Güney Azerbaycan meselesi denildiği zaman Amerika yardımı konusu gündeme geliyor. Sayın Türk-Kan anda, gerekli savunmayı veya açıklamayı yapmış ama bu konu dahilinde aklında hala şüphesi olanlara bende bir kaç şey söylemek istiyorum.
Bazı Solcu artıklarının, " doğruyu söyleyerek, insanları yanlış yönlendirme" görevi , Güney Azerbaycan için geçerli olmuştur. Amerika büyük planları olan, büyük bir devlet olabilir ama o kadar da büyük görmek, onlara istediklerini başarmaları için bir adım daha attırmak olur. Dünya üzerinde her olan işte " Siyonizmi, Masonları ve Amerika'yı arama paronoyaklığı göstermeye başladık." Bu bana göre aşağılık kompleksi ve korku uyandırmanın daha doğrusu zaferi önce düşmanın beynine yerleştirmenin ilk gereği olsa gerek; Ki görüldüğü üzere, yurdumda ki taşeronları bunu başarıyla yapmış bulunmakta.
Güney Azerbaycan meselesine dönersek;
Amerika'ya ve İsrail'e kafa tutabilen İran'ı yıpratmak için, Güney Azerbaycanda ki Türkleri kullanma teorisi ilk bakışta mantıklı gibi görünsede, devamını düşündüğümüzde meselenin hiçte öyle olmayacağı gün gibi aşikar olur.
Güney Azerbaycan'ın özgürlüğünü sağlaması dahilinde, Amerika'nın Orta Doğu'da ki, pis işlerini yapan kürtler, 3 tane koca Türk Devletlerinin ortasında daha argosu kucağında kalmış olacaktır. Bu iş Amerika'nın ve Avrupa'nın işine gelir mi?
Güney Azerbaycan'ın özgürlüğü sonucu; Türkiye, Güney Azerbaycan sınırını güvene almış olacaktır. Ermenistan 3 tane Türk Devletinin tam ortasında daha argosu kucağında kalmış olacak. Amerika ve Rusya'nın işine gelir mi?
Güney Azerbaycan'da ki aşırı Türkçülük, Orta Doğu Türklüğünde büyük bir hareketliliğe neden olup, birleşmek için adım atmalarına tetik olabilir. Dünya'nın işine gelir mi? Türkiye buna dahil olmasa bile, Kuzey Azerbaycan Türklüğü bu birlikteliğe çok sıcak bakıyor. Türkiye'de bu havaya katılıp, birleşme taraftarı Kamu-Oyu oluşursa vay dünyanın haline...
Her şeyden daha önemlisi, Batı Türklüğü, Orta Asya'ya biraz daha yaklaşmış olacaktır. Amerika bizim iyiliğimiz için, Türkleri birlik edecek adımlar atmaz herhalde...
İkincisi; İranda ki Türklere, Farslar Türkiye ajanı, Türkiye'de Amerika oyunu diyorlar. Bu adamlar ne yapsın? Hangi kapıyı çalıp, kime derdini anlatsın? Kendi soydaşlarına dertlerini anlatamamışlar, dünya umursar mı? Dünyanın ve özellikle kendi ırkdaşlarının umursamadığı topluluğun hali, esir olduğu ülkede işkence, mapus ve mermi yemek olur. Doğu Türküstan'ın hali gibi...
Şimdi yapabileceğimiz ilk işe dönersek Güney Azerbaycanda ki, Bozkurtçuluk şaha kalkmış durumda. Güney Azerbaycan Türkleri, kendi devletlerinde yaşamadıklarını ve esaret altında olduklarının bilincindeler. Hiçbir laf ebeliği onların Bozkurtçu ve temiz kavgasına leke süremez. Sürmesine izin vermemeliyiz. Gidip yanlarında omuz verip yumruk yumruğa kavga edemiyoruz, bari alınlarına sürülmeye çalışılan çamuru engelleyelim.
Meramımızı anlatabilmişizdir inşallah...
T.T.K.!