Gönderen Konu: TÜRKİYENİN ETNİK YAPISI??  (Okunma sayısı 23751 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bozkurt_cepni_053

• Türkçü-Turancı
Ynt: TÜRKİYENİN ETNİK YAPISI??
« Yanıtla #20 : 15 Haziran 2006 »
Irkdaşlar bu çakal yavrularının nufusunu,nasıl olduda 15 milyon yaptınız.Ben avşarım,örneğin anadoludan göç edipte kars a yerleşen avşarlar şu anda ben avşarım ve kürd üm der oldu.Yani demek istediğim benliğini yitirmiş çok Türk var doğuda,oradaki avşarlar olayıda sözde dil olan kürtçe konuşula konuşula benliklerini yitirdiler.Siz onlarıda kürt olarak sayıyorsunuz heralde tamam onlar Türk olamaz artık,fakat kürtte değillerdir,onlar yaşayan birer asalaklardır.Unutmayalım ki bir milleti yok etmenin en kolay yolu edebiyatını çürütmektir.

Malesef doğru dersin kandaşım...
Kardaki-Ardahamdaki Türk soydaşlarımızı Çoğu kişiler Kürt zannediyor ama alaksı yokk..
Bu olay tıpkı Rizeli ve Trabzonlulara Laz denmesi gibi bişey...

Malesef Kişler Gerçekeleri bilmiyor...

GÜN GELECEK BOZKURT İNİNDE ÇIKACAK...
İŞTE O GÜN PİÇLERİN ÖLÜM GÜNÜ OLACAK...

H.TÜYLÜOĞLU

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #21 : 15 Haziran 2006 »
slogan atmak yerine olaylara daha gerçekçi bakalım çünkü tehlike gerçekten büyük...bakın CIA bu konuda ne demiş ;

http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/print/tu.html

Population: 70,413,958 (July 2006 est.) 
Ethnic groups: Turkish 80%, Kurdish 20% (estimated) 

Toplam nüfusun ortalama yüzde 20 lik kısmı kürt diyor.Bence de mantıklı bir açıklama çünkü Türk 1 eş alıp iki çocuk yaparken kürt 5 eş alıp 36-40 çocuk yapıyor.kaba hesapla 70 milyonun yüzde 20 si 14 milyon yapar.

tehlikenin farkındamısınız?

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #22 : 15 Haziran 2006 »
slogan atmak yerine olaylara daha gerçekçi bakalım çünkü tehlike gerçekten büyük...bakın CIA bu konuda ne demiş ;

http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/print/tu.html

Population: 70,413,958 (July 2006 est.) 
Ethnic groups: Turkish 80%, Kurdish 20% (estimated) 

Toplam nüfusun ortalama yüzde 20 lik kısmı kürt diyor.Bence de mantıklı bir açıklama çünkü Türk 1 eş alıp iki çocuk yaparken kürt 5 eş alıp 36-40 çocuk yapıyor.kaba hesapla 70 milyonun yüzde 20 si 14 milyon yapar.

tehlikenin farkındamısınız?

Kürlerin hızla büyüdükleri doğrıudur ama bu oran Türkiyenin yüzde %20 kaplamaz...
Bunlar şişirilmiş, birileri hava verip cesarretlendirmek için yapılan Çirikin oyunlar...
bunları hep şişiriliyor Türkiyede ki Kütlerin toplamı 7 milyonu geçmez buda Türkiyenin %10 unu teşkil ediyor...

Bunu haberli şişirse şişirse Abd ve diğer pic sürüleri şişirir...

H.TÜYLÜOĞLU

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #23 : 15 Haziran 2006 »
Ben sadece bir örnek vereyim..Sanayi açısından en büyük il olan KOCAELİ..nereye adım atarsanız karşınıza mutlaka bir kürt çıkıyor..ben bu ile 1994 yılında geldim ve bu gün yıl 2006...arada dağlar kadar fark var...ha göç olarakmı geliyorlar? hayır...çoğu kocaeli nüfusuna kayıtlı artık ve burada çoğalıyorlar.

Amerikan Merkezi Haberalma Örgütü CIA uydurma rapor yayınlamaz çünkü kendi işlerini zaten bu bilgiler esasında yürütür.Ayrıca CIA raporlarında dünya üzerindeki Türkler konusunda da mantıklı bilgiler var.İki raporu da incelediğinizde mantıklı olduğu ortaya çıkıyor.

acı ama gerçek olan şu ki kürtler domuz gibi çoğalıyorlar ve bu çoğalma karşısında Devlet ve Türkçü camia sessiz kalıyor.Slogan atmakla,yok yalan demekle bu iş olmaz. Etrafımızda zaten görüyoruz kürtleri.

1994 yılında bu ilde 2-3 kürt aile vardı şimdi kuyumcu desen kürt,bakkal desen kürt,çevik kuvvet desen kürt,askerlik şubesi desen kürt...

Çevrimdışı brakisefal

• Türkçü-Turancı
    • http://www.vatankirim.net/
« Yanıtla #24 : 17 Haziran 2006 »
kürt sayısı bir kaç forumda daha aynen bu şekilde tartışma konusu olmuştu şimdi bence bilinmesi gereken şu ki kürt nüfusunu tabana çektimiz surette bile 10 milyon nüfusuyla karşılaşırız.bu nüfus sürekli büyümekte ve biz hala "kürt sayısı fazla değildir 30 milyon rakamı ordan burdan uydurulmuş şeylerdir" dediğimiz sürece de kürt hayvanı fareler gibi üremeye devam edecektir.nitekim şimdi tartıştığımız rakamların çok üstünde bir sayıyla nüfusumuzu ele geçirmek için bekleyen kürt hayvanı bir anda karşımıza çıkıverir. efendim ben zannetmem ki aramızda 5 kardeşi olan bir ırkdaşımız olsun.bu çok nadirdir.Türk ailesi genellikle 3 çocuktan oluşur.halbuki kürt hayvanı doğal içgüdüsünden öte; Türk nüfusunu eritmek için onlarca p... meydana getirir ve insanlık ahlakından yoksun olarak hırsız kapkaçcı yetiştirir.bu piçlerdir ki okumuşu okumamışından daha bi beter olur.biri ümmetci olur diğeri anarşist olsa da sonuçta kürtlüğün gereği olarak bizi arkamızdan vurmak için fırsat kollar.anlatmak istediğm şey Türkiyemiz'deki kürt istilasının kısa vadeli rakamlarla çok net anlaşılamayacağıdır.nüfus artış hızı da çok önemli bir etkendir.

bilen bilir Karadeniz Bölgesi'nin nüfusu %5 oranında azalırken (%-5 artarken) kürt sayısının çokca olduğu şehirler başta atalarımızın kemiklerini sızlatan Diyarbakır şehri olmak üzere sürekli artmaktadır.bu oran resmi olarak %25lerdedir.

ırkdaşlarım bence rakamlar konusunda çok fazla yapılacak bir şey yok, bu hayvan familyasının yüz karası kürt mahlukatı değil 10 milyon 20 milyon, 100 milyon olsa da eninde sonunda Türk'ün demir yumruğu ile ezilmeye mahkumdur.kaldı ki bunların 3 tanesi ile 30 milyonu arasında bir fark yok.kürt çok da olsa az da olsa Türk yurdundan edebiyen kovulmalıdır.

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #25 : 17 Haziran 2006 »
benim sadece bir kardeşim var. karşı mahallede oturan her kürt ailesinde en az 7 çocuk var. aradaki fark nüfus konusunda nasıl bir tehdit altında olduğumuzu açıklamıyor mu?

bu arada hatırlatmak isterim...Kocaeli Valiliği Vali başkanlığında İl Jandarma Alay Komutanı ve İl Emniyet Müdürünün de katıldığı gizli toplantıda Koceli İl Sınırlarında Stratejik Nüfus Planlaması raporları yıl içinde 3 kez tartışılmakta ve karar alınmaktadır.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

• Türkçü-Turancı
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
« Yanıtla #26 : 19 Haziran 2006 »
Kandaşlarım

CIA burada da piskolojik harp tekniğini başarıyla uygulamış gözüküyor... Çünkü herkes bu saçmalığa inanmış gibi...

Öncelikle CIA yanlış bilgi koymaz diye birşey yok.. CIA amacına ulaşmak için herşeyi yapar... Sitesine yanlış bilgide koyar, dezenformasyonda yapar. Herşeyi yapar

Burada da kürt nüfusunu olduğundan falza göstererek amacına ulaşmış...

Size başka  bir ülkeden örnek vereyim...  Mesela, Brezilya ... CIA aynı şeyi Brezilya'nın etnik yapısında da yapmış... Avrupa kökenli beyazların oranını %58 oranında göstermişler... Halbuki bu katiyen mümkün değil. Çünkü Brezilya'da çoğunluğu % 53 oranıyla melezler(Zenci-Beyaz, Kızılderil-Beyaz, Zenci-;Kızılderili melezleri) oluşturmaktadır... Ciddi araştırmalarına göre Avrupalı beyazların oranı ancak %32 civrındadır. Görüldüğü gibi burada Amerika Brezilya hakkında büyük bir dezenformasyon yaratmış ve bunu yaymıştır.

Aynı propagandayı bize de uygulamak niyetinde oldukları anlaşılıyor. Oyüzden biz Türkçülerin dikkatli olmaıs ve etrafımızdaki insanları buna karşı uyarmamız şarttır.

saygılar

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #27 : 19 Haziran 2006 »
7 milyonluk leş sürüsünü 20 milyon yapan CIA yenın yemişim ben doğru Raporlarını...

Ben doğruları gözümle görüyorum...

İt Kürtlerin kene gibi çoğalıyor doğrudur...

Ama bu iğrenç çoğalış Türkün nefretini arttırıyor...
bu itlerin kanlarını içeçeğiz...
ve sonra üzerlerine kusacağızzzzzzzzzzz.....
:x

H.TÜYLÜOĞLU

Çevrimdışı borçu

• Türkçü-Turancı
  • **
  • ya TÜRK sün ya da p...
« Yanıtla #28 : 19 Haziran 2006 »
Köpekler gibi çoğalmaları sonlarını değiştirmeyecektir.Ölümleri bizlerin elinden olacak.

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #29 : 19 Haziran 2006 »
Köpekler gibi çoğalmaları sonlarını değiştirmeyecektir.Ölümleri bizlerin elinden olacak.

köpek bile sadıktır...

bunlara köpek demek köğe saygısızlıktır...

İt mi desen piiicc mi desen...
En iyisi kansız domuz....

H.TÜYLÜOĞLU