Gönderen Konu: Bize Ne Milli Talebe Birliğinden !  (Okunma sayısı 3139 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Atsız Gök-Börü

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 236
  • Tek Dağ Başı Mezar Oluncaya Kadar !
    Dün gece , bir televizyon programına , malum yaklaşan seçim öncesi , aday adayları katılmıştı. Eski Ülkücü(!) Mümtazer Türköne , Fikri Akyüz AKP aday adayı olarak, CHP aday adayı İlhan Cihaner ve MHP aday adayı Osman Kaçmaz vardı.

  Fikri Akyüz'ü ilk defa dün akşam tanıdım. Doğrusu soyadıyla hiçbir yakınlığı ve ilişkisi yoktu. Erzincan Başsavcısı olan ve Fethullah Gülen cemaatleriyle ilgili bir yolsuzluğu soruçturduğu gerekçesiyle , bir kulp takılıp cezaevine gönderilen İlhan Cihaner " terör örgütü aranacaksa , bu Milli Talebe Birliğinden ve Komünizmle Mücadele Derneklerinden başlatılmalıdır " deyince , bu Fikri yaygarayı bastı.. " Sayın MHP aday adayı , Milli Talebe Birliğine hakaret ediliyor ağzınızı bile açmıyorsunuz "

       ...........

       Hatta daha uzun bir nokta.

   Sayın Fikri , " Sayın MHP aday adayı Osman Kaçmaz Milli Türk Talebe Birliği hakkında neden ağzını açsın ?" Oda açmadı zaten , onun yerine 80 öncesi hükümlülerinden, sevgili Babam evde gecenin köründe hiddetlenip ayağa kalkarak cevap verdi; " Ulan başlarım Milli Talebe Birliğine ? Adamlar Komünistlerle işbirliği yapıp , bizi mahallelerine sokmuyorlardı !". Keşke orada olaydıda , şu Fikri'nin yüzüne söyleseydi diye aklımdan geçmedi değil ama ne yaparsın işte kader, kısmet. Tabi Babamın pek mümtaz şahsiyet , Prof. Dr. ünvanlı Türköne hakkında Türk'çe bir yorumu oldu ama oralara girmeyelim şimdi , biz konumuza dönelim.

     Milli Salamet Partisinin pek değerli " kendinden başkasını müslüman olarak görmeyen zihniyeti " ve" ülkücülere dinsiz , putperes ,bunlar Bozkurt'a tapıyor"  gibi yakıştırmaları acaba kim çıkartmıştı ?  Milli Talebe Birliği ve Akıncılar , o zamanın sol militan gruplarıyla birlik olup , Konya'da , Ankara'da ve bildiğim, bilmediğim diğer illerde Türk ülkücülerini neden " hakim oldukları bölgelere " sokmuyorlardı. Kaç tane Milli Selametçi , Ülkücülerle iş birliği yapmıştır , omuz omuza mücadele etmiştir ?

    Ülkücü ve Solcu Türkmen çocukları , MSP'nin de kışkırtmalarıyla birbirleriyle kavgaya girip , birbirini öldürürken nerelerdeydiniz? Sokakta o çok sövdüğünüz Komünistlerle ,Ülkücüler çatışırken hangi duvar ardına pısmıştınız?

   Sadece duvar ardına pısıp orada sinseniz gene Ülkücülere en azından zararınız dokunmazdı ama gel gelelim , Ülkücüler en ağır darbeyi gene hiç beklemediği sizlerden yedi.

    Ve o günlerden yadiğar , "sizin ihanetlerinize , alçaklıklarınıza , Komünistlerle iş birliğinize" bizde bir lakap kaldı. "Yeşil Komünist"...

    Adın da her " Milli " geçiyor diye , senin" Yeşil Komünist " grubunu Türk Milliyetçileri mi savunacak ? Ülkücüleri mahallesine sokmayan , hatta cürret buldukça Ülkücülere saldıran , Komünistlerle işbirliği yapan , onları " dinsiz, putperst " ilan edenler , nedense başları sıkışınca öne Türk Milliyetçilerini iteliyor.

       Yok öyle bir dava Sayın Fikri.

     Sizin pisliğinizi , Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı yuvalarınızı Türk Milliyetçileri mi savunacak ? Hadi oradan ! İşinize bakın !

       Velhasıl AKP aday adayı Sayın Fikri, söylenecek daha çok söz var ama ...
     
        Uzun bir nokta koyuyorum.

       Şimdilik !

                                                                                                                     Ahmet Yavuz Yetim
GAYRI RAHATTA BULDUM CANIMA "İLK HARAMI "!

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Bize Ne Milli Talebe Birliğinden !
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2011 »
 Bugün aşırı solcuların Türkçüleri, Türk Milliyetçilerini tahrik ve tazyik etmek amacıyla kullandıkları "köpekçi" lafı, MTTB'li yobazların eseridir. MTTB'li yobazlar ve bugün iktidarda olan AK-PKK güruhunun birbirinden hiç farkı yoktur !

 Türklüğe ve Türkçülüğe; tasmalarını tutan sahiplerinden aldıkları emirlerle pervasızca saldıran bu çakallar, AK-PKK zihniyetinin yardakçıları ve ayakçılarıdır. Bildikleri sadece Türk ve Türkçülük düşmanlığıdır.  

 Size kustuğunuz kini ve salyaları yedireceğimiz günler; fazlasıyla yakındır !




 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı Ayzıt

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
Ynt: Bize Ne Milli Talebe Birliğinden !
« Yanıtla #2 : 10 Nisan 2011 »
Benim anlamadığım eğer komunist sol fikriyatta ise onun Türkmen olması birşeyi değiştirmez. Türk Türk gibi değilse Soyca Türk olsada Pi..tir diye söz var.

Çevrimdışı kızıltamu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 210
Ynt: Bize Ne Milli Talebe Birliğinden !
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2011 »
Benim anlamadığım eğer komunist sol fikriyatta ise onun Türkmen olması birşeyi değiştirmez. Türk Türk gibi değilse Soyca Türk olsada Pi..tir diye söz var.

Bu ülkede Tükmen olupta ermeni gibi yaşayan çok sayıda sefil var bizim ülkümüz ise Türklerin Türk gibi yaşadığını görmek.
Kanı Türk aynası gavura Türk denemez.
Ya Susturacağız Ya kan kusturacağız