Gönderen Konu: Gınâ geldi - Buğra ATSIZ  (Okunma sayısı 4994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cebe Noyan

  • Her Şey Türk İçin, Türk'e Göre!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 319
  • Türk Irkı Sağ Olsun!
Gınâ geldi - Buğra ATSIZ
« : 01 Mayıs 2011 »


Ermenilerden, Gürcülerden, Araplardan, Kürtlerden gınâ geldi. En kötüsü Türk milletinin miskinliğinden, üzerine ölü toprağı serpilmiş olmasından, Mankurtluğu kabullenmesinden gınâ geldi.

İmtihanlarda şifreleme ile yapılan hîleyi protesto için yapılan gösterilerden sonra Tayyip esip gürlemiş ve demiş ki: Ben de onların karşısına 5-10.000 genç çıkarırım. Onun üzerine de Bahçeli demiş ki: Sen istediğin kadar adam çıkar, ben 1000 bozkurtla gelir seni taa Kasımpaşaya kadar kovalarım. Tayyip de demiş ki: Ben eşref-i mahlûk olan insanlarla dolaşıyorum, bozkurtlarla değil. Tayyibin yanındaki eşref-i mahlûk sınıfına, imtihan sorularını şifreleyen üçkağıtçı Prof. Ali Demir, bir Kürt kurşunlandı diye hastahânelere koşan Bülent Arınç, ota boka sâhibinin sesini etrafa duyurmaya çalışan Wanli Rigoletto Hüseyin Çelik ve benzerleri giriyorlar ise, ben şahsen Türklerin sembolü olan bozkurdun ölüsünü bile bu müsveddelere tercih ederim.

Türk târihinden bîhaber, kendi ırkının millî sembolünün ne olduğunu bilip bilmediği şüpheli, ama Arabın millî sembolünün (eğer varsa deve) olduğunu bildiği şüphe götürmez bir Gürcüden başka birşey bekleyemezdik. Ama Bahçeliye de bir sözümüz var. Bozkurt Türk milletinin sembolüdür. Adı kayıkçı kavgasına karıştırılarak, hele milliyetçi olduğunu söyleyen bir parti başkanı tarafından yerli yersiz anılarak, hakârete mârûz kalmasına sebeb olunamaz.

Bu şahıslardan biri başbakan, öbürü de o makâma tâlib. Yâ sabır.

***

Amerikan elçisi Türklere Arap dedi, Yunanlılar Batı Trakyada Türk okullarını mâlî sıkıntılar bahâne ederek kapatıyorlar, Kıbrıs Rumu sınıra asker ve silâh yığıyor vs. vs. bizim hâriciyeden tık yok. Nerede komşularla sıfır problem politikası, orada “nema problema”.

***

Kürtler bayrak indiriyorlar, Türk bayraklarına ayak siliyorlar, Kazlıçeşmede üniforma giymiş maymun misâli yürümeye çalışıyorlar, Atatürk heykellerine Apo deyyusunun sûretlerini asıyorlar, devletin polisinin üzerine ağır inşaat araçlarını sürüyorlar, polis aval aval seyrediyor. Acabâ bir Kürt kevâşesinden bir tokat daha yiyip kendilerine gelmeyi mi bekliyorlar, yoksa Okyanus ötesi patrondan emir gelmesini mi?

***

Seçimler yaklaşırken Ergenekon tutuklamalarına son verildiğinin farkında mısınız? Hattâ ve hattâ tahliye edilenler bile var. Acabâ diyorum tevkifler seçim sonrasına mı bırakıldı. Ne de olsa yumurtanın içindekilerle dışındakiler o zaman iyice belli olacak.

***

Mâliye Bakanı, Kürt mü, Arap mı olduğunu pek kestiremediğim, ama Türk olmadığından emîn olduğum Mehmet Şimşek, açılımı Arap-Kürt Partisi olan AKPnin Kürtçe yasağını kaldırdığını söylemiş. Elbette doğrudur. Bizim sevindiğimiz Türkçe yasağı koymadıkları.

***

Türk adıyla ve artık Türk olmaktan çıkmış devletle bir takım problemleri olduğu anlaşılan Bülent Arınç “İstiklâl Marşı okunmasın” buyurmuş. Bu millet fasıl heyeti eşliğinde Ankebût sûresini mi okuyacaktı? Bu ne küstahlık? Diyarbakırlı bir Kürdün ifâdesiyle soralım: İstiklâl Marşı bir yerinize mi batıyor?

***

Her 23 Nisanda eşşek kadar heriflerin bacak kadar piçlere makamlarını terk edip onları akılları sıra senede bir gün memnûn etme de değil, hatırlamış olmak soytarılığı bu devlete yakışıyor mu? Adamsanız o çocukları her gün hatırlayın, geleceği onlar için inşâ edin. Ama o zaman maskara gibi sırıtan suratlarınızı basında göremeyiz, değil mi?

***

Ermenilerden, Gürcülerden, Araplardan, Kürtlerden gınâ geldi. En kötüsü Türk milletinin miskinliğinden, üzerine ölü toprağı serpilmiş olmasından, Mankurtluğu kabullenmesinden gınâ geldi. Türk budun, ökün!

http://www.internetgazete.com/yazar.asp?yaziID=2966
Ümmetinizin bittiği yerde, Türk'ün Kudreti başlar.


"Niye kaçıyoruz? Çok diye niye korkuyoruz? Azız diye niye kendimizi hor görelim? 'Hücum edelim' dedim. Hücum ettik...Savaştık. Bizdeni iki ucu,
yarısı kadar fazla idi. Tanrı lûtfettiği için, çok diye korkmadık, savaştık. Tarduş şadına kadar kovalayıp dağıttık."
(Bilge Tonyukuk - 2. Taş, Batı Yüzü - 3-4-5-6)

Çevrimdışı Kurtkaya

  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 412
Ynt: Gınâ geldi - Buğra ATSIZ
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2011 »

Ermenilerden, Gürcülerden, Araplardan, Kürtlerden gınâ geldi. En kötüsü Türk milletinin miskinliğinden, üzerine ölü toprağı serpilmiş olmasından, Mankurtluğu kabullenmesinden gınâ geldi.

Etnik azınlıklardan çok -zaten onlar aşağılık kanlarının hükmünü işliyorlar- Türk Milletinin üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi davranmasından ve büyük çoğunluğunun da mankurtluk alameti göstermeye başlamasından, gına geldi ki hem de ne gına!?

Ey Türk!
Ne zaman titreyip, kendine döneceksin?