MERHABA / dersem solcu kominist / Selamün aleyküm / dersem ümmetçi dinci şeyh yada hoca mı olurum ?
Sanal alem dedikleri uzagı yakın eden net dünyasında ilgimi çeken ve beni ilgilendiren her sayfa grup topluluk sosyal paylaşım sitesinde gezmekteyim...
Silahla saldırıya uğrayan millet elbette kendisini silahla savunacaktır.
Tarihin hiçbir döneminde,
Türklerin aman dileyene el kaldırdığı görülmemiştir.
Türk milletinin tek derdi vatanını, varlığını korumaktır. Buna yönelik bir saldırı olmadığı sürece, “galeyana” gelmez.
Hoşgörülüdür, ama sabır dediğimiz şey de bir yere kadardır.
Türk, kökenin araştırmaz. Kendisini Türk hissettiği için
Türktür. Hangi etnik kökenden geldiğinin,
Türklüğün hangi boyundan geldiğinin bir önemi yoktur.
Bunu kendisine dert eden daha baştan kaybetmiştir zaten. Türk Türklüğünü ispatlamak zorunda değildir.
Türklüğü belirleyen, konuştuğu dil, sahip olduğu kültür, değer yargılarıdır.
Bundan dolayı,
Türkiye Cumhuriyeti sınırları içersinde yaşayan…
Aynı dili konuşan, aynı kültüre sahip herkes
Türktür.
Ama!
Türklükten utananlar zaten bizden değil.
Çoktan taraf olmuşlardır. Korkularından bunu bile itiraf edememektedirler.
NOT: biraz açık sözlü birazda haklı oldugum konularda yada haklı oldugumu sandıgım konularda susmaz ve saldırgan 1 yapım var ne yapalım buda bana göre karakterim bir başkasıan göre karaktersizligim...
sözün özü < ümit özdagın milliyeçligi konusunda yada TÜRKLÜGÜ konusunda bir yazıya denk geldim.
Çerkez olması onun vatanın evladı olmasının önüne engel olur mu ?
bende çerkezim bunuda burda yazmak yada belirtmek istemezdim fakat bagzı şeyleri anlatmak için birşeylerde yazmak gerekiyor.
Ben LEŞ KARGASI BÖLÜCÜ TERÖR örgütü sempatizanı, üyesi,gönül vereni KÜRT < halkımıdır milletimidir ne HALT oldugu belli olmayan VATANSIZ BAYRAKSIZLARDAN degilim...
Hiç bir çerkezinde TÜRK MİLLETİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ devleti için tehlike arz ettigini sanmam edersede VATAN HAİNİDİR.
ADALET HERKESE EŞİT DAVRANMAK DEGİL <
hakedene hakettigi gibi davranmaktır. bizede hakettigimiz gibi davranılmasını arzularız SAYGILAR.
İHANETİN MAZERETİ ve AFFI OLMAZ < bunun bilincinde 1
TÜRK genci(yim)
(siteden yada form sayfasından uzaklaştırılmaz isem paylaşımlarınızdan yararlanmaya bilgi edinmeye ve TÜRKLÜK adına bizleri 1 adım ileriye götürmege gücümüz ve bilgimiz dahilinde VARIM.)
son olarak...KİMİN KAFATASI ÖLÇÜLERİNE bakıp kim HASMI HAS TÜRK < gen testi mi yapıldı !!?
Dünyanın efendisi
TÜRK milletidir.