Gönderen Konu: TÜRK ORDUSUNA OPERASYON SÜRÜYOR…  (Okunma sayısı 2462 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SON ÇERİ

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 88
TÜRK ORDUSUNA OPERASYON SÜRÜYOR…
« : 24 Eylül 2011 »
Gölcük Balyoz soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen, aralarında Tuğamiral Serdar Okan Kırçiçek’in de bulunduğu 4 asker tutuklandı.

Gölcük Donanma Komutanlığı İstihbarat Şube’de yapılan aramalarda ele geçirildiği iddia edilen Balyoz planı belgelerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Tuğamiral Serdar Okan Kırçiçek ile bir tümgerenalin de bulunduğu 1′i emekli 5 asker sabah saatlerinde Merkez Komutanlığı’na ait araç ile Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Askerler, soruşturma savcısı Hüseyin Ayar tarafından sorgulandı. Savcılık sorgusunun ardından Tuğamiral Serdar Okan Kırçiçek, bir tümgerenal ve iki albay tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Bir asker ise serbest bırakıldı. Mahkemede hakim karşısına çıkan 4 muvazzaf subay, tutuklanarak Hasdal Cezaevi’ne gönderildi.
Orduyu ele geçirene kadar operasyonları sürdürecekler. Bu operasyonlar.amerikanın ve içerdeki iş birlikçilerin ve uzantıların eliyle yapıldığı malum. TTK
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2286
Ynt: TÜRK ORDUSUNA OPERASYON SÜRÜYOR…
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2011 »
Sosyoloji ilminin ortaya koyduğu gerçek; taviz vermenin sonu olmadığı şeklindedir. Yaşadığımız günler bu gerçeği yaşayarak tecrübe etmemize olanak sağladı. Söyleki:
Türk Silahlı Kuvvetleri AKP'sine karşı vermeye başladığı tavizlerle öyle bir noktaya geldi ki artık AKP'sinin şamar oğlanına döndü. AKP kafası bozuldukça, canı sıkıldıkça, ezikliği depreştikçe, patronları emrettikçe, eğosunu tatmin ihtiyacı duydukça yani kısaca o....... çocukluğunu hatırladıkça Türk askerine karşı yeni yeni taciz ve tecavüzlerde bulunuyor.
Tabii sosyolojinin kanunu kürt soysuzluğu için de aynı şekilde işliyor ve verilen tavizler yeni tavizleri getire getire artık verilecek tek şey talep ettikleri toprak parçası noktasına gelmiştir.
Tarih ve sosyolojinin kanunları göstermiştir ki problemin kesin çözümü: "ver kurtul" değil "vur kurtul" dur.
Oysaki biz vurmayı terkedip, küçük küçük tavizler vere vere kürt soysuzluğuna karşı durum; toprak pazarlığı noktasına TSK için se AKP sinin yandaşlığı kertesine gelmiştir.
Türk: Vererek değil, ancak VURARAK kurtulur!!!

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!