Gönderen Konu: MUTABAKAT BU MUYDU?  (Okunma sayısı 2388 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
MUTABAKAT BU MUYDU?
« : 08 Mart 2008 »
Mutabakat bu muydu?

Siyasi sorumlu susuyor
Kara harekatı konusundaki tartışmalarda siyasi muhatabın kendisi olduğunu açıklayan Tayyip Erdoğan, ABD’den gelen “PKK ile masaya oturun” açıklamalarına henüz bir cevap vermedi. Başbakan, 5 Kasım’daki ABD ziyaretinde Başkan Bush’la baş başa görüşmüş, çıkışta tam bir mutabakattan söz ederken “Hamdolsun” demişti...


‘Siyasi muhatap’tan   ABD’ye  cevap yok

Kara harekatı konusundaki tartışmalarda siyasi muhatabın kendisi olduğunu açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD’den gelen “PKK ile masaya oturun” açıklamalarına henüz bir cevap vermedi. ’Erdoğan, 5 Kasım 2007’de Beyaz Saray’da ABD Başkanı Bush ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından “Hamdolsun istediğimizi aldık” demişti. Bu sözün ne anlama geldiği uzun süre tartışıldı.

Bush’a af sözü
Dünyaca ünlü The Economist dergisi Aralık 2007’de, sır gibi saklanan Erdoğan - Bush görüşmesinin “perde arkasını” yazmıştı. TSK’nın sınır ötesi operasyonunu ve ABD’nin desteğini mercek altına alan dergi, “Başbakan Erdoğan’ın, Bush’a bazı sözler verdiği sanılıyor. Bunlar, Kürtlerin bölgesel hükümetinin tanınmasını ve PKK teröristleri için daha liberal bir affı içeriyor”  diye yazmıştı.

Bahçeli dikkat çekti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Salı günkü grup toplantısında şu değerlendirmede bulunmuştu: “Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerde ve terörle mücadelede bir milat olduğu söylenen 5 Kasım 2007 Beyaz Saray görüşmesi, aslında Türkiye’nin siyasi çözüm sürecine çekilmesi yönünde bir dönüm noktası olarak kabul edilmelidir.”

07/03/2008  00:05

                                Yurt icinde,dedikoducu varos kadinlari gibi,saga sola laf yetistirmeye calisan,serefsiz dogan,erdogan,dilinimi yuttu? Konussun ya abd li sahiplerine,lozani tanimayan bu devlet,TCnin mesrulugunun tartismaya acilmasini emrediyor,Türk kurtulus savasini yok hükmünde sayiyor,pekakayla masaya oturulmasini emrediyor,susmak kabullenmek demek degilmidir? Gürcü ben o kadar serefsiz degilim demisti,ciksin ne kadar serefsiz oldugunu aciklasin,bizde ögrenelim TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: MUTABAKAT BU MUYDU?
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2008 »
Değerli kandaşım, onun çıkıp ne kadar şerefsiz olduğunu açıklamasına gerek yok, cümle âlem biliyor zâten ;)