Gönderen Konu: ANORMALLEŞEN TÜRKİYE- YENİ TÜRKİYE  (Okunma sayısı 2582 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SON ÇERİ

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 88
İlginçtir son zamanlar fazla dikkat çekmeyen ama içimi çok fazla kemiren olayları bir listeleyeyim dedim. İşte o uğursuz liste : 1-) NOTO haçlı seferine çıkıyoruz diye askerlerini Libya’ya saldı fakat o askerlerin içinde TÜRK askerleri de vardı !!! 2-) Füze Kalkanı projesi için toplantıya giden başbakan, gitmeden önce yönetimde Türklerin olacağını söyledi ama döndüğünde “yönetimin NATO’da olması taraftarıyız” dedi. 3-) Doğuda şehit üstüne şehit verdiğimiz bir dönemde ÖZERKLİK ilan edildi. Şehitlerin verdiği üzüntüye bile saygıları olmayan leş kargaları ÖZERKLİK ilan ederken kimsenin sesi çıkmadı! 4-) Tekrar Doğuda bir polisimiz bir leş kargasından tokat yedi ama yeterince tepki doğmadı ! 5-) Suriye sınırına binlerce isyancı yığıldı. Bu isyancılar ABD desteği ile ESAD yönetimini yıkan cahil-hain bir gruptu ama Türkiye bu adamlara kapılarını açtı. Bununla beraber, KÜRDİSTAN PROJESİ için yeterli sayıda vatandaşı da toplamış oldular ! 6-) Genel Kurmay başkanı ve tüm kuvvet komutanları istifa etti ama herkes bunu normal bir halmiş gibi kabul etti. Kimi medya kuruluşları utanmasalar parti vereceklerdi. Hükümetten gelen en garip yorum ise : “ BUNLAR NORMALLEŞME SÜRECİNDE YAŞANABİLECEK TATLI SANCILAR” bak sen ! Dünyada ilk defa bir ülkede TSK toplu isyan ediyor ve bu tatlı sancı oluyor ! 7-) Flitsine yardım için çırpınan devletimiz bir kez olsun Doğu Türkistan’a bakmıyor ve bu kimseyi rahatsız etmiyor ! Aslında niye rahatsız etsin ki, insanlar ekmek parası derdine düşmüş köle gibi çalışıyor, gençler batı kültür içinde ahlaksızlığa düşmüş önünü göremiyor, ev hanımları dizileri ile dış dünyayı birbirine karıştıyor ! Kısacası herkes bir iş ile meşgul ama emperyalizm bizim ile meşgul ! İstanbul’da deprem meydana getiren rabbim Türk milletini uyarıyor ama uyarıyı fark edene !!! Tüm bunlara rağmen diskolar hala dolu, şike soruşturması için sokağa dökülen ama şehitler için bir tarafını kıpırdatmayan miskinler… Türklüğünü  bu derece unutmuş insanlar bir gün uyanacak ama o uyanış çok fena olacak ! Tanrı sonumuzu hayır etsin !
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR

Çevrimdışı ER

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 31
    • ELÇİBEY
Ynt: ANORMALLEŞEN TÜRKİYE- YENİ TÜRKİYE
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2011 »
Bunlar hemen bir iki günde olan şeyler değil. Bütün bu icraatları yapmada önce milleti yavaş uyuşturdular. Uyuşturulanlar bile farkına varamadı. Aç bırakıldı sadaka kültürüne alıştırıldı. Dini eğitim, millli eğitimin önüne geçti. Kardeşlik masalları ve verilene kanaat et fikri yerleştirildi. Kendi fikri bulunmayan uzaktan kumandayla yönetilen kişiler önemli makamlara getirildi. Yavaş yavaş oldu her şey. Bu gün A. K. Partisi varsa bu on yılın ürünü değil, Nizamların, Selametlerin, Refahların ürünüdür.
Taş kırılır tunç erir ama Türklük ebedidir.

Çevrimdışı OnTurk209

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 138
  • Ayak bastığmız en küçük taş parçasına kadar...
Ynt: ANORMALLEŞEN TÜRKİYE- YENİ TÜRKİYE
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2011 »
Psikolojik yöntemler bilinen yöntemlerden biz kat daha kalıcı ve zararlıdır. Meyvelerini almak uzun sürebilir fakat sonucu da bugün içinde bulunduğumuz durum gibi hatta daha kötüsü de olabilir. En başta yapılması gereken psikolojik saldırıya karşı psikolojik savunma yöntemini bilmek, uygulamak, daha sonra da aynı şekilde karşı saldırıya geçmektir.
GEÇMİŞLERİN GECESİNDEN IŞIK ALIRIZ...