız
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2006 »
SOYDAŞIM ATSIZCERİSİ SENİN İSMİNİN AÇILIMI GİBİ HEPİMİZ ATSIZ ATANIN ASKERLERİ OLMALIYIZ.DEĞİNDİĞİN NOKTALAR ÇOK GÜZEL VE İDRAK EDİLMESİ ŞART OLAN KONULAR.EVET TARİH BOYUNCA HEP DEVLETLER KURDUK HEP KURDUĞUMUZ DEVLETLERLE ÖVÜNDÜK AMA NEDEN YIKILDIKLARINIDA İYİ KAVRAMALIYIZ Kİ AYNI HATALARA BİZLER DÜŞMEYELİM.

DOĞUDA PKK YA KARŞI MÜCADELE VERİP ŞEHİT DÜŞEN ASKERLERİMİZ İÇİN ARTIK DİZİMİZİ DÖVME MEVSİMLERİNİ ATLATMALIYIZ.ARTIK DÜŞMANLARIMIZIN ANASINI AĞLATMALIYIZ.

ATATÜRK BİZLERİ UYARDI DÜŞMANI KOYNUNUZDA BESLİYORSUNUZ DEDİ DİNLEYEN OLMADI.ATSIZ ATA VASİYETİNDE İÇTEKİ DIŞTAKİ VE GELECEKTEKİ DÜŞMANLARIDA YAZDI ONUDA DİNLEYEN OLMADI.ARTIK BÜYÜK UYANIŞ GERÇEKLEŞMELİDİR.

BİZE HASTA ADAM DİYENLERE YARALI ASLAN OLDUĞUMUZU GÖSTERME ZAMANI GELMİŞTİR.

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
Bu gaflet uykumuzdan uyanmalıyız
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2006 »
YAPILACAK DAHA ÇOK İŞ VAR ATSIZÇERİSİNİNDE DEDİĞİ GİBİ...
ÜLKE SOKAKLARI AMERİKADAN FARKSIZ.
DİN TACİRLERİ PRİM YAPAR HALDE...
KÜRTÇÜLÜK VE BOŞ UĞRAŞ KOMÜNİZM BAŞI BOŞ HERYERE SALDIRMAKTA ÖZGÜR KILINMIŞ...
ATATÜRK'ÜN VE ATSIZ USTANIN DEDİKLERİ UNUTULMUŞ...
MİLLİYETÇİLER MHP,BBP VE BUDUNCULAR GİBİLERİNİN ELLERİNE TERK EDİLMİŞ...
EVET SOYDAŞLAR ARTIK BUNLARI ENGELLEMEK ÜZERE TÜRKÇÜĞÜN UYANMASININ VAKTİDİR...
GÜN TURAN GÜNÜDÜR!

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

KARTALBALKAN

  • Ziyaretçi
Bu gaflet uykumuzdan uyanmalıyız
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2006 »
SONRASINA ÖZEL MESAJTAN YAZIŞARAK DEVAM EDELİM.

hasta_kurt

  • Ziyaretçi
Bu gaflet uykumuzdan uyanmalıyız
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2006 »
forumumuz sohbet alanı degildir lütfen kişisel sohbetlerinizi özel msj kısmında yapınız selametle... hasta_kurt