Gönderen Konu: SENİ MAYKIL OLMAKTAN KİM KURTARDI MÜMTAZ?  (Okunma sayısı 3110 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!

Bir süreç başladı. Geçmişi yerin dibine batırarak, yeni sistemi hazmettiriyorlar. Millet Atatürk sevgisini kaybetmeli ki, diğerini sevebilsin. 25. Abant Platformunda, açıkca ifade ediliyor bu.

“Sürece katılan bütün aktörler eski otoriter rejimlerin farklı biçimlerde kendini yeniden inşa etmek isteyeceğini göz önünde tutarak……bu bağlamda eski rejimlerin kurumsal kalıntılarını ortadan kaldırmak olmalıdır.” (25. Abant Platformu Sonuç Bildirgesi) (1)

Rejimi değiştirdiler, kalıntılarını(Türk’ü/Atatürk’ü) ortadan kaldırıyorlar. Muhalefeti tekrar uyarıyorum! ANAYASA ÇALIŞMASINDAN DERHAL ÇEKİLSİNLER!! (2)

Milletvekili yapmadık ama gel ballı börek ye hesabıyla taltif edilenlerce, Atatürk’e olan sevgi yok ediliyor. Ailesinde ülkücü şehit olduğu için, bazıları “mümtaz şahsiyetin lâfının üzerine mok kondurmuyor.” Türkiye’yi kıyma makinesine atana destek olan, saygıyı hak etmez.

Zat-ı muhteremi, taciz etmişler. Atatürk’ü korumak eğer ki komünistlere!! (3) kaldıysa, yani mümtaz şahsiyeti eleştirmek, vah ki vah. Malum politikalara desteğinin, karşılığını alıyor. Ülkücülüğü kullandığı için, haram ediyorum.

***

İzmir İşgalinde Yunan

“ Şehre dağılan Yunan askerleri de katliama başladılar. Sokak ve caddeler boşalmıştı. Ziraat Bankası önüne gelen bir grup efzun burada rastladıkları sanat mektebi talebesi İhsan Efendiyi Bankanın önüne yatırdılar. Birisi kasaturayla başını gövdesinden ayırdı. ….

…….İhsan efendiden sonra Ziraat Bankası önüne tesadüfen gelen, Urla Polis memuru Hüseyin Efendiyi tekmelerle yıkan efzunlar başına üşüştüler. Birisi sağ kolunu dirseğinden keserken, diğeri sol ayağını eklem yerinden ikiye ayırıyordu. Kolları ve ayakları kesildikten sonra burnu ve kulakları budandı. Gözleri kasaturayla çıkarıldı. Öylece bırakıldı. Çırpına çırpına ruhunu teslim ettikten sonra başını gövdesinden ayırıp-tekmelediler.

........İzmir, taşıyla, toprağıyla, deniziyle kan ağlıyordu.....evine o gece yerli Rumlar öncülüğünde altı efzun basmış, subayın babası emekli polis memuru...Efendinin ellerini bağlamışlar. Gözleri önünde gelini....hanımı.....ve iki torunu 16 yaşındaki .........13 yaşındaki........ ’nın ırzlarına tecavüz etmişlerdir. Torunları ve gelininin uğradığı alçakça tecavüzü gören polis memuru çıldırmıştır .....” (Yörük Ali Efe – Sabahattin Burhan- Kitaptaki olaylar gerçektir.)

Albay Mustafa Kemal, Bozkurt misali Türk milletinin önüne düşmekle suç mu işledi? Bağımsız Türk devletini kurmak, kime göre suç?

Atatürk, Yunan işgali sonrasında doğan ‘bazı bebeklerin’ baba hanesine, ‘vatan’ yazdırdı o dönem. Niye? Allahtan korkmaz, kuldan utanmazlar sizi. (4)


NEVAL KAVCAR
www.haberiniz.com

Açıklama:
(1) http://www.abantplatform.org/Haberler/Detay/1952/25%20Abant%20Toplant%C4%B1s%C4%B1%20Sonu%C3%A7%20Bildirisi
(2) CemilÇiçek’in içinde olduğu her başlangıcın sonunda koca bir kazık yerler, bilmiyorlarsa söyleyeyim.
(3) M.Türköne’nin komüsnistlerin sözlü tacizine uğradığı haberi üzerine.
(4) Bu yazı Mümtaz şahsiyetler için değil, o gibi zatların necasetinde altın arayanlar için yazılmıştır.

[ALINTIDIR]
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Çağrıbey

  • [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2155
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Ynt: SENİ MAYKIL OLMAKTAN KİM KURTARDI MÜMTAZ?
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2011 »
Atatürkçülük darbe ideolojisidir‎ diyen dünün Ülkücüsü(!)-ki bir zamanlar Türklüğün Bozkurt'una karşı duyduğu alerji için damarlarına köpek kanı enjekte edilerek tedavi edilmişti- bu günün, sarıklı kardinal fettoşun, ılımlı İslamcılığının kalemşörlüğünü yapan soyu ve kanı bozuk mümtaz(!) ifa ettiği hizmetleri(!) karşılığında Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu üyeliğine atanarak ödüllendirilmiştir.
Damarlarında köpek kanı dolaşan, ihanetleriyle mümtaz şahsın Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu üyeliğine atanması Diyanet İşleri Başkanlığına bir ateistin atanması kadar acayip, art niyet taşıyan ve cumhuriyete karşı meydan okumanın dışavurumu bir uygulamadır.
Vah memleketim vah!

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla..
Çağrıbey