Gönderen Konu: Skandal mı? Gerçek mi?  (Okunma sayısı 4689 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteris12

  • Ziyaretçi
Skandal mı? Gerçek mi?
« : 09 Mart 2008 »
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_FUN89oXAXY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_FUN89oXAXY</a>

Bir dinleme ızleği daha.
Gündeme skandal olarak düşürülen bu dinleme kaydı, aslında tüm gerçeklerimizi ortaya koyan bir paşamızın çok özlü bir konuşmasıdır. Ordudaki dinci yobazların tasfiye edilmesinin ne kadar da gerekli olduğunu da bu piyasaya sürülen dinleme kasetleriyle daha da iyi anlıyoruz. Belliki bu yobazlar, paşalarımızın konuşmalarını kayıt edebilecek kadar yüksek mertebelere ulaşmışlar. Akıllarınca ordunun darbe girişimlerine kalkışmasını engelleme maksatlı deşifre operasyonu yapanlara, gereken cezaların verileceği günleri sabırsızlıkla bekliyoruz..
İzleğin sonunda klasik yobaz ajitasyonları yapılmış ve fona eklenen kadınlı, eğlenceli, yemekli dolayısı ile içkili bir atmosfer havası yaratmaya yönelik seslerinde yine bu yobaz güruhun saftirik müslümanları kandırmaya yönelik şeytani bir planıdır. Milletin ne kadar cahil olduğunu Paşamızdan daha iyi bildikleri için böyle şeytani eklemelerle taban oluşturmaya çalışıyorlar. Ümmetçiliğin zehrini damarlarına zerk etmiş milletimiz, bir çok konuda olduğu gibi bu şeytanların propagandalarına da alkış tutarak Ümmi vazifesini unutmayacaktır. TSK'yı, Türk'ü savunduğu ama ümmetini savunmadığı için eleştirecektir.

Not: Bu ses kaydının, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Eğitim ve Öğretim Komutanı Tümamiral Kadir Sağdıç’a ait olduğu öne sürülmektedir. Bu konuşmanın içkili eğlence mekanında bir topluluğa yapıldığı izlenimi arka fondaki seslerden verilemye çalışılmışdır. Ancak bu konuşmanın öğrencilere yapıldığı, Paşanın; ''Bunların neler olduğunu ben size söylemeyeceğim. Herkes kendini geliştirecek, bunların gözetleyicisi yılmaz bekçileri olacaksınız'' şeklindeki sözlerinden de anlaşılmaktadır.

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: Skandal mı? Gerçek mi?
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2008 »
Degerli irkdaslar,

Pasa cok dogru tesbitlerde bulunmus.Türk Milletinin,Türkiye Türklerinin son 5-6 Yüzyil icindeki Tarihi akisini kisaca özetlemis.Bu konusmaya bizim ekleyeceklerimiz olacaktir.

Bizleri Prangalara vuran islamiyettir.Islam Dini,Türklerin karakterine Ruhuna uymamaktadir.Bunu suna benzetiyorum.Gövdesi Baska bir cins olan Agaca asi yapilmistir,Asili yeni Agac iyi Meyve vermemekte,Gövdesinden fiskiran yeini Sürgünler,Asili kismi bogmak istemekte,Ama Asiyi yapanlar,ikidebir Sürgünleri budamaktalar.Kökleri cok derinlerde olan Gövdesi Türk olan Agac,Arap Meyveleri vermek istememekte,Arap Fiskinlarini bogmak istemektedir.Gövde Mutsuzdur.1000 yildir bunun Kavgasi verilmektedir.

Inönünün felsefesinden giden Türk Ordusu, Olayin bu kismini atladi hep.Darbeler yapip,ilk önce Türkcüleri etkisizlestirdiler.Belki,Asiri Solcularada biraz Tokat vurdular ama,Dincilere neredeyse hic ellemediler.
Türkcülük,Irkcilik,Hitlerin üstün Irk Teorisi Nazizim ile karistirildigindan,cok Kötü birsey olarak algilandi,algilattirildi.iste tamda burada yanlisa düsüldü ve halen düsülmekte.

Pasanin Hastalik konusundaki tanisinda eksiklikler var.Onun icindirki Tedavilerde hep yanlis yapildi.ve Yine onun icindirki,Hastalik ikidebir yinelemekte.Benim Görüsüm budur.

Saygilarimla.

Çevrimdışı Budun

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 27
Ynt: Skandal mı? Gerçek mi?
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2008 »
Paşamın tespitleri çok yerli yerinde olmuş.Darbe çığırtkanlığı yapan bir tarafını ben duyamadım.Bir milletin nasıl yozlaştırıldığını açıkca anlatmış.Din düşmanlığı yapan hiç bir cümle kullamamış.

Yalnız Kurt kandaşım dediklerine açıkçası katılmıyorum.İslam bize uygundur yada değildir onun tartışmasını burada yapacak değiliz.Ancak şuda bir gerçektir ki biz İslam dinini zaman zaman yanlış yorumladık.Doğru yorumladığımız zamanlarda çok büyük işler yaptık.Ama ne zamanki kendi harsımızı unutup din kisvesi altında Arap harsına geçmeye çalıştık işte o zaman yok olmaya başladık.Bir kaç yavşak nurcu yüzünden dinimize küsecek değiliz.Madem onlarla çatışmak istiyoruz,madem onların etki ajanlıklaını kırmak istiyoruz,din kısvesiyle neleri amaçladıklarını halka anladığı dilden anlatmak zorundayız.

Türkçülük,keskin çizgiler gerektiren bir ülkemdir,bir yaşam tarzıdır.Milletimiz nöropsikolojiside buna uygundur ancak seninde bildiğin gibi urungudaşım artık savaşlar meydanlarda değil masa üzerlerinde kalemlerle yapılmaktadır.Kısacası artık kaleleri değil gönülleri alma zamanıdır.
Hiç bir acımızı ne unuttuk nede yüreğimize gömdük.Kin yaptık ve kinimizin ateşiyle yüreğimizi kovurduk...

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: Skandal mı? Gerçek mi?
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2008 »
ilkin Bu Ses Bandinin kimler tarafindan You Toube ye verildigini bilmiyoruz.Bundan dolayi ne amacla verildiginide bilmiyoruz.Fettoscularda vermis olabilir,Akp de vermis olabilir,Abd de vermis olabilir,ve hatta TSK da vermis olabilir.

Ilkin,Türk Halkinin Rönesansi basaramadigi,yani ilimi,Bilimi Özgür düsünceyi Dini dayatmalarin,yorumlarin önüne geciremedigi elestirisi var.Bilindigi üzere Dinin Kati kurallari vardir ve Kuranin sonunda,Bu kurallarin,ögretilerin kesinlikle tartisilamayacagi,süpheye düsülemeyecegi ayeti var.Yani Hicbir seyin dogrulugunu,nedenini arastiramayacak sorgulayamayacaksiniz.Benzer dayati Hiristiyanliktada var imis,Bir Papaz olan Martin Luther bu dayatilara karsi gelip,Batililarin ilimde Bilimde önlerini acti,yenilikler yapmak,icatlar,Mucitler,Sanayi ondan sonradir gelisti,yükseldi.Pasanin verdigi Matbaa örnegi bunun icindir.Her Hiristiyanin oyu Esittir,onun icin,Zira Hiristiyan sorgulayabilir,süpheye düsebilir,Papazinin Sözüne bakmaz,kendisi karar verebilir.Cogu sözde Müslüman ise Cemaat liderinin kararlarini sorgulayamaz bile,uymak zorundadir.Haliyle Oyu,kendi Özgür Oyu degildir.

Pasanin ikinci Paragrafdaki konusmasinda darbe uyarisi vardir bence.Her 20-25 Yilda bir olaya el koymasak,Siyasiler zivanadan cikiyorlar imasi var.Olaya bu yönden bakinca,Egerki,Bu Bandi TSK bu sekilde Gündeme tasiyorsa,Bu yeni bir Muhtira seklidir.Siyasilere mesajdir.TSK iletisim Teknolojisini en iyi sekilde kullanmaktadir diyebiliriz O Zaman.Zira Muhtira verirken Suclu durumada düsmemektedirler.Genelkurmayin Internet sitesinde yayinlayinca sorunlar cikabilir belkide.Bilmiyoruz tabiiki.

Çevrimdışı Budun

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 27
Ynt: Skandal mı? Gerçek mi?
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2008 »
Yalnız Kurt andam izleğin arka planında kullanılan postal,paşama "DARBECİ AMİRAL" yaftasından bu kayıtdı yobazların yaptığını düşünüyorum bu bir.

Din ile ilgili en ufak kötü bir kötüleyici söz duymadığı,ancak dinci geçinenlere laf söylemiş paşam.Hristiyanlık ile Müslümanlığı tartışma yeri burası değildir bu iki.

20-25 yılda bir ordu yönetime el koymakla haksızmıdır?80 dönemide olsun,diğer ihtilallerde olsun ordu bence sonuna kadar haklıdır.Şimdi Yaşar paşam yönetime el koysa ülkenin refahı ve mutluluğu daha fazla yükselmeyecek mi?Bu devletin yılmaz savunucusu TSK'dır.Askerin her hareketi bu ülke içindir buda üç.
Hiç bir acımızı ne unuttuk nede yüreğimize gömdük.Kin yaptık ve kinimizin ateşiyle yüreğimizi kovurduk...

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Skandal mı? Gerçek mi?
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2008 »
Fettoscularda vermis olabilir,Akp de vermis olabilir,Abd de vermis olabilir,ve hatta TSK da vermis olabilir.

TSK dışındakilerin hepsi aynı ;)