Gönderen Konu: BİLİYORMUSUNUZ!  (Okunma sayısı 7007 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: BİLİYORMUSUNUZ!
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2011 »
Baykal, 1 Mart 2003 Tezkeresini geçirtmemişti.

Baykal'a komplo bu nedenle yapılmıştır!

(Baykal'ı sürekli eleştiren CHPliler, "Gitse de kurtulsak!" diyenler umarım CHP'nin ne durumlara düşürüldüğünü görüyorlardır.)
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Almıla

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 186
  • Gökbörü Asena Gençlik
Ynt: BİLİYORMUSUNUZ!
« Yanıtla #11 : 23 Kasım 2011 »
Siyasi olarak uygulamalı deneyimim yok ama görünen, daha doğrusu görmek isteyen herkesin kolaylıkla görebileceği, bir gerçek var ki Türkiyede devlet yönetişimi demek sadece iktidar demek değildir.
Yeni Dünya Düzeni diye başlayıp BOP olarak şekillenen ve gözünü Türk-Turan coğrafyasına çeviren küresel emperyalizmin amaçlarını kolaylıkla gerçekleştirmesi ve hedefine kısa sürede ulaşabilmesi için yolu üzerindeki durakların (ülkelerin demek daha doğru olur) arıza çıkartmayacak şekilde dizayn edilmesi gerekmektedir.
Bu dizayn ediş için sadece iktidarı elde etmek ya da Ulu Başbuğumuzun "siyasi emellerini müstevlilerin emelleriyle tevhit ettiren" işbirlikçiler temin etmek kafi gelmemektedir. Yine Ulu Başbuğumuzun "vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş" diyerek dikkat çektiği ülke genelindeki bütün kurum ve kuruluşlarında dizayn edilmesi de gerekmektedir.
İşte bu cümleden olarak muhalefet partileri de iktidara uygun bir muhalefet yapacak şekilde dizany edilmek zorundadır ki bu gün CHP ve MHP, AKP nin iktidarına mütenasip bir muhalefet yapacak şekilde dizayn edilmişlerdir.
Kılıçtaroğlu ve Bahçeli; Recep Tayyip'in tamamlayıcısı durumundadırlar.
Yani demek isterim ki bu bir orkestradır. Her ne kadar çalgı aletleri farklı farklı olsada hep birlikte bir eseri icra etmektedirler.

TTKvY.
YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN, CİHAN SENİNDİR!

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: BİLİYORMUSUNUZ!
« Yanıtla #12 : 27 Kasım 2011 »
Emin Pazarcı'nın Takvim Gaztesi'nde konu ile ilgili haberi:
http://www.takvim.com.tr/Guncel/2011/11/25/oymen-abd-operasyonu

Bu köşede dün yayınlanan Slikroad Enstitüsü'nün CHP raporu, hayli yankı yaptı. Özellikle CHP içinden yoğun telefonlar geldi...
CHP'nin eski genel başkan yardımcısı Onur Öymen, Baykal'ın gidişi ve Kılıçdaroğlu'nun gelişinin "ABD destekli bir operasyon" olduğu yönünde belgeler bulunduğunu söyledi. Öymen, "Bu rapor 2009 yılı başlarında bana da ulaştı" dedi:

- Raporun altında imzası bulunan Svante E. Cornell bizzat ziyaretime geldi.

Türkiye ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı. Giderken de bu raporu bıraktı.

Cornell'in ayrılmasının ardından raporu incelediğini belirten Öymen, ardından Baykal ve Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü anlattı:

- Rapordaki kendisi ile ilgili bölümleri Baykal'a gösterdim. O günlerde raporda yer alanlar Baykal'a hayali bir çalışma gibi göründü. Rapordan Kılıçdaroğlu'na da bahsettim. Hakkında yazılanları aktardım. Tepki vermedi ve önemsemez gibi davrandı.
Baykal'ın "hayali bir çalışma" olarak gördüğü, Kılıçdaroğlu'nun ise "önemsemediği" rapordaki öngörüler, 1,5 yıl sonra aynen gerçekleşti!

***

Onur Öymen, ABD derin devletine yakın Slikroad Enstitüsü'nün 2008 yılında hazırladığı ve içinde "Baykal istifa ettirilecek, yerine
Kılıçdaroğlu gelecek" ifadesinin yer aldığı raporun, diğer belgelerle birleşince daha fazla anlam kazandığı görüşünde... Öymen, "Sadece bu kadar değil ki" dedi...

WikiLeaks belgelerinde de benzer ifadelerin bulunduğunu söyledi. İki önemli belgeyi daha gündeme getirdi:

1) Dönemin ABD Büyükelçisi'nin Washington'a yazdığı yazı.
2) ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın, Ankara'ya gönderdiği resmi yazı.

Öymen'in birer kopyalarını da verdiği belgelerden birincisinde, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, "Baykal gitmelidir" anlamına gelen bir yazıyı Washington'a gönderiyor: "Erdoğan'ın iktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi'ne karşı daha prezantabl bir muhalefet lideri oluşturmak, ordu ve adli baskıdan daha etkili bir silah olacaktır.

Kendi partisinden yüzde 70'i ona karşı olmasına rağmen Baykal'a oy veriyor. Baykal'ın yakınları haricinde herkes, değişime ihtiyaç duyulduğu fikrine katılıyor."

Diğer belgede ise, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Ankara Büyükelçiliği'ne gönderdiği resmi yazıda, "Baykal yerine Kılıçdaroğlu olur mu?" sorusuna cevap arıyor. Onur Öymen'in yorumu:

- Bunlar basit ve hafife alınacak olaylar değil. ABD tarafından CHP'nin başından Baykal'ın gitmesinin istendiği açık ve net olarak ortada.

Öymen, WikiLeaks belgelerinden yola çıkarak, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden Washington'a 26 bin telgraf çekildiğini ve bunun 6 bininin CHP ile ilgili olduğunu da hatırlatıyor: "Bu yazışmalar incelendiğinde, ABD'nin o dönem CHP'nin başında bulunan kadrodan rahatsız olduğu açıkça ortaya çıkıyor."
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı bayarabdullah926

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 19
Ynt: BİLİYORMUSUNUZ!
« Yanıtla #13 : 24 Eylül 2012 »
chp=mhp=akp=bdp=PKK
bunu herkes böyle bilmelidir türkiyede oy verilecek lider yoktur Türkçüymüş gibi davranan (aslında devşirme olanlar) almıştır başını gitmiştir.