Merhaba genç arkadaşlar.
Düşüncelerinizin çoğuna katıdığımı belirtmek isterim. Mustafa Kemal ATATÜRK HAKKINDA YAZDIKLARINIZIN TAMAMINA KATILIYORUM.Şnu da söylemeden geçemiyeceğim. Emperyalizmin ne olduğunu, bu azgın it sürüsüne ilk defa mazlum bir ulus olarak biz Türklerin Mustafa Kemal ATATÜRK 'ÜN KOMUTANLIĞINDA DAYAK ATTIĞIMIZI,Mustafa Kemal in bdüşüncesinin sonunda bir ideoloji haline doğrudan KENDİSİNİN getirdiğini ve ulusumuzun TAM BAĞIMSIZLIK çizgisinde tek kurtuluş reçetesi olduğunu bilmemiz de gerekir. Birde önce Şu Osmanlı tarihini bir çok kaynaktan öğrenerek doğruların bulunması gerektiğini, ezberlerin bozulması gerektiğini düşünüyorum.Nutuk ki Atatürk'ün kendi ulusuna hesap vermesidir, bunuda sindire sindire okumalıyız.Atatürk'ün dış politikasını, eğitim pol,tikasını, sağlık politikasını,ulaşım politikasını kısaca ekonomi politikasını bir iyice bellenmesi gerekir diye düşünüyorum.İçinizde yüksek öğretimde olanların mutlaka çok okuyarak, başarılı olarak en yükseğe tırmanması gereklidir.Böyle olmassa ,Osmanlı döneminde lduğu gibi hep güdülen, hep yönetilen olursunuz. Ben sizlerin en önemli yerde yöneten olmanızı yürekten isterim. Olmazsa o deneyimli DÖNME, DEVŞİRME ÇOCUKLARI NE YAPAR YAPAR VE SİZİ YÖNETECEK KONUMA GELEBİLİRLER.Daha sonra yazmaya devam edceğiz, hoşça kalın, sağlıkla kalın.