Gönderen Konu: Kurt nufusu hakkinda  (Okunma sayısı 3166 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı altinorda

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 23
Kurt nufusu hakkinda
« : 09 Mart 2008 »
Kuzey Iraka yaptigimiz son operasyonda;yaklasik 250 Kurt oldu.Bunun;Kurt denen alcak irkin nufusunun azalmasinda elbette belli bir etkisi olacak.Fakat meselenin bir baska yonu de ulkemizde genel Kurt nufusu ile ilgili.Bunun icin su sorulari sormak gerekiyor.
-Derin devletimizde Turkcu ve vatanperverlerin Cingiz Han ve Atillavari guzel taktiklerle kimi zaman komandolari PKK maskesine buruyup Kurt koylerine operasyonlari duzenledikleri;Kurt nufusunu oldurdukleri ve bunlari basina Kurt koyunu PKK basti;diye yansittiklari(Kurt koyu olduguu belirtmeden ya da PKKnin destek almadigi tabanindan intikam aldigini beyan ederek.)dogru mudur.Eger;bu dogruysa cok guzel bir gelismedir ve tam da turk toresine yakisir bir davranistir.
-Kurt nufus artisi bu kadar PKKlinin oldurulmesine ragmen neden artiyor.Bunu Kurtlerin guneydogudan;Erzurum;Kars;Ardahan;Mersin;Adana civarlarina;kiyi bolgelerimize ve buyuk sehirlerimize baglamak gerekmez mi.Yani gerek Kurtcu hareket;gerekse de Kurt varliginin korunmasi bu goclerle mi agirlikli olarak temin ediliyor.
-Bugune kadar;Turk milliyetcileri olarak binlerce Kurdu tamuluk ettigimizi soyleyemez miyiz.
-Guneydogumuzda;domuz gibi ureyen Kurtlerin ayni zamanda en hizli olme oranina hastaliktan;pisliklerinden sahip olduklari dogru mudur.
-Butun bunlari ele alirsak;aslinda biz Turkculerin karamsar olmak yerine iyimser olmalarini gerektigini;ve islerin iyiye dogru gittigini;yakinda en azindan Turkiye dahilinde bu Kurtlerin etkinliklerinin iyice azaltilacagini dusunmemiz mumkun mudur.


NE MUTLU TURK YARATILANA.NE MUTLU TURK YARATILANA.
KEREM ASLIYA FERHAD SIRINE KURBANSA
BEN DE TURKLUGUME KURBANIM.
TURKLUGUME KURBAN OLMAK ICIN DOGMUSUM
INANMAK ICIN DOGMUSUM
IRKIMIN EN USTUN IRK OLDUGUNA

TURK TURKTEN BASKASINI TANIMAZ.
TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU OLMAZ.
NE MUTLU TURK YARATILANA.
NE MUTLU TURK YARATILANA.

Çevrimdışı TürkmenBaşbuğu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 33
Ynt: Kurt nufusu hakkinda
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2008 »
adı üstünde derin devlet bişey yapıyorsa evet bu doğru yapıyoruz dermi :) yaptıklarını umut etmekten başka bu soruya verilecek cevap yok

ama iyimser olmak konusunda sana katılıyorum anda

1. bu etnik kırıkların yıllardır aldıkları oylar falan ortada aldıkları oylara oy veremeyen küçükleride ekle gene bunlardan bi b.k olmaz

2. kaldı ki bunlar çok olsalarda bişey fark etmez çünkü biz yönetmek bu etnik döküntüler yönetilmek için dünyaya gelmiş

bu sebeplerden tabiki iyimseriz bizim derdimiz bu yarım porsiyon döküntüyle değil kendi içimizdeki Türk olupta Türkçü olmayan soydaşlarımızla yoksa kürdü çerkezi rumu ermenisi hepsini toplasan cürümleri kadar yer yakarlar
Önde yalın kılıç Türkmen başbuğu
Ardında Oğuz'un ellibin tuğu
Andırır Altay'dan kopan bir çığı


Türksen öğün !!! değilsen itaat et !!!

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Kurt nufusu hakkinda
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2008 »
Ben pek umutlu değilim.