Merhaba arkadaslar benim bir sorum var ! cok merak etdigim ve bir türlü cevabini bulamadigim Konu ! M.ö 400/300 Türkler Xiongnu birligi denen bir Toplumun icinde ( Cin kayitlarina göre ) M.ö250-210 Teoman liderligi , oglu Mete M.ö. 200-174 , M.ö160 oglu Ki-OK , M.ö.119 oglu Yizhixei , M.ö 60 larda Xiongnu dagaliyor ,bunlarin güney kavimde Tagatsch türkleri bulunuyor . Ve birden piyasada yoklar M.s 500. yillarda Juan-Juan denen bir birligten Göktürklerin ayrildigi yaziliyor ! Tarih 550 M.s peki o Tarihe kadar cogunluk olarak neredeydiler ? Bümin Kaganin Ashina soyundan geldigi ve babasi TU-Wu oldugu yaziliyor ? Ashina soyu ! mütos Asena ! acaba o yazdigim tarihlerde bu mütos dogmus olabilirmi ? Türklerin piyasadan kaybolmasi Kabile basiliyor bir Cocuk kaliyor , Kurt cocugu besliyor , on Cocuk ( On-Ok Kabileri ) doguyor ve cogaliyorlar , " Ergenekon " zaman olarak uyabilirmi ? aranizda beni aydinlata bilecek birisi varsa memnun olurum ve ayrica hehangi bir yanlis bilgi yazdiysam lütfen af buyurun ve beni düzeltin ! tessekürler , esenlikle kalin